Halloj!

Slänger upp ett snabbt inlägg mellan varven när jag ändå är hemma. Familjen var här igår till imorse på en snabbvisit. Vi spenderade tid i lägenheten till 99% med att bara sätta upp lampor, hyllor och speglat så nu ör nästan allt på plats! Nästa vecka kommer äntligen min soffa och soffbord så nu är lägenheten nästan klar! Och ja ni som är otåliga bilder kommer!

Familjen åkte vidare mot kusinerna i Göteborg i morse, så det blev en mysfrukost hos mig med färska frallor ifrån Petrus som jag gick och köpte medans alla sov.

Nu skall jag diska upp i köket ifrån denna gourmet lunch jag lagade (om man får kallad det så själv) och sedan bege mig iväg till Hildas kontor för styling inför en visning vi skall göra på fredag, så pepp!

  • Nära Högbergsgatan , Stockholm

Gillar

Kommentarer

Mode

Med inspiration ifrån vädret och min egna lägenhet så blev dagens klädsel väldigt väldigt svart, lager på lager med både byxa, kjol, tröja, kavaj och jacka. Vad gör man inte för att hålla sig varm denna ruskiga höstdag..

Idag kommer min familj på besök! Dom kommer bo över hos tills imorgon för att då åka vidare till Göteborg och hälsa på släkten där! Så idag och ikväll över det riktigt familjemys! Men innan dom kommer skall jag åter igen iväg till naprapaten för ett sista besök med min låsning jag har haft i ryggen.

Xoxo

  • Mode
  • Nära Fatbursgatan , Stockholm

Gillar

Kommentarer

Mat

Middag med gänget från Avavav efter investering och personalmöte. Som jag skrev igår så har jag nu avslutat min praktik på Damernas Värld, och vad jag skall göra istället är att jobba. Jag kommer till en början att jobba både på Avavav samt fortsätta frilansa som Stylist/ Stylist assistent.

Igår var första gången på Avavav och det var sjukt kul att träffa hela gänget! Efter vi inventerat och haft personalmöte fortsatte vi kvällen med en gemensam middag på Balzac. Förutom god mat så bjöds det på en riktig skrattfest!

  • Mat
  • Nära Högbergsgatan , Stockholm

Gillar

Kommentarer