Några snapshots från helgen. Det vankades en härlig middag hemma hos Emma följt av en del drinkar och dans ute på stan när det började närma sig småtimmarna... Lördagen bestod bara av chill. På eftermiddagen åkte jag in till stan en sväng och mötte upp min vän Matilda. Men kvällen spenderades i soffan med mina favorit killar Ben & Jerry tillsammans med en riktigt bra film. Slocknade gjorde jag innan klockan slagit 11 på kvällen.

Ni som bor i Stockholm måste svänga förbi nyöppnade "Asian post office" för lite drinkar. Det har blivit lite av det stället där vi mer en gärna svänger förbi när vi är klara med vinet. På bilden ser ni deras Thai basil med cocosnöt skum. ÄLSKAR!

  • Nära Carl Westmans väg , Saltsjöbaden

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkarMode

Ja nu har jag varit så där jätte dålig på att uppdatera igen... men ibland finns verkligen inte tiden till! Denna vecka har varit fullt upp. Jag insåg även i början på veckan att detta är min 4 vecka i Stockholm och praktik på DV. Shit vad mycket saker jag har fått göra. Och nu känns det mer som om man börjar axla rollen mer och mer, dvs nu vet jag nästan varje vrå i huset! Haha, lite skömt o sido....

Idag är det äntligen fredag! Vilket betyder en helt fri helg. Nör klockan slår 17:00 idag skall jag möta upp Emma som småningom för lite fix o trix inför middagen vi skall ha ikväll. Kommer bli en riktig pang fredag!

P.s min fantastiska regnjacka hittar ni HÄR

  • Mode
  • Nära Saltsjöbaden

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Jag var bjuden på ett event med Junkyard igår. Så tog med Emma som min plus en för att kolla in butiken. Förutom att spana på en massa schysta kläder och SKOR , så bjöds det på cava, goda snittar och en massa trevlig musik. Efter eventet drog vi till utecompaniet en liten sväng för att säga hej till Engla och Denice innan det var dax att bege sig hemmåt.

Kommer snart att komma tillbaks till junkyard för en shopping runda!

  • Nära Saltsjö-boo

Gillar

Kommentarer