Mode

Omgångens secondhand catch blev en citron gul YSL skjorta i herrmodell. Har börjar handla mer och mer bas plag som skjortor o t-shirts just på herrsidan då jag gillar det fallet lite mer. Idag bär jag skjortan lite som en kofta över ett tunt linne och ett par ankelkorta smårutiga byxor.

  • Mode
  • Nära Sollentuna

Gillar

Kommentarer

Mode

SS19

Svenska textilhögskolan bjöd igår på 134 looks med en salig blandning med både naket och påklätt, overzise, lager på lager, fina färger och mönster. Man kunde tydligt se att det varit modehus som bla, Balenciaga & Maison Margiela som var en stor insperation för vissa av studenterna.

Här ovan har jag klistrat ihop ett collage med mina favorit looks ifrån visningen. Jag gillar dom fina naturefärgerna blandat med det sköna gröna, precis så jag kan tänka mig att gå inför nästa vår.

  • Mode

Gillar

Kommentarer

Mode

Regn regn och mera regn... Idag kommer det regna precis HELA dagen i Mora. Sådär lagom kul, men väldigt mysigt. Förutom det vanliga med lite samtal osv här uppe så tänkte jag ta en tur på stan för att kolla lite inredningsinsperation till lägenheten. Det är det ända jag kan tänka på just nu.

Dessa bilder är tagna hemma på Gotland i förra veckan innan jag skulle iväg på middag med Lovisa och Linnea. Jag här både en kavaj och byxor ifrån H&M, skorna är secondhand, väskan en Chanel och även öronhängena är fyndade på en antikhandlare.

  • Mode
  • Nära Mora

Gillar

Kommentarer