Mat

Under helgen som varit har mina två bästa vänner ifrån min Au pair tid i USA varit på besök. Jag plockade upp dom vid färgarn i torsdags och lämnade av som i söndags eftermiddag igen. Det var såå kul att äntligen få träffas igen efter 1 år ifrån varandra, men när vi väl sågs var det som om inget hade hänt. Shit vilken skratt fest vi har haft!

Här käkade vi en sista frulle tillsammans i söndags, ute på själsö bageri innan det var dags att säga adjö för denna gången

  • Mat

Gillar

Kommentarer

Wow

Nu var det E X T R E M T längesedan jag skrev här... Så vad har hänt den sitts?

Jo, en galen sommar med mycket mycket jobb och änu mer nöjen. Det har gåtts på restauranger, varit på konserter, jag har fyllt 22, haft ett riktigt kalajs poolparty... Ja en massa saker har hänt! I skrivandets stund sitter jag på tåget påväg upp till Mora för tre dagar på MHE kliniken. Det har varit sommar uppehåll under hela juli månad. Men nu är jag påväg tillbaks vilket faktisk känns skönt! Skönt att få komma in i Mora lugnet och tagga ned lite gran ifrån Gotlands stressen. Missförstå mig inte sommaren har varit och är AMAZING. Men det skall bli riktigt skönt att få kunna sitta ned lite.

Det kommer komma mer uppdatering med härliga sommar inlägg inomkort med en inblick på vad jag har haft för mig ( oftast efter jobb) så stay tuned!

Gillar

Kommentarer

Mode

Första och kanske sista gången man fick en ledig tid att kunna hänga vid vattnet. Stranden i all ära, men när man äntligen får en ledig tid vill man gärna hänga där det knappt finns några människor. Därför drog Terese och jag till ett kalkbrott i tisdags som inte är så turisttätt (än)...

Jag fick inviga en av sommarens bikinis som kommer ifrån H&M, runt halsen hänger min favorit trio bestående av blue billi, craft collective och en gammal doop present.

P.S

”Du är snygg i baddräkt, fin i bikini”

Trevlig sommar

  • Mode

Gillar

Kommentarer