En ledig fredag? När hände det sist?

Hur som ärret bara att tacka och ta emot! Lite ledighet behövs när man har en del to do fix som har blivit framskjutet pga allt jobb. Så vad skall jag göra idag? Jag har äntligen bokat en klipptid, vilket betyder att jag faktist kommer klippa mig! Förutom det måste jag fylla på min hudvårdshylla då A L L T ekar tomt finns inte näs kvar något i locken på burkarna d är det illa..

Till kvällen skall vi försöka få ihop en tjej middag antigen på den ena restaurangen eller den andra. En härlig fredag med andra ord!

Gillar

Kommentarer

Haloj världen, saknat mig?

Medans jag har varit borta har det varit fullt ös medvetslös. Det har varit fest i dagarna tre med både midsommar firande, fotboll, middagar, afterbeach och fest. Denna veckan är mist lika fullspäckad...

Min midsommar firades som vanligt med en släkt, familj och vänner lunch innan kvällen fortsatt med en krogshows middag med en massa sång, uppträdande och dans. En perfekt midsommar precis som man vill ha det.

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkarMode

Bekvämt, streeatsmart och snyggt. Precis så känner jag för att gå idag. Tråkigt väder får iallafall mig att tappa lite inspirationen till att bära något färgglatt och lite mer kreativt.

P.S

Alla plaggen i collaget är nu på REA..


  • Mode

Gillar

Kommentarer