Allmänt

Som rubriken lyder, "sunday fun day". Jag jobbade en kort sväng agree på Sooda, mellan 12-15. Efter det åkte jag hem för att hämta upp mormor och ta med henne på en liten utflykt. Vi åkte ner till hamnen för att se på invigningen av den nya kryssningskajen som hon har pratat om väldigt väldigt mycket. Efter att ha promenerat ut till änden och tillbacks gick vi och tog en fika och satt och njöt av den härliga vårsolen.

Kvällen fortsat med en musik quiz på Clarion hotel tillsammans med Nellie och Jennifer. En väldigt rolig afton med mycket skratt och frustration när man vet låten men inte kommer på artisten.. eller vad låten faktist heter för den delen... Hur som så slutade allt slit med att vi kom 3:a! (av 5 lag men det är ingen som behöver veta heh) Så vi vart nöjda med en pallplacering ändån.


Gillar

Kommentarer

Mode

Wow vilken dag! det har varit fullt ös i butiken med en massa kunder vilket har varit skit kul! Nu är jag hemma en kortis kastar i mig ett mellis, byter om, andas och gör mig redo för arbetspass nummer två. Det blev dubbelpass även denna lördagen precis som förra helgen. Känner väll egentligen att soffan hade lockat lite ikväll när man kom hem så sent igår natt.. Men det är ju en dag imorgon för det med.

Väntar på en massa bilder ifrån Terese ifrån igår kväll, så mer om det kommer förmodligen imorgon. En riktig toppen kväll vart det iallafall!

  • Mode

Gillar

Kommentarer

Allmänt, Anorexia

Hörde jag fredag??

Hela förmiddagen har jag bara slappat, käkat långfrulle, packat ihop härlig väska med både badkläder och finkläder inför kvällen då det både blir spa och middag ute med tjejerna. Oj vad jag ser fram emot denna kvällen!

Förut kunde såna här kvällar vara lite ångest fyllda för mig, att gå ut innebar alkohol och även en masa good mat. Vilket betyder att jag gärna ville träna innan samt äta väldigt snålt unde dagen. Men inte nu längre jag tänker inte vara eller mot mig sjölv längre utom göra precis så som jag känner för och behöver. Dvs att jag var trött imorse, vädret var inte alls tilltalande för en löprunda så jag var bar agenda och chillade, dessutom är jag värd att äta en vanlig lunch och vi skall inte äta på resturang förens sent så såklart har jag med mellanmål precis som vanligt. Det här med att kompensera tänker jag inte hålla på med längre punkt och slut!

Nu ser jag fram emot mina fredagsbubblor efter lite jobb. Ha en underbar dag och kväll :)

Gillar

Kommentarer