Innehåller affiliate-länkarMode

//Kappa Topshop// Topp Mango// Byxor H&M//Skor Jeffrey campbell //Öronhängen Aldo//

Nästan som i Matrix med en lång svart kappa, fast istället för svarta svart svart som den genomgående trenden i den filmen består av, så blandade jag in ett bar vita manchesterbyxor för att bryta av det hårda litegrann. Älskar för övrigt min nya kappa! Kommer använda den flitigt nu inpå våren. Ett av många kap under New York resan.

P.S sorry för lite dåliga bilder men han inte me att ta några i dagsljus igår heh..

  • Mode

Gillar

Kommentarer

Hur man kan beskriva ordet trött i bildform.

Idag skulle jag velat snoozza klockan 3-4 gånger efter nattens halv bra sömn.. Jag sover nästan alltid jätte dåligt så fort det är fullmåne uppe i skyn. Känner redan nu att dagen kommer bestå av många koppar kaffe för att orka med hela dagen och kvällens inventering.. Weeee

Gillar

Kommentarer

Mat

Tisdags eftermiddagen blev en nervkittlande semifinal på Gotlands radio där min lillebror Boston´s klass var med och tävlade om en final plats i Vi i femman... Och van gjorde dom! Shit vad nervösa mamma och jag var, svetten rann under armarna och naglarna rök lika så.

För att fira blev det både sushi och semlor! Min första semla för i år, och faktist första på 2 år. Det blev ju ingen förra året när jag var i USA. Det var inget som hörde till den vanliga menyn om man säger så. Nu har jag iallafall testat en av dom lokala bageriernas semlor för i år.. Måste nästan bli en jakt på den bästa eller vad säger ni? Någon som föresten testat semel wrapen eller årets nyhet sekel nachos? Jag menar whaaat?

  • Mat

Gillar

Kommentarer