Mode

Är du precis som jag inte jätte duktig när det kommer till hår?

Då är den här enkla håruppsättningen något för dig. Du gör helt enkelt bara en hästsvans som du sedan gör gles och delar i två. Sedan tar du igenom tofsen i hålet och vóla. Det var dagens enkla detalj.

  • Mode
  • Nära Visby

Gillar

Kommentarer

Här kommer en liten sammanfattning på några av mina dagar under föra veckan. Ialafall dom som fastnade på bild, häng med!

- Dagens lunch bjöd fiket på, iform av sötpotatis soppa, med färskost macka och en härlig salad. Lunch date blev min numera arbets kolega Mickaela, tidigare även fotbollskamrat.

- Veckans absoluta höjdpunkt var helt klart the new opening av MQ, alltså haloj vad fint det blivit och shit vad mycket folk det var, Jätte kul!!!

- Efter ny öppningen av butiken blev det en något sen AW iform av ett glatt gäng på 10 personer som trillade in på Braseriet (ja två ggr på samma vecka) 21:50... Men härlig personal så häll dom öppet köket lite extra länge för vårat glada gäng!!

BLACK FRIDAY

- Självklart jobbade jag denna dag och började redan 09:00..MEN H&M öppnade redan 08:00 och hade hela 40% Rabatt till dom 100 första besökarna. Tror ni jag var en av dom eller.... ;)

- Söndagen bestod av jobb men avslutades med det årliga glögg och lussebulle myset ute hos Pigge, Monika och kusinerna. Det finns ingen som bakar lussebullar eller bullar överhuvudtaget som Monika. MUMS!!

Gillar

Kommentarer

Mat

Med inspiration ifrån Cafe Pom & Flora så gjorde jag en 50/50 skål besående av hälften chiapudding och den andra hälften yoghurt, toppingen blev hallon, granola och jordnötssmör.

Yes det smakade minst lika gott som det såg ut må jag lova. Idag blir det fullt upp med jobb på MQ. Vaknade tidigt så han rensa upp lite på rummet med vilket var superskönt och väldigt väl behövligt!

  • Mat
  • Nära Visby

Gillar

Kommentarer