Innehåller affiliate-länkarMode

Blev en tur till stan med mormor vilket också resulterade i ett plagg rikare denna gång. Var bara tvungen att visa alla plagg jag testade på Lindex . Shit vad mycket fint dom har fått in i sin butik. Ville köpa alltihop men kände att jag fick börja med en grej just idag. Kanske blir en tur tillbacks nästa vecka...

  • Mode
  • Nära Visby

Gillar

Kommentarer

Mode

Färger mixat med lite olika mönster, trotsar det tråkiga regnvädret med att pigga upp med lite färg. Hittade en massa garderobsfynd idag när jag började gå igenom mina lådor för rensning och omstrukturering. Nu blir det en sväng till stan med mormor innan det är dax att jobba.

  • Mode

Gillar

Kommentarer

Mat

Lagade en snabb men väldigt good somrig middag till mig och mormor här om kvällen, och på begäran så kommer här receptet. (Blev för övrigt en likadan lunch idag)

Jag började göra en salad bestående av rucula, sparis, rödlök, solroskott, matvete, drsade den med vit balsamico vinäger och saladskrydda.

Sedan la jag på prosciutto skinka, hetta upp en stekpanna skivade chevren och la snabbt i pannan så dom bara blir lite varma och goa. La över dom på salladen och toppade sedan med fikon valnötter och sedan en créam di balsamico.

MUMS!

  • Mat

Gillar

Kommentarer