TISDAG

Tisdagar på Gotland mellan vecka 28 - 31 betyder en sak, Så Mycket Burgsvik! Detta är lite bilder ifrån för förra tisdagen. Ikväll blir det en favorit i repris med ännu fler vänner och kanske lite pre födelsedagsfirande för mig som fyller 21 år imorgon. Känns mer som om jag fyller 17 och fortfarande är en liten barnrumpa men men.. Man behöver ju aldrig bli vuxen, ialafall inte förens man får egna barn och kanske borde bara en lite mer ordentlig förebild.

  • Nära Visby

Gillar

Kommentarer

Mat

"Thank good for fridays"

Här kommer lite bilder ifrån en fantastisk fredag i förra veckan då dagen startade med familje frukost på stan innan det vart en heldag med jobb. Kvällen bestod av en familjemiddag på resturang solsidan på Kneippbyn med rödvin i glaset och en oxfile pasta på talriken, kvällen fortsatte inne i stan med tjuvjakt på sen och en saknad Louise bredvid mig.

  • Mat
  • Nära Visby

Gillar

Kommentarer

Mat

Godmorgon

Idag har jag befunnit mig på svensk mark i två veckor. Galet! Jag är fortfarande i det tänket om jag har drömt att jag varit i USA eller om jag drömmer att jag är hemma? Ett år går verkligen så fort.

Idag blir det jobb precis som 6/7 dagar brukar se ut. Få se om vi skall åka iväg någonstans ikväll och käka middag hela familjen :)

Ha en fin dag hej hopp!

  • Mat
  • Nära Visby

Gillar

Kommentarer