au pair, Mat

För föra helgen besökta jag och Sandra en av Long islands 100 bästa restauranger, nämligen Hush Bistro i Farmingdale. Det blev en lax trätt för Sandra och jag tog en av deras "rekommenderade" rätter vilket var en halv crispy chiken med tillbehör som sötpotatis pure, inlaggdgurka, lite annat och en typ av sweet chili sås. Riktigt gott trotts att jag inte är ett fan av friterat men denna kycklingen var något extra!

Gillar

Kommentarer

au pair

För nästan exakt en vecka sedan sa vi hejdå till Anna som flyttat till en ny plats och en ny familj i USA, nämligen Virginia. Så i torsdags kväll blev det ett sista hejdå mys innan det var dax för henne att fara vidare. Och på tal om det så är det inte så lång tid kvar för mig heller, ca 10 dagar bara! Helt galaet vad tiden går fort!

Gillar

Kommentarer

au pair

Oj oj oj

Inte trodde jag att det skulle bli mycket till midsommar firande för mig i år, men oj vad jag hade fel! Det blev ett riktigt pang firande inne i Bryant park i NYC tillsammans med en massa glada svenskar och självklart amerikanare som ville ta del av den svenska traditionen med. Det blev både krans making, dans runt stången, svensk midsommar mat och självklart en avslutning iform av ett klassiskt midsommar regn. Midsommarfirandet får 10 av 10!

  • au pair
  • Nära Queens, New York, USA

Gillar

Kommentarer