au pair

Ipone snapshots

It´s friday!

Denna vecka har verkligen varit skit trist och grå men idag verkar det som om solen försöker jobba sig igenom. Därav har jag inte gjort sådär super mycket. Så istället bjuder jag på en massa blandade bilder ifrån förra veckan då vädret och humöret att göra saker var på topp!

Men nu skall vi inte hänga läpp över att vädret varit kasst för det är ju fredag idag. Om en stund skall jag och Sandra dra iväg till ett shopping mal och spendera lite tid där, lunch och ha det bra :)

  • au pair
  • Nära Plainview, NY, USA

Gillar

Kommentarer

au pair

Central Park

En sommrig picknick i Central park.

Det här var en av mina favorit dagar tillsammans med familjen. Vi vise att det skulle bli super fint väder så vi bestämde oss för att ha en picknick i Central park söndag förmiddag/Lunchtid. Vi stannade vid en deli som låg nära intill parken och köpte med oss mackor, bagels, frukt och det svarta guldet kaffe för att sedan promenera in i Central park och slå oss ned i gräset för att njuta av den härliga solen.

Gillar

Kommentarer

au pair, Mat

@Two Hands cafe Triceba

En onsdag som denna med smattrande regn och tunga gråa moln på himlen så drömmer jag mig tillbax till våran frukost/brunch på Two hands.

Onsdag idag, lillördag och tvättdag. Ni kommer hitta mig på källarplan tillsammans med Mount Everest liknande berg av kläder. Kommer ta mig upp i dagsljuset (mörkret pga regn) för att dansa lite Zumba samt luncha tillsammans med Sandra.

  • au pair, Mat
  • Nära Plainview, NY , USA

Gillar

Kommentarer