au pair

Så i onsdagskväll så var jag på min första amerikanska date.. Vilket även var en blinde date!

Det var en kompis till Garette som han försöker att "sett me up with". Men det var väldigt kul! jag har aldrig varit på någon riktigt date date med middag och allt så det vart en first time delux!

Hahah var så sjukt nervös innan men min host mom var så söt och berättade exakt hur allt borde gå till! Vilket det typ precis gjorde också, acording to the American way.


Gillar

Kommentarer

au pair, Mode

FREDAG

Oj så jag har saknat dig ända sedan förra fredagen!

Ikväll blir det favorit i repris med utgång med mer eller mindre hela ligan. Skall bli superkul! Dock har vi inte det roligaste vädret att njuta av idag... stora regnskurar, grått och ruggit. Men som jag sa till tjejerna så är det ju tur att vi mer eller mindre kommer att vara inomhus hela kvällen.

Cheers to the weekend!

Gillar

Kommentarer

au pair, Mat

T and O var alltså namnet på den Thailändska/Japanska resturangen som vi åt lunch på igår. Jag misstänkte att T:t stod för Thai men vad sjutton menar dom med O? Oh well ...

Vi tog alla in en varsin thairätt med det hela slutade med att vis skickade omkring allt hej vilt över bordet eftersom att allt såg så gott ut och alla ville ju testa allt. That´s the way I like. Det var kul att nästan alla kunde komma, det var bara 3 stycken som saknades. Maten var riktigt good och det var första gången jag hade thaimat sen jag kom till USA vilket kanske gjorde att det smakade extra bra?


Gillar

Kommentarer