Mode

Så på senare tid har jag börjat publicera mer och mer mode inspirerade inlägg. Hoppas alla är okej med det för det är något jag kommer börja med mer och mer nu. Det känns nästan som om jag har ett riktigt jobb då hah..

Nej men skämt o sido, det är ju faktist något liknande som jag på "riktigt" skulle vilja jobba med.

Nouw min blogg portal har just nu en tävling då man kan vinna en resa till London för två, hur fett vore inte det att vinna den lixom? Så under 30 dagar tänkte jag lägga lite extra krut på mode eftersom 1. stort intresse och 2. Alla fashionweeks har ju ni kickat igång, WIHO!! Så tänkte försöka rapportera lite trender inför våren, bjuda på lite mer inperation, tips.. You name it! Så att alla förhoppningsvis hittat något dom vill ha på sig i vår :)

  • Mode

Gillar

Kommentarer

Satt och kollade igenom min kamera igår och hittade dessa bilder som jag inte har visat. Det är ifrån i september skulle jag tro?

Shit vad jag saknar öppna skor och vår nu. Har köpt två par nya som jag längtar sååå efter att få använda.

Mina skor jag har på bilden kan ni nu fynda på rea på Zara. TIPS!

Gillar

Kommentarer

au pair, Mat

- Pasta Carbonara- 

Bjöd familjen på den nog bästa Carbonara jag någonsin gjort.

Pastan e en mix av ravioli o tortelini som jag kokade lite aldente. Medans pastan koka stekte jag på gul lök tillsammans med en massa bacon tills allt var genomstekt.

När pastan sedan kokat klart hällde jag i grädde tillsammans med en massa parmesan som jag hade hyvlat och rörde om tills jag fick önskad konsistens för att sedan avslutningsvis blanda i lök och bacon blandningen. Jag hade vitlöksmarinerade ärtor vid sidan av eftersom Andrew e sjukt picky med sina grönsaker.

Sen stekte jag på ett egg med en krämig gula som jag skar i mitten för att få hela pastan änu krämigare, toppade med mer parmesan och massa persilja.

MUMS!

Nu vet ni vad ni kan laga ikväll puss o kram!

Gillar

Kommentarer