au pair

"Lets be crazy and have the best movie night ever"

Idag har vi haft en helt amazing dag! Vi startade dagen med att gratta pappa Lou som fyllde år. Vid lunch tid åkte jag mamma och barnen till panera bread för att möta upp några kompisar för lunch innan det var dax för laser tagg.

Vid kvällen skulla mamma och pappa ut och käka middag för att fira pappas födelsedag. Så vi (jag) bestämde att vi skulle gå lita banalas och göra inte allt det som vi brukar göra, dvs Mc donnals till middag, följt av att åka till carvel i pjamas för att sedan se på Goastbusters till kl blev 10. (Barnen skall vara i säng vid 9:30). När filmen var slut skyndade vi oss upp i mamma o pappas säng, berättade en kort saga och myste innan barnen somnade på mina armar.

This night was awesome, sa barnen och ja sa don't tell mommy and dady ❤

Gillar

Kommentarer

au pair

Lite snapshots ifrån igår när jag var i city.

Måste tipsa om Mama Mia, en italiensk resturang som ligger på W44 9th i Hels Kitchen. Resturangen har gått i familjen i 44 år och är en väldigt mysig Lady och luffsen resturang, för att inte tala om pastan.. OMG

Dock tog det lite tid, men man kan nästan tänka att en italienare står inne i köket och tillverkar pastan efter beställning så good var den. Jag åt en seefood ravioli, med räkor soltorkad tomat och spenat.

Ravioli verkar för övrigt blivit min nya grej här i USA.

Gillar

Kommentarer

au pair

Lite sent nattkäk på Shake Shake efter lite shopping

Igårkväll sov barnen över hoss mormor och mamma o pappa hade en date night så på kvällen åkte jag och Sandra till ett mall för lite shopping innan vi hamnade något hungriga på Shake Shak för tjej snack, nyårsplanering och MAT!

P.S

ÄLSKAR MINA NYA SKOR!!!

  • au pair
  • Nära Plainview, NY , USA

Gillar

Kommentarer