au pair

Godmorgon

I dag är allt i vanlig ordning igen, alla är friska och krya, det är onsdag, tvätt dag och massa aktiviteter på kvällen. Idag är det också REDAN sista dagen i november.. Vart tog den här månaden vägen? Kommer inte änns ihåg när det var första november.. Oh well känns som om den här diskussionen börjar likna som att prata om vädret.

Nu skall jag få mina barn till skolan och starta igång denna onsdag!

  • au pair
  • Nära Plainview, NY , USA

Gillar

Kommentarer

au pair

Andra dagen jag är hemma med Sam eftersom att hon är sjuk.. Goda nyheter är ialafall att hon vaknade upp mycket bättre idag så hon kommer gå i skolan imorgon.

Igårkväll var jag så rastlös och uttråkad efter att varit hemma heeeela dagen så hörde av mig till Sandra och fråga om hon var sugen på glas och gå och kolla på olika julpyntningar på folks hus. Hahah älskar Amerikaner och al in!

Den här veckan kommer det bara vara jag barnen och pappa hemma då mamma är iväg på buissnies trip till fredag.

  • au pair
  • Nära Plainview, NY , USA

Gillar

Kommentarer

au pair

Torsdag 24/11 Matkoman man aldrig kommer glömma. Min första Thanksgiving.

Dagen startade med lite halvmulet ute, så jag och host mom Michelle startade dagen med en workout för att göra plats för änu mer mat. När vi kom tillbacks var det Maicy´s big Thanksgiving parade på tv:n. Förstå att över 9 miljoner människor, alltså HELA svenska befolkningen trängs så en ända avenu för att se på paraden.

Efter lite parad tittande var det bara att svida om innan det var dax för att hoppa in i bilen och bege sig över bron till New Jersey, och min host dads bror med familj.

Ca 2 timmar senare och och en nästan avslutad Superman film så var vi framme. Middagen intogs redan kl 4, vilket tydligen är en klassisk Thanksgiving tid.

Och maten.. O M G! Amazing. Jag tog precis allt som fanns att äta, jag ville inte gå miste om något. Därav blev det även dubbla efterrätter för att både smaka den klassiska pumkinpajen och en päron paj. När klockan närmade sig halv 10 så var det dax för att bokstavligt talat rulla sig tillbax till long island. Vi var hemma strax efter 11. Och när mamma kom ner från trappan efter att lagt barnen ringde moster Jodi och frågade om vi var på att åka med till Lord and tavlors door buster, vilket innebar 75% på allt i butiken, men eftersom att klockan redan hade hunnit blivit 23:30 och erbjudandet bara varade till 00:00 så bestämde vi oss för att hoppa över det pre Black firday erbjudandet.

  • au pair
  • Nära Plainview, NY , USA

Gillar

Kommentarer