au pair

Oj vilken lång dag!

Kom precis hem efter en liten spontan sen middag tillsamans med Janna och Sandra. Vi åkte till dinern som ligger I mitt kvarter. Älskar att gå till diners för att dom är så mysiga. Ch du ser dom I sa många olika serier o filmer.

Nu skall jag ta och stämpla ut för idag o sova. Imorgon är det 31 October vilket betyder THE day of Halloween! Så imorgon väntas trick and treat i området tillsamans med familjen och vänner.

  • au pair
  • Nära Plainview, NY , USA

Gillar

Kommentarer

au pair

Lite blandade bilder ifrån i onsdags

Idag är det äntligen lördagen jag har väntat på sedan jag kom till min familj. Nämligen familjens storslagna Halloween party!

Igår undereftermiddagen och kvällen hjälpte jag min mamma med att fixa en massa saker inför festen. Det är 6 året i rad som dom har denna fest och i år är det 137 gäster som kommer, GALET!

  • au pair
  • Nära Plainview, NY , USA

Gillar

Kommentarer

au pair, Mode

Bilder ifrån i söndags inne I NYC

Onsdag, mitt i veckan, lillördag..Kärt barn har många namn.

Idag har det inte hänt något super specilet utöver det vanliga, jag vaknar, tar barnen till skolan, börjar med tvätten, åker på Zumba, kommer tillbax äter lunch och fortsätter med tvätten. Ikväll efter jag varit på med Andrew på hans långa karate så skall Sandra och jag iväg på en litet kvällsroadtripp, eller mer ett litet uppdrag kan man väll säga. Förhoppningsvis får vi också med oss Eric. Ja det var väll den lilla uppdaten på idag puss o haj!

Gillar

Kommentarer