au pair

Godmorgon

Igår kväll var jag på min första vaka någonsin, vilket var minst sakt lite obehagligt. Jag förstod inte att en vaka var en sån när den bortgångne personen faktist ligger i en öppen kista i rummet. vi var på vakan mellan 7-9 vi åkte dit strax efter att pappa kommit hem ifrån jobbet.

Ikväll är själva begravningen så under dagen idag skall jag (förutom byta barnens lakan som alltid görs på fredagar) åka till ett mal för att köpa strumpbyxor och ev se om jag kan hitta ett par bra skor till kläderna jag skall ha ikväll. Hösten har verkligen börjat komma och jag har inga stängda "finskor" med mig, och ett par sneakers känns inte jätte passande i en kyrka.

Gillar

Kommentarer

au pair, Mat

​Fish & Chips i söndags när Sandra och jag var iväg på roadtrip. Vi hamna på en väldigt mysig fisk, pub kind off. Så vi bestämde oss för att köra på en av deras klassiker. Måste också säga att det var dom godaste pommesen jag har ätit! Jag är inget super fan av pommes men dom här var inte alls så salta och väldigt mjuka och goda (som jag gillar dom).

I eftermiddag/Kväll skall hela familjen iväg på vaka i kyrkan för kusinernas Farmor som gick bort i tisdags. Imorgon kväll skall vi på den officiella begravningen och på lördag blir det middag med hela släkten. Jag har valt att följa med familjen på allt som ett extra stöd trotts att jag inte behöver som min mamma har understrukit. Men hon uppskattar det väldigt mycket att jag vill vara med och att jag ställer upp. 


Gillar

Kommentarer

au pair

Manicure & Pedicure 

​I vanliga fall brukar onsdagar bestå utav Zumba för att sedan dra igång med barnens Monteverest berg till tvätt.. Men idag hans det även med en manikyr och pedikyr som jag fick av min host mom. Egentligen var det hennes men eftersom att hon alltid jobbar onsdagar och torsdagar dagtid så kunde hon inte unytja den. Så jag fick en väldigt relaxad och ompysslad eftermiddag. 

Gillar

Kommentarer