Allmänt

 

 
 
So.. Här har ni mig tillsammans med mina Monkies, penuts, buddies.. ja dom kallas för en mass saker i detta hus. Men jag tycker om dom lika mycket för det.
 
Har inte skrivit sen i söndags, Tack för påminnelsen idag mamma.. ;) 
Så tänkte lämna en liten uppdate nu. Allt är SUPERBRA. JAg trivs så otroligt bara i den här familjen. Jag älskar fortfarande USA lika mycket som innan  jag åkte och ja..Wow! Tror det här kommer bli ett riktigt händelserikt år.
 
Saker jag kan tycka är svårast är helt klart komunicationen. Även om man tycker att man kan Engelska så är det ändå väldigt svårt. Jag har fått jätte mycket beröm för min engelska men det är ändå jobbigt när man inte känner att man alltid förstår till 100% utom bara själva huvudinehållet..Men men. Kunde varit värre.
 
En sak jag var lite nervös för här är körningen vilket har gått hur bra som helts..en så länge (peppar peppar). Jag har min egna bil som jag kör omkring i, och jag och barnen brukar ha på radion i sjunga med till en massa låtar.
 
So en liten och kort uppdate, har ju faktist varit iväg i redan 1,5 vecka nu! WOW tiden går fort ändån! 
 

Gillar

Kommentarer

Allmänt

 

 
Så igår vart en riktigt händelserik dag från tidig morgon till kväll. 
 
Startade dagen redan 06:00, med att skypa med mamma. Är fortfarande lite jetlagad eftersom att jag vaknat mellan 05- 06 varje dag den här veckan..Well well. Efter samtalet gick jag upp och gjorde frukost, Shit vad svårt det var att göra gröt! Hah min host mom har en annan typ av havregryn som skall koka såå länge så det som brukar bli klart på typ 10 min tog säkert 30 minuter.. tur att jag hade tid.
 
Strac efter 09:00 åkte jag och Michelle (host mom) iväg på boxning, hon brukar göra det på söndagar och fråga om jag ville med :) 
Efter boxningen åkte vi förbi Bagel box vilket är ett bra ställe för bagels med typ 10 olika smaker på själva gageln och sedan änu mer olika fyllningar. Jag tog en "everything" bagel (al in när man testar nya saker) , vilket var svingod, sen tog jag en riktigt good tonfisk fyllning till. 
 
Lite senare kom Nana = Mormor och morfar över, dom var ivriga på att träffa mig så vi käkade en bagel lunch hemma. Efter lunchen var det dax för mig att testa min bil och köra lite på vägarna. Så vi åkte till familjens "gym" vilket var det största gymet jag någonsin sett! Då snackar vi inte bara gym utom inomhus och utomhus poler, squas hall, basket, klättervägg, spa, osv. Hur som registrerade vi ett medlemskap för mig där :) 
 
Efter det var det bara att åka hem graba tag i badkläder och sen åkte hela familjen till pool party i några vänners clubhouse, så det vart både BBQ och desert. Haha att ha med desert är lika självklart som att ha smör på mackan i USA verkar det som. 

Gillar

Kommentarer

Allmänt

Hej! Lite blandade bilder ifrån igår lördag, vilket bestod av att fixa en ny garderob till Sam, rensa lite hemma, busa och ha kusinerna över på Kina mat. Tror nästan att det här var första gången jag åt kinesisk mat. Om vi tar hem mat hemma så brukar det isånnafall vara thai. Tycker det här med matkulturen här är så otroligt intresant. Det är mer vanligt att man beställer hem mat än att faktist laga den. Vi tog både hem lunch och middag igår exempelvis. Wel wel wel.

Måste säga att jag trivs så bra. Kommer bra överens med familjen och trivs jätte bra med barnen. Den här helgen har jag inte riktigt börjat "jobba" än eftersom att föräldrarna är hemma. Utom det är mer en anpasningsperiod inför nästa vecka, lära sig schemat försöka hitta osv.. Ser fram imot när allt startar igång "påriktigt"

Gillar

Kommentarer