Allmänt
Tisdags kväll, sista vällen med Marcella innan hon åkte hem. Glass och tjejfilm. 
 
Hej alla vänner!
Wow idag har man varit bra trött, vilket betyder att gårkvällen var riktigt bra, lite för bra kanske till och med?
Äsh klagar inte, har ju överlevt denna arbetsdag också! 
 
Ikväll blir det tjejkväll på min favorit resturang SUPPER som har öppnat upp portarna för sommaren. Dom har ju typ bara öooet 6 veckor om året här på ön..Så ikväll vid 20:45 skall jag mamma, systeryster min moster och Lise ut och äta där. Kommer bli sååå gooooottt!! Så atm ligger jag i sängen sammlar kraft inför middagen. Kommer sova som en stock ikväll! Haha

Gillar

Kommentarer

Allmänt
 
GODMORGON
 
Och i valig ordning ber jag om ursäkt för D Å L I G uppdatering..Jag har verkligen assss mycket inläg och bilder på g men jag har inte riktigt haft tid att redigera eller skriva ihop dom..Jobbet har ju börjat i fulla muggar så hinner inte mycket annat än det. Eller jo det gör jag det är därfr jag inte hinner blogga hah..
 
Wel wel, nästan varje morgan brukar jag lyssna på denna lista ni ser ovan för att komma in i rätt mood och tagga dagen. Efter jobbet ikväll skall hela arbetstyrkan på Gutes sommarinvigning, samt se hoffmaistro uppträda! kommer bli GRYMT! Såg hoffmaistro live förra sommaren med och kan bara säga att dom är grymma! 

Gillar

Kommentarer

Allmänt
Bilder ifrån Pinchos igrå, En resturang du betsäller maten via en app i mobilen! Sjukt udda men samtidigt roligt!
 
HEJ!
 
Nu var det några dagar sedan jag skrev men jag har haft fullt upp! Allt ifrån midsommar firande, fotbollsmatch, båtkning och resturang besök.
 
Nu har vi verkligen fullt hus här hemma efter att vår kusin Marcella är på besök och sen då Teni som kommer bo här tilll slutet av september. Men jag älskar det! Snacka om att alltid ha ett helt gäng att hänga med. Idag åker dock Teni till Italien i några dagar för att möta upp några väner ifrån USA. Vi har speledigt i 2 veckor nämligen. Men med en ut kommer en in, min moster Anki (även gudmor) kommer på besök medans teni är borta.
 
Idag är min ledighet slut och nu kommer det typ bli jobb non stopp..Men det blir kul! 
Ikväll skall vi ut och äta igen. Marcella fyller nämligen 20!! GRATTIS! Så Hon fick bestäma resturang och då blir det Kitchen and table. Så efter jobbet skall jag möta upp alihoppen där :) 
 
Shit blev ett sätt långt inlägg nu, så stannar här och önskar er en fin dag! :) 

Gillar

Kommentarer