Allmänt
 
 
I brist på annat så slänger jag upp några detaljbilder ifrån mitt rum. 
 
Bläddrade precis igenom min kalender för januari månad och insåg att jag bara varit helt ledig 2 dagar..Haha. Får se hur mycket arbete det blir i februari månad. Nu skall jag till jobbet! 

Gillar

Kommentarer

Allmänt
 
Hejsan!
 
Förutom en jobbhelg så har det varit en fotbollshelg. Jag har inte spelat men min syster har varit med och spelat GA cup vilket är typ världens roligaste fotbollsturnening! Nämligen en dygnet runt turnering som spelas i 4 hallar på Gotland, över 200 matcher och 2500 spelare är med. När jag spelade fotboll så var jag med i den här turnereingen flera gånger. Komihåg att vi hade match 04:30 en gång hah sjukt!
 
Så igår efter jag jobbat 07-13 så åkte jag in till stan för att möta upp min familj för lunch och fotbollstitande.
 
Idag vakna jag ca 11:30, kom hem ca 03 då systerns sista match var 02. Så blev en sen frukost framför reprisen av gladiatoreerna. 
 
Idag skall jag väll inte göra något specielt. Fixa på rummet kanske och sen blir det jobb 16 - 20 på Asylboendet. 
 

Gillar

Kommentarer

Allmänt
 
Hemma, bytt om och är redo för jobb nummer två!
 
Har fixat så att det finns mat till mig när jag kommer hem, familjen skall hem till farmor o farfar på middag. 
Så efter jobbet skall jag hem äta och sätta på mig något bekvämt, sen blir det kanske till att åka in till stan och se en fotbolls match eller två. GA kubb görjar ikväll vilket är en dygnet runt turnering över helgen. Jätte kul att spela och jätte kul att se på, lite av en folkfest! 

Gillar

Kommentarer