Allmänt

 
Hejsan! 
 
Nu var det länge sedan jag skrev men jag jobbar så mycekt just nu att jag helt enkelt inte har haft tid...Dock vill jag komma igång igen pch skriva eftersom att jag tycker det är kul! 
 
Hur som på bild nummer 1 ser ni mina arbetskamrater ifrån gårdagens första advent på ett asylboende som jag jobbar på med 200 gäster :) 
 
Bild nummer två är gårdagens FETA Ben & Jerrys skål som jag unna mig själv eftersom att jag hade sovmorgon och är ledig idag :) 

Gillar

Kommentarer

Allmänt
 
Hejsan svejsan!
 
Jobbade till 03:00 igår på Wisby strand och jobbar på Kneippbyn idag från 12:00 till 20:00. Det är förbannat kul att jobba på flera olika ställen! Har för tillfället 4 olika ställer jag jobbar på just nu men kommer bli väldigt mycket på kneippbyn nu en tid framföver som jag hoppas att kunna berätta lite mer om. Nu är det dags att bege sig mot arbrtsplats nummer 3 för den här veckan :) 
 
 

Gillar

Kommentarer

Allmänt
 
Godmorgon
 
Och grattis alla pappor på pappis dag! Och även grattis syran som har namnsdag idag. Det blir till att "fira" dubbelt upp här hemma idag. Men först lite frukost och sedan får vi se vad dagen tarvägen :) 
 
Hur skall ni fira era pappor idag? Berätta! :) 

Gillar

Kommentarer