Allmänt
 
Hejsan! 
 
Sov till ca 10 idag vilket händer väldigt sällan, vaknar alltid så tidigt så klagar inte. Hur som har jag varit på kyrkogården idag och tänt lite ljus för mina kusiner, samt kollat på fotboll med pappa och käkat en låda pasta som uppladning inför mirgondagens lopp! Det är dags för Nordic Extream Runing igen. Skall bli sjukt kul men jag är sjukt nervös eftersom att det är ett sådant lurigt lopp. Förra året tog jag mig runt på ca 52 min på den 10 km långa super kuperade bana med diverse hinder och vatten bad. Målet för i år är ju självklart att slå tiden men i första hand ta mig runt! 
 
Nu skall jag dock iväg för att jobba! Tur jag har en sådan UNDERBAR chef som låter mig gå av tidigare för loppet imorgon! 


Gillar

Kommentarer

Allmänt
 
Haloj! 
 
Vi landade på Gotland redan 09:30 idag ifrån Göteborg. Har haft det jätte mysigt och kul! 
Skall väll försöka skriva ett litet bättre inlägg på det senare för nu har jag tänkt åka till Polisen för att ta ett nytt passfoto...Så övade på lite miner här ovan men specialefekter ifrån Snapchat (werkelinv heter jag där btw) Älskar alla dessa roliga efekter! 
 
Puss o hej leverpastej! 
 

Gillar

Kommentarer

Allmänt


Hejhopp!

Är just nu påväg till Göteborg tillsamans med familjen för att hälsa på lite släkt nu när det är höstlov. Inte för att jag har något höstlov längre men jag är iallafall ledig till och med lördag så något form av "lov" eller kanske mer ledighet har jag :) 

Gillar

Kommentarer