Allmänt
 
 
3 bilder på vad gotland har att erbjuda så här års.
 
Nu säger jag tack o godnatt nöjd och glad efter att ha fått jobba både som Vikarei & på Åhlens idag!
Imorgon åker jag till storstaden. 

Gillar

Kommentarer

Allmänt
 
 
 
Skjorta Bikbok/Jeans H&M/Skor Adidas/ 
 
HEJSAN!!
 
Idag har jag inte gjort något vättigt förutom att ringa en massa samtal, fixat och trixat..Suger att va ledig..MEN! Imorgon skall jag få va vikarie igen. Och denna gång skal jag vara syslöjdslärare, haha kommer minst sakt bli ontressant och skitkul! 
 
Ikväll skall jag till Intersport med min kusin vitamin eftersom att Form (gymet vi tränar på) har medlemskväll och därmed 20% på allt i butiken. Så det kan bli kul :)
 
 
 
 

Gillar

Kommentarer

Allmänt
 
Halloj! 
 
Idag har det varit en riktigt söndag. Har jobbat på Kneippbyns loppis ifrån 10 - 14:30 idag, efter det hjälpte jag Jocke köra hem lite möbler till hans lägenhet för att sedan köpa lunch och se på innebandy med Ali. Efter det var det järnet ner till havet för att kolla på en as cool solnedgång. När vi kom hem var det ingen som riktigt orkade laga mat så vi ringde till Italjenaren en suverän resturang inne i Visby och beställde pizza. Phu det var allt! 
 
Räkor på pizza är verkligen underskattat! Dock är jag verkligen inget jätte fan av pizza, några slisar är gott sen blir det nästan flottigt. Men denna var riktigt good! 

Gillar

Kommentarer