Allmänt
En frukost ifrån tidigare i veckan//
 
Godmorgon!
 
Har precis ätit frikost liknande den här ovn, fast annat porslin,1 macka extra och annat bröd. (Ifall någon vill veta det) 
Hur som så är det jobb ifrån kl 12 idag, Jobbar min sista jobb vecka inne på Åhlens nu, sedan lär det bli kneippbyn för hela slanten innan nytt jobb igen.

Gillar

Kommentarer

Allmänt
 
Mobilbilder//
 
Lite blandade bilder ifrån sommarens sista "Så mycket bursvik". Kvällens gästartister var Magnus Carlsson och Hoffmaistro. Det var helt galet vad kul det var!! Om någon varit på en Hoffmaistro konsert förut så vet dom vad som gäller..Men för dom som inte varit med kan jag säga att dom älskar att angagera publiken, Dvs få hela publiken att armkroka varandra och springa åt höger.. och vänster och höger osv! Jag vet inte riktitgt hut många som var på konserten men det var 3000 förkökta biljetter (slutsålda) en världens kö på eftersläpp. En riktigt rolig dolkfest! :) 

Gillar

Kommentarer

Allmänt
 
HEJ!
 
Han inte med någon uppdatering igår då jag jobbade 09:45 till 18:00 Och sedan åkte direkt ut till bursvik för att se en konsert. Mer om det senare...
 
I måndags gick familjen till Supper och åt middag! (En försenad födelsedags middag) och oj oj OJ! vad god mat det är! Helt galat. Det är inspererat ifrån syd America och smakar som en bit av himmlen. Min absoluta favorit är räk tacosen. Men sedan är älskar jag ju tonfisk också så.. :) 
 
Efter vi varit på Supper gick vi förbi hamnen och Wisby glass i väntan på bussen tillbax hem..Hahah förstå inte hur jag fick i mig tre kulor efter all den goda maten, men men :) 
 
 

Gillar

Kommentarer