Allmänt


Bättre sent än aldrig? Bilder ifrån mösspåtagnings dagen/Kvällen...P.s oredigerade mobilbilder

Lite bilder ifrån mösspåtagningen som vart helt AMAZING! Det var verkligen så kul! Längtar som attan nu till på söndag då det är bal! Skall in till stan för att göra naglar idag vid 11 vilket kommer bli...Spännande..Har haft det en gång förut och då slog jag av två naglar dagen efter eftersom att jag spelade basket i skolan..Haha, tur att jag inte har någon idrott längre då. 

Gillar

Kommentarer

Allmänt
 


 
Hej och godmorgon!
 
Vart full rulle igår så får köra gårdagens uppdatering nu. Som sakt blev vi av med våra kära mac´s igår..Därav inget photoshop längre och nu lånar jag min moders dator (tack mammsen). 
 
Igår vart hela klassen hembjudna till våra lärare på paj lunch vilket var jätte gott och mysigt! :)
 
Idag är jag ledig! Så om en stund ca 1 timma så skall jag åka ut till flyget för att hämta min moster och mormor som kommer på besök! 


 
 

Gillar

Kommentarer

Allmänt
/Jacka Topshop/Tröja H&M/Jeans H&M/Skor Topshop/
 
Godmorgon!
 
Har precis panik redigerat dessa bilder här ovan eftersom att jag måste lämmna tillbax min dator nu på morgonen..SKITRÅKIGT! Så kommer vara utan dator ett bra tag nu fram över..Som tur är är det  ju fler i min familj som har en dator hemma som man kanske kommer att kunna få låna. Men jag kommer inte ha tillgång till pothoshop längre så räkna inte med några super bra bilder tyvär..

Gillar

Kommentarer