Allmänt
 
Blev en favorit "skål" till mellis efter träningen. Dvs Lindahls nötchoklad kvarg, med en massa kakao, en skivad bannan, yoghurt, pauluns granola, hallonsylt, keso och valnötter. 
 
Nu är jag mätt och belåten. Ikväll skall vi ut och äta på Kitchen and table. Jag kommer ta det lungt ikväll och inte vara uteallt för sent pga pappas galna 50 års fest imorgon som man vill orka med! Något säger mig att den kommer hålla på en bra sttund på lördagen också..
 
Hoppas ni alla få en fin valborg :) 

Gillar

Kommentarer

Allmänt
 
Dagens intervall träning med Roma vart tidigare laggd eftersom att det är valborgsfirande ikväll. Så därfö var träningen redan vid 15:30 idag. 
 
Vi körde på bana, och haded en sådan förbannad motvind nästan runt hela varvet. Sista raksträkan var ända stället utan motvind..Men man kan ju inte styra vädret! 
 
Vi körde iallafall 10  x 400m, Jag låg i ett tempo på 1:24 - 1:30 sek per varv. Kunde gått bättre men helt ok ändån. Hade på mig lite för mycket kläder så det blev lite tungt. Hatar att köra i långa tights. 
 
 

Gillar

Kommentarer

Allmänt
/Byxdress H&M/Blus Bikbok/Skor Adidas/Solglasögon Odd molly/
 
GLAD VALBORG!
 
Eller vad man nu säger? Godmorgon i vilket fall som. Igår natt var jag nere vid båten och hämtade min bästis jocke som varit i åre allt för länge nu (sen i fabruari), så ikväll skall hela gänget ut och äta tillsamans vilket kommer bli jätte kul! Dock så kommer vi ta det lungt ikväll eftersom att min far fyller 50 år imorgon så det kommer vare en hejdundrande fest! Med tema disco ifrån 70 - 80 tal..MÅSTE fixa outfiten till det idag bland alla andra saker jag måste fixa! 

Gillar

Kommentarer