Mat


En massa bilder ifrån min amazing lördag! Sammanfattningsvis så var det bra väder, bra backar, bra mat, bra humör och bra människor! Kunde inte bilivit någon bättre dag. 

Om jag skall klaga på något, så var det att grädden inte var laktosfri och jag hade rätt ont i magen under eftrermiddagen / kvällen. Men men! Allt kan ju inte va perfekt :) 

  • Mat

Gillar

Kommentarer

Mat
Eftersom att Jocke började jobba nu på eftermiddagen så fick jag ta några åk själv. Men efter att ha åkt 2-3 åk så blev jag sugen på att kolla någon afterski. Så jag stannade vid en som hadde fika och kände att munnen började vattnas lite lätt. " om dom har kladdkaka så går jag in" tänkte jag.. Det visade sig att dom faktist hadde det! Men då började hjärnspöket att diskutera med mig.. Så jag gick ut, men sen gick jag in igen. När jag är påväg till trappan en andra gång så vänder jag mig en sista gång mot baren och kollar.. 1 kladdkaka kvar! Då måste det vara menat att jag skall ha den! Så vips har jag beställt en kladdkaka med vanlig grädde trots att jag är känslig mot laktos, men kladdkaka utan grädde är inte samma sak som med! 

Det är just sånna här saker som gör att dom där sista 20-10 % som jag tycker att jag har kvar innan jag är "frisk" från anorexin förvinner! 

Kan ärligt säga att jag är JÄVLIGT glad och stolt över att jag gjorde det! 

Det är faktist inget man dör av! Bara njuter och blir extra glad av.
  • Mat

Gillar

Kommentarer

Allmänt


Godmorgon

Slänger upp lite bilder (mobilbilder) ifrån middagen igår då vi var på resturang Supper och åt tapas. Och det var hur gott som hälst! Har aldrig varit på Supper förut trots att det finns på Gotland med.. Hehe pinsamt.  Men men! Min favorit var helt klart räktacosen som jag åt tre av 4 hehe..

Just nu sitter jag i soffan och väntar på att Jocke skall bli klar så att vi kan komma ut i backen. Är sol idag :)

Gillar

Kommentarer