Allmänt
 
Första kvällen i NY så åt vi middag på en av hotellets resturanger "Tender" Men innan vi gick till den så tog vi en tiitt på den andra resturangen och hängde lite i baren innan det var dags för middag. 
 
Tenders resturang bestod av både en sushi & steak meny. Och sushi älskare som både mamma och jag är så valde vi båda "kokets val av sushi", dvs att vi valde 10 bitar sen fick kocken servera sina specialiteter. Och shit vilken sushi! Snacka om klart den bästa sushin jag någonsin ätit!

Gillar

Kommentarer

Allmänt
 
 
Frukost ifrån förra veckan
 
GODMORGON SVERIGE!
 
Känns jätte tråkigt att vara tillbax..tyvär är det saningen men men..Jag har haft det hur bra som hälst! Så det är därför det inte blivit nånon uppdatering. 
 
Men men, totalt jetlagad igår, så vid 21:00 total deckade jag i sängen och sov ända fram till 10:00! har nog aldrig sovit så länge. MEn skönt var det!
 
Under veckan kommer det komma upp en massa bilder ifrån NY. Så kicka in offta vet jag :) 

Gillar

Kommentarer

Allmänt
Hej hopp! 
 
Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg och säga att jag lever. Har knabbt varit här ett dygn och jag är redan kär i staden! vill inte åka hem, så det är tur att jag har några dagar kvar. 
 
Här ovan ser ni lite bilder som jag knäppte igår 04:00 svensk tid, var så sjukt trött men ändå överpigg igrår när vi anlände.
 
Just nu ligger mamma och jag på rummet och vilar våra fötter innan vi skall göra iårdning oss för middag här på hotellet. Dom skall tydligen ha sushi i världsklass...

Gillar

Kommentarer