au pair

Vacknade 15 minuter innan klockan ringed idag, så gick up för att koka ägg och göra en riktig mys frulle.

Idag skall jag grossery shoppa och försöka hinna träffa Linda. Igår kväll star jag o min hoast mom och gick igenom Pinterest och lease fram en massa roliga recept att laga som passar alla smaklökar. Andrew min minsting är valdigt bestämd I vad han gillar och ej.. så ikvall skall vi forsöker med lite fish and chips ish och se vad han tycker om det :)

Likes

Comments

au pair, Mode
Moodboard

Saker som inspirer mig just nu.

1. Glitter

2. Fake päls

3. Nätstrumpbyxor

4. Lager på lager

5. Strumpor i klackar

6. Långa längder

Likes

Comments

au pair

Och så var det måndag igen..

Idag skall jag försöka ta tag i saker jag skjutit länge på. Som att rensa mobilen på bilder, rensa datorn på bilder, plocka i ordning lite på rummet, göra ansiktsmask, kolla upp fler clasess.... ja listan e lång med måsten.

Men det är bara till att göra, inget lär ju göras av sig själv ;)

Likes

Comments

au pair

Vilken dag!

Iceskating i central park, en massa gossipgirl sightseeing, kaffe, choklad, varmkorv och avslutnings viss en middag för att fira 5 månader i USA.

Haha jag gjorde livets faceplant mitt på isen idag..tur att jag han ta i med mina händer annars hade jag slagit ut hela tandraden kan jag säga! Jag klarade mig undan med endast lite blåslagna knän.

Helt galet att jag redan hunit varit i USA i 5 månader idag med. Det firande vi med favorit pastan på favorit restaurangen på Longisland.

Likes

Comments

au pair

Idag har jag varit på en lunch date tillsammans med Sandra. Hon hade cravings efter Panerabreads haselnötskaffe. Så två koppar av den blev det och sedan testa på deras nya vinter salad som var en mix av allt det goda. Blandsalad, quinoa, rödbetor, clementiner, pecanötter, kyckling, gorgonzola ost och en balsamico dressing. Mumsigt!

Likes

Comments

View tracker

au pair

Yesterdays basketball game at Hofstra University

Jag bara älskar kvällsaktividiteter som igår kväll när vi var två Au pair grupper ifrån long island och såg på Basketball. Tror vi måste varit en grupp på närmare 50 personer, minst!

Att se på matchen var som att spola tillbaka tiden och hoppa in i en High school musikal film...

För:

1. Det var cheerleaders

2. Det var ett band/Orkester som spelade

3. Flera College students satt i publiken och hejade.

4. Ja det var ju en basket match.. "Get the head in the game"

Precis som en stereotypisk american college film.


Likes

Comments

au pair

Lite gott och blandat ifrån idag.

Ikväll skall jag iväg och se på College Basketball med alla au pairer på long island. Jag slutar vid 6:15 AM och då kommer Sandra komma och hämta upp mig.

Det är "mens collage basketballs" som våran LCC var tydlig med.. Antar att hon menar att vi skall spana på killarna ;)

Likes

Comments

En vecka sedan jag var hemma på ön. Hemma för att ta ett avslut av dig farmor.

Som jag sa i kyrkan, "hur skall man kunna säga hejdå till någon som inte är borta" jag har haft jätte svårt att inse att du inte är här längre farmor, och det är jag inte ensam om. Till och med när vi skulle åka till din begravning ropade farfar efter dig för att se om du var redo att åka.

Att du inte är här längre känns fortfarande för mig så overkligt. När jag börjar tänka på det så börjar jag genast gråta. Jag vet att du inte vill att jag skall vara ledsen men det är så svårt, jag försöker att le dagligen men inombords är det fortfarande ett stort hål av saknad i mitt hjärta.

Igår hade jag ett sådant break down att jag var redo att åka tillbacks till Sverige, saknaden blev för stark. Men efter ett långt prat med min underbara host mom så kunde jag gå och sova med ett lättare huvud.

Jag vet att du ville att jag skulle åka hit farmor, "åk iväg och lev, Gotland finns alltid kvar, du har ju allltid velat bo i NY"

Så här är jag, fortfarande förvirrad över vart du är, jag lever och jag har med dig i mina tankar varje dag. Jag pratar om dig och jag tar efter saker vad du gjort i vardagen, för att känna att du fortfarande är här farmor ❤

  • 1107 readers

Likes

Comments

Mode
eyes on puff jackets

Något jag har gått och blivit helt såld på senaste är "Puff jackan", en jacka som både är snygg och håller dig varm till skillnad på tidigare år av vintermode.

Jag investerade själv i en här om dagen, skall försöka få upp någon bild på det senare och även slänga ihop ett collage med plagg att matcha till, vad sägs om det? :)

P.S

Ingen aning varför detta "collage" blev så sjukt oskarpt?

Likes

Comments

au pair
"Wake me up fore coffe"

Alltså min senaste dagliga cravings är Starbucks peppermint mocha. Farligt good som min morfar alltid sa.

Idag mina vänner är det onsdag vilket är dagen då det är dags att bestiga eller halvera Mount Everest (berörs på hur man ser på saken). Jag pratar så klart om tvättdagen. Mina två små apor slutar aldrig förvåna mig med hur mycket tvätt dom kan få ihop på en vecka..

Likes

Comments