Innehåller affiliate-länkar

Igår efter jobbet hoppade jag på pendeltåget för att åka u på en middag, mys och övernattning i Dalarö hos mina kusiner. Det var såå skönt att bara lämna allt hemma i lägenheten!

Jag sov ut till kl 10:00 sen hade vi bestämt oss för att ta ett träningspass tillsamman innan vi käkade lite långfrukost, så otroligt mysigt! Har fått en dille på äggröra nu när man åt det varje dag i Portugal.. haha

Eftersom att det är UNDERBART väder så tog vi en tur ner till hamnen för att njuta av solen!

Jackan jag har på mig är ny ifrån Second Female, sååå skönt att jag hade den igår när det var så otroligt kyligt! Snacka om att set var kontraster från att ha varit i 27 grader till att intorsdags natt landa i ett 0 gradig Sverige!

Gillar

Kommentarer

Mode, Resa

Godmorgon ifrån Sverige igen! Vad säger man, borta bra men hemma bäst? Det ligger ju något i det där... dock blev det inte många timmars sömn för min del då det står nytt jobb på G ( redan innan en massa efterhand från det här) med start redan idag! Det skall såklart bli jätte kul! Men precis just nu känner jag att man skulle vilja Boka en vikarie för sig själv som kunde göra allt mitt jobb åt mig idag.. En stand ”in Vanessa” helt enkelt! Det var kanske så ens lärare gjorde under ens skolgång? Ringde in en vikarie när dom kände sig lite morgon trötta och inte orkade jobba, haha vad tror ni om det teorin?

Det är ju iallafall tur att det är fredag idag så att jag inte kommer jobba i helgen, mer än att jobba på hemmet! Det behövs verkligen städas här, packa upp resväskor och tvätta! Jag skulle ju egentligen tvättat innan jag åkte till Portugal på jobb men mycket jobb redan innan gjorde att jag sköt på det till dagen innan då ALLA tvättider var uppbokade.. så blir att köra ett X-antal maskiner i helgen.. undra om man kan ringa in en vikarie för det med?


Gillar

Kommentarer

Resa

It’s a WRAP!
4 dygn och 4 intensiva plåtningsdagar är nu över! Taxk Portugal och Edblad för att jag fick chansen att jobba med er igen! Denna gången har jag stylat hela Edblads’s SS20 ( alltså Spring/Summer 2020) som kommer komma ut nästa år. I skrivandets stund sitter jag på planet som har WI-FI och skriver detta.
Vi kommer landa ca 23:00 ikväll svensk tid så räknar att vara hemma strax till midnatt.

  • Resa

Gillar

Kommentarer