Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Under de senaste dygnet har jag fått höra inte bara en, utan två fantastiska nyheter. Och just dessa två nyheter är ju dem jag/vi så innerligt längtat och hoppats på. Så genuint lycklig för detta♥️

Annars har vi idag fortsatt med fika och fika-gäster efter dopet. Sakta men säkert börjar allt gott ta slut men det är en bit kvar. Tyvärr var ena tårtan inte laktos och jag har fruktansvärt ont i magen nu.
Ikväll bestämde jag mig för att söva Tore i egen säng, och dessutom hans växasäng. Det gick över förväntan och nu hoppas jag han kan fortsätta somna där, och framöver sova hela natten själv och till slut även somna själv. Men det sistnämnda är inget krav inom en snar framtid.

Imorgon ska vi till Umeå på återbesök för skenan och hoppas på goda nyheter och att det fortfarande går åt rätt håll ♥️

Likes

Comments

Gullgumman fick lufta fötterna imorse och som hon låg och sprattlade och sparkade med benen o babygymmet, man märker hur glad hon blir av att få och kunna röra på ben och fötter... världens snällaste & duktigaste tjej 💕

Likes

Comments

Jättefin helg med familj & släkt som vi tackar av många anledningar♥️
Även stort tack till Stina som sjöng "Utan dina andetag" så fint ❣️

Likes

Comments

Det känns som att sommaren är över trots att den inte riktigt ens kommit?
Under stadsfesten levererade iallafall vädret och jag tog mig ut på torsdagen med kollegor/vänner. Det var så himla kul att träffa alla igen och även att bara vara jag en stund. Det var nästan lite för kul vilket jag fick lida för dagen efter när jag svor att aldrig dricka alkohol igen hehe. Så kan det gå när det går långt mellan alkohol-intagen och man är lite för pepp på livet. Kan räkna antalet festkvällar, sen jag blev gravid med Tore i okt 2014, på två händer.

Dagarna och veckorna går som vanligt i raketfart, och det har absolut varit en omställning från 1 till 2 barn. Vi har liksom alltid fullt upp trots att vi kanske bara är hemma. Men jag tycker det går över förväntan ändå. Men tiden till varandra som par och tiden till vänner är varken prioriterad eller speciellt möjlig just nu, och så får det vara ett tag.

Vi har spenderat senaste två veckorna i stugan med familjen. Det har varit rätt så intensivt men väldigt mysigt. Det är något med att spendera dagarna ihop, från morgonkaffet till "vi ses imorgon". Men nu längtar jag ändå hem till vårt hus. Speciellt då Rickard slitit som ett djur senaste dagarna i huset för att renovera två rum, och få dem klara till ikväll.
I helgen är det nämligen dop för vår lilla Vera och imorgon bitti börjar det rulla in gäster 😊

Annars ser jag fram emot att Rickard har en till ledig vecka, och att mina allra bästa vänner flyger upp till mig nästa helt. Livet är fint 💕

  • 116 readers

Likes

Comments

Rickard kom hem från Österrike i onsdagskväll och överraskade totalt med det här. Han vet att jag älskar den där chokladen. Och parfymen blev en fullträff, luktar så gott!
Det är sällan vi köper presenter till varandra, inte ens på födelsedagar faktiskt, vi brukar tänka att vi lägger pengar på roligare och vettigare saker. Sen brukar man ju oftast köpa/spara till det man vill ha/behöver själv. Men jag uppskattade verkligen det här💕

  • 369 readers

Likes

Comments