Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Den här tjejen har blivit SÅ stor på bara 2veckor. Hon har kunnat sitta själv ett tag men blivit mer stadig, och i fredags började hon krypa. Så nu är hon inte vår lilla lilla bebis längre, MEN jag måste ändå säga att det är så otroligt skönt. Och det blir ju faktiskt roligare och roligare ju äldre dom blir. Det underlättar verkligen min vardag också att kunna sätta ner Vera då och då och hon kan pilla med något, om det så är för att gå på toa eller göra något med Tore. Vår stora tjej ❤

Likes

Comments

Våra två. Våra små. Tore och Vera.
En blandning av oss. Det finaste i livet och allt jag behöver, är min familj.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Den senaste tiden har jag mått ganska dåligt, både fysiskt och psykiskt. Symtomen har varit många och diffusa men jag har besökt vårdcentral och lämnat olika prover.

För ca en månad sen fick jag mediciner för IBS som hittills har fungerat bra så det är jag väldigt glad över.

För ca 2veckor sen satte jag in en hormonspiral i hopp om att slippa min extrema mensvärk, hittills trivs vi inte ihop alls men det kan ju ta ca 6mån till kroppen vant sig vid den och jag hoppas det ska bli bättre och bättre.

Igår fick jag veta att jag har hypotyreos, underproduktion av sköldkörteln/låg ämnesomsättning, och kommer snart bli medicinerad för det också.
Jag önskar att jag kommit på det här med hypotyreos tidigare, för nu var det flera år sen jag kikade det (det är bl.a genetiskt och min mamma har det) men bättre sent än aldrig och jag är mest glad faktiskt. Glad över att få svar på vad som är fel och varför jag mår som jag gör. För ovisshet är ganska tärande. Nu hoppas jag att medicin kommer göra sitt och relativt fort så jag känner mig mänsklig igen!

Det kunde varit värre och nu kan det bara bli bättre😊

Likes

Comments

Några timmar med bara han. Vi åt god mat, i lugn och ro, fick prata utan att störas och se varandra. Han överraskade med ett väldigt fint & även roligt handskrivet kort, men det håller jag utanför bloggen. Löjligt glad över det.
En stund med han & lite ny energi💕 det tackar vi barnens farmor & farfar för.

Likes

Comments

Jag öppnade till inglasningen då det var soligt och jag såg på termometern hur värmen steg, dom här två godingarna la sig och myste direkt.

Likes

Comments

Hon kom som en raket, och helt plötsligt.
2 veckor tidig (en månad tidigare än Tore)
1h 50 min från första värk
Ca 45 min från det att vi kom in på förlossningen

Älskade lilla tjej. Vera blir idag 6 månader gammal och tiden har gått sådär overkligt fort samtidigt som det känns som att vi haft henne hela tiden med Tore.
Jag är så glad & tacksam för att just hon gjort vår familj komplett ♥️


Likes

Comments