View tracker

Produkterna luktar ljuvligt & jag tycker dem hjälpt efter bara några dagar. På bilden har vi en ansiktsrengöring, ansiktsvatten, dagkräm, nattkräm och ett serum.
Nu hoppas vi att det blir bättre med tiden och att jag ska trivas med denna hudvårds-serie.

  • 16 readers

Likes

Comments

Godmorgon!

Äntligen fredag och jag går mot en HELT ledig helg.
Idag blev vi dock ofrivilligt lediga då Tore bestämde sig för att vakna 04 och halvsov istället med vällingen när vi väl skulle upp.. gissar att det är en kombo mellan denna hemska hosta (som ändå går åt rätt håll) och att han sover lite för länge ibland på förskolan. Så till nästa vecka får vi bestämma en gräns på hur länge han får sova, och hoppas på mindre oroliga nätter.
Denna dag blir alltså väldigt lugn & i helgen har vi än inga planer, skönt ändå kan jag tycka.

Fantastisk mobilkamera, men såhär gulligt sov han bredvid mig när jag hämtade honom till mig igårkväll.

  • 15 readers

Likes

Comments

Det blev så kalt och tomt hemma hos oss efter julen åkte ut, så nu behövde vi lite färg i huset och i vår blir det dimgrönt hos oss. Om vi nu kan kalla det färg, jag gillar mest neutralt 😄
Dem här kuddfodralen (från H&M Home) och andra små dekorationer i samma färg är på väg hem till oss. Annars går vårt hem i svart, vitt & grått.
Vi velade mellan dimgrönt och blått men dimgrönt kändes varmast och lite roligare.

  • 48 readers

Likes

Comments

Såhär ser magen ut idag. Vecka 26. Helt otroligt att det bor en liten (rätt stor nu egentligen..) därinne och växer.

Vi har varit på vår första koll tillsammans. Allt såg bra ut. Mitt järnvärde var dock för lågt så måste redan börja med järntabletter, men det är ju en småsak.
Annars låg hjärtslagen på 155 i snitt och det är bra högre än Tore's, det sägs ju att flickors hjärtan slår snabbare 😄

  • 52 readers

Likes

Comments

Imorgon går vi in i vecka26 och jag kan för hela världen bara inte förstå det. Vet inte ens om jag på riktigt förstått att vi ska bli fyra? Att vi ska få en till bebis? Att Tore ska bli storebror?
Jag vet iallafall att andra graviditeten går tio gånger fortare och att den inte får i närheten av så mycket uppmärksamhet som graviditeten med Tore.
Vi hade högläsning i alla gravid-appar under graviditeten med Tore, det har vi nu med, bara det att det kan bli så sent att vi nästan missat och är på väg in i ännu en ny vecka...
Och bilder! Jag har inte ens en hundradel så många bilder på magen den här gången. Får lite ont i hjärtat av det faktiskt. Stackars liten därinne som inte alls får samma uppmärksamhet.
Men jag tror (och hoppas) att jag inte är ensam om det här.

Här är magen i vecka25 ❤

I själva graviditeten måste jag ändå säga att jag mår väldigt bra. Jag är självklart trött men tror att det mer beror på att jag har en till att sköta om.
Men det bor en vilding i min mage.. första veckorna med sparkar sa jag att Tore var galen jämfört med sitt syskon men börjar ändra mig nu. Liten är nämligen inte still speciellt ofta haha.
Annars är det precis som med Tore, väldigt många sammandragningar varje dag och ont i svanken på precis samma sätt. Nästäppan är också samma och jag är tyvärr lite för beroende av nässpray. Sendrag i vaderna på natten har jag lyckats undvika genom att i sista sekund dra upp benen hehe.

Hyn är katastrofal. Minns att den var sådär med Tore i magen också men nu är det under all kritik. Men jag tror att det är en blandning av torrhet, vintern & att jag inte kan äta tabletterna jag åt innan jag blev gravid. Men idag börjar jag med ny hudvård-serie så ser vi väl om ett tag om det blir skillnad. Har kört med Decleor i ca 2 år men nu blir det att testa Exuviance. Tur man har hudterapeut till bästa vän! 

  • 59 readers

Likes

Comments

Jag är nog lite kär i den här vaggan! Hoppas lillebror eller lillasyster ska trivas i den 💕
Men vi får nog höja upp den en aning så storebror inte är där och pillar eller gungar för mycket 😄

  • 123 readers

Likes

Comments

Vilken kaosig morgon. Känner mig redo att kasta in handduken - gå hem från jobbet, skita i gottis-löftet och krypa ner under täcket.
Tore vaknade toktidigt och vägrade somna om, en trött mamma och trött kille under förmiddagen.
När det sen var dags för föris och jobb så fick jag motorstopp när jag backat ut och står snett i uppförsbacken på gatan, sen går den inte att starta om..
Jag fick ringa efter hjälp, världens bästa svägerska kom och försökte hjälpa oss och skjutsade oss. Bilen fick stå och batteriet var urladdat och tydligen så har en granne hjälpt svärfar och Ange men inte fått igång den. Haha, jag vill aldrig mer köra bil.
Dem lyckades iallafall tillsammans putta tillbaka den till vår uppfart och nu står den på laddning.
Jaja, det kan väl bara bli bättre...

  • 122 readers

Likes

Comments

tänk att du är vår💙

  • 124 readers

Likes

Comments

En ledig vardag, faktiskt min enda lediga dag denna vecka. Och nästa vecka är jag bara ledig måndag.. men det ska nog gå bra!

Tore, och jag såklart, tog lite sovmorgon idag då han vaknade och krånglade vid 05 en stund. På förmiddagen har vi (trots isiga -27) tagit oss till vårdcentralen för influensavaccin då jag som gravid räknas till riskgrupp, och sen handlat lite. Sen åt vi lunch och Tore sov såklart middag senare pga sovmorgonen och är nu igång igen efter lite mer än en timmes sömn.
Vi kan ju hoppas att lillebror/lillasyster gillar sömn mer🙈

Jag har satt igång tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin, druckit kaffe vilket jag inte ens gör en gång i veckan längre, fixat med post, kokat tuttar och nappar till flaskor. Tänkte även tvätta sminkborstar, färga ögonbryn & fara till gymmet när min käre sambo kommer hem. Det blir en skön, ledig dag!

  • 200 readers

Likes

Comments