Header
Har pluggat lite på juridiken som jag ska ha prov på imorgon. Men har varit så trött och på konstigt humör så har inte gått så bra. Nu ska jag låta mina ögon slockna och vara glad för att jag gör sista provet på terminen imorgon!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Imorse var vi på rättegång med klassen, väldigt intressant faktiskt! Tog bara en timme så runt halv 11 fick vi sluta! Så jag Amanda, Felicia, Stina och Oliver åkte och satte oss på en uteservering och åt, sedan pluggade vi juridik och satt där i solen i ca 4 timmar, hur mysigt som helst!

Nu kom jag precis hem och ska sätta mig och plugga hela kvällen, inte alls långt kvar nu!!!

Köpte ett par shorts också, kan visa sen!
Likes

Comments

Sitter i skolan nu och väntar på att få veta vad jag fick på nationella i matte, vet att jag klarade det iaf då det känns jätteskönt!!

Sedan har jag idrottsteori och naturkunskap och sen ska jag hem och plugga..

Levin gör sin uppkörning nu och om han klarar den så får han sitt körkort!!😍😍
Har världens slappaste outfit today med

Likes

Comments

Sitter och skriver på en svinsvår inlämning just nu, är svintrött så vill bara sova men har lovat mig själv att göra klart denna innan jag får sova och det kommer ta minst 1-2 timmar till... Åh detta suger

Likes

Comments

Hej! Idag har jag haft spanskaprov som gick oväntat bra faktiskt!! Sedan slutade jag och åkte hem till Levin i nån timma eller två, sedan åkte jag hem och lade mig på altanen i en timme och efter det har jag försökt plugga.. Har så fruuuuktansvärt mycket att göra.. Längtar ihjäl mig tills fredag då allt ska vara klart. Nu ska jag promenera upp till farmor för vi ska äta middag där idag. Så vi hörs senare, ciao


Likes

Comments

Sitter i min säng nu och väntar på att pappa ska komma hem så ska vi åka och handla lite.. 
Har försökt plugga hela dagen sen jag kom hem från skolan för har så sjukt mycket att göra nu sista veckan, men det gick inte så bra som jag hade hoppats på tyvärr..
Senare ikväll ska jag sova hos min fina Levin, det äger


 

Likes

Comments