Idag drack jag världens godaste juice! Ni måste testa detta hemma😍

Juicen består av
Kiwi, annans, grönt äpple och grönkål!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag vill så gärna skaffa barn men är så rädd för smärta. Därför vågar jag inte födda vaginalt eller göra kejsarsnitt. Efter att jag satt in min hormonspiral känns det som att min rädsla har ökat då det gör så ont😭😭😭

Om det skulle finnas en möjlighet skulle jag verkligen vilja ha en surrogat. Dock känns det tråkigt att man inte får känna barnet i magen.

Eller så önskar jag att André skulle kunna föda våra barn. Han har själv sagt att han skulle gärna göra det istället för mig. Men tyvärr så går det inte.

Likes

Comments

Idag var jag hos gynekologen för att kolla upp min spiral. Då bestämde hon att jag skulle boka tid med annan läkare för att göra ultraljud. När jag skulle boka tid fanns det inga lediga tider förens november. Dock fanns tider tidigare om jag ville ha en manlig gynekolog. Men jag känner mig inte riktigt bekväm med det. Det känns bara lite konstigt att en annan man ska vara där och pilla 😬 Jag blir redan nervös när en kvinna gör det så... kan ej tänka mig hur de skulle bli med en manlig.

Min pojkvän är inte heller så förtjust i den tanken. Enligt honom är det för att han tycker att en annan man ska liksom var där nere. Men men när jag föder våra barn så kommer de säkert dyka upp någon manlig gynekolog.

Jag är iallafall inte helt stängd för det men jag skulle föredra en kvinnlig gynekolog.


Likes

Comments

Jag gjorde ett litet test på Facebook för skoj skull. Och det här blev resultaten haha. Jag Hr länge velat göra ett sådant test då min familj är väldigt "blandad" och de har flyttat runt en del i världen. Min pojkvän André skulle också vilja göra det så vi får se om vi gör det någon dag :). Tror ni att dessa DNA-test som man gör på laboratorium stämmer till 110 % ? Min fader är tror inte alls på det. Men jag tror att han ej tro på det då han vill vara 100 % italienare 😂

Btw är vi i Grekland just nu och jag har fått höra att jag ser grekisk ut! Kanske det dyker upp på DNA-testet


Här kommer iallafall resultaten från Facebook

Likes

Comments

Idag är det min mormors födelsedag! De flesta som känner mig vet att jag är väldigt nätar min mormor. She is my extra mom!

Idag så lagade min pojkvän André middagen 😍 Det blev sötpotatis,kyckling , tomat och basilika , tzatziki , spetspaprika och jag åt oumph istället för kyckling.

Här kommer lite bilder :)

Likes

Comments

Tittade nyligen på Therese Lindgrens vlogg där hon berättar att hon har varit hos gynekologen och ville veta om hon hade endometrios. När gynekolog får höra om hennes symptom säger hen " Ja men det måste vara endometrios". Och då svarar Therese "Ska du inte undersöka mig?". Och då svarat gynekologen "Det kan jag göra väl". Therese upplevde iallafall att hon fick inte tillräcklig med hjälp och jag tror att många personer känner samma sak som henne.

Jag har själv diagnosen endometrios och har knappt fått någon hjälp. När jag var hos gynekologen bad hon mig GOOGLA om jag ville veta om endometrios. Hon kunde inte ens ta sig tiden att förklara vad det var. Hon sa enbart att de kommer vara svårt att skaffa barn för mig. Jag var 18 år då så ni kan tänka er hur jag mådde då.

Idag har jag även satt in hormonspiral eftersom de ska "hjälpa" vilket det inte har gjort för mig. Min mens varar i ÅTTA dagar nu och smärtan är bara mer.

Jag tycker att det är så otroligt viktigt att alla delar med sig sin historia för att uppmärksamma denna kvinnosjukdom! Idag finns det inget botemedel just för att kvinnosjukdomar inte uppmärksammas. Vi måste ändra detta inte bara för oss själva utan även för att våra döttrar inte ska få uppleva denna smärta och förminskning av vården.

Likes

Comments