Hei! Fikk en kommentar igår om jeg kunne ha spørsmålsrunde, og det vil jeg gjerne. Bare å kommentere det dere lurer på evt!

Har ikke fått blogget så mye for har vært veldig opptatt. Kommer tilbake imorgen med masse bilder og morsomme historier. På tre uker har jeg vært hos OBJ, Tyga, Post Malone og T pain to dager på rad. Ill update u later 😏😘

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Tenkte å ta for meg litt om festingen i LA. Altså, du skal helst være helt top notch, med fine negler, fint hår, gjerne MYE hår, lite klær og ha brunfarge. Å dra på byen her kan minne litt om et moteshow, alle står oppstilte og håper på å bli sett - og hele greia er ganske overfladisk og teit. Men så lenge du drar ut med gode venner, som jeg nå har fått, så er det kjempe gøy! Vi har vært på 1Oak, som er utrolig kjent! Der drar kjendisene ut! Så har vi vært på PH, "W", Warwick, Liaison og litt forskjellig. Personlig likte jeg 1Oak og PH best. Det var veldig gøy! Det som er sykt er at som jenter kommer vi inn gratis, men gutter må betale 100 dollar for å komme inn på 1Oak. Det er +/- TUSEN KRONER!! For å komme inn på en klubb! Og Klubbene her stenger kl 02:00 sharp. Jeg forventet meg i hvertfall festing til klokken 05 i LA, men nope!

Poolparties er også ganske populært her, spesielt på søndager. Se på bildet under! (Legger ut litt forskjellig fra festingen her, beklager om det blir rot)

Denne kjolen elsker jeg!! Hadde den på meg her om dagen da jeg og jentene dro på Warwick. Helt grei klubb, men sykt lame å dra med promotører.. Men.. Free drinks! 😂😏

Meg og min roomate Belinda! 😍 Under er bilder fra igår kveld når vi dro på 1Oak!

Aner VIRKELIG IKKE hva som skjedde med mitt ansikt her? Fjernet de røde øynene mine og nå ser jeg ut som en dokke. Better luck next time. Her ser dere i hvertfall outfiten min fra igår! Overdelen er fra Nastygal butikken i Santa Monica, shorts er Belinda sin. Heels er fra Nelly, verdens mest komfortable heels!!

Sinnsykt uklart bilde over, men noen tok bilde av meg som ble tatt bilde av. Sinnsykt kult haha.

​Dere får kommentere dersom det er noe dere lurer på angående LA! Nå skal jeg kose meg videre med min Acai bowl ❤️❤️❤️ God natt!

Likes

Comments

Hey!

De siste dagene har jeg virkelig fått kjent på voksenlivet. Depositum til leilighet, regninger, sette opp strøm, internett, bankmøter, skolemøter.. Ditt og datt! Har virkelig ikke fått kvalitetstid til å slappe av eller gjøre noe jeg har skikkelig lyst til. Imorgen skal jeg unne megselv en negl time, så jeg får fine negler igjen!

Hele gjengen har kommet nå, alle mine roomates. Vi er 5stk, alle fra sverige unntatt meg. Vi var på Ikea i 6-7 timer her om dagen, jeg er så utslitt - men det er allikevel gøy. Gleder meg til tiden videre, det blir spennende å lære å bli kjent med hverandre. Der vi bor finnes det en kjempe fin gym og pool, kommer til å vise dere masse etterhvert.

Igår natt var vi på 1oak og festet, og idag følte vi oss litt mindre bra enn igår haha! Vi dro fortsatt inn til 3rd street i Santa Monica for å vise de to siste jentene, Avan og Emma, litt av shoppingen der. Endte med at jeg og Belinda, som jeg deler rom med, ble så dårlige at vi bare ville dra hjem. Fikk kjøpt meg litt godis fra Sephora da.. Det er alltid skjønt 😍 (Begynner nesten å skrive og snakke svensk også siden jeg er med dem hele tiden, haha) Vi var også på den omtalte Urth Caffe. God mat som var fin og se på også, det er jo et stort pluss 😏

Her er det jeg kjøpte idag! Har vært så opptatt av sminke siden jeg var typ 12 år, og nå er det så gøy å kunne kjøpe meg ting som de ikke har i Norge! Jeg er så hyped på å lage sminkevideo til dere, og innkjøpsvideo!

Til høyre er verdens beste bodylotion!! WOW! Kjøpte den andre typen også 😍

Legger ut et eget party innlegg her straks, fra bilder fra festing og slikt. Klokken er her nå 18:49.... sinnsykt rart med tidsforskjellen. Føler jeg har ingen å prate med visse tider på dagen her, haha.


Likes

Comments

Igår var jeg på Melrose Avenue I ganske mange timer. Jeg blir så forvirret her, jeg så for meg at DASH var i sentrum av alt bra, men to meter ifra DASH butikken så var det fullt av søppel og nedlagdte lokaler. Inne på DASH, var det altså ingen. Ikke en sjel! De som jobbet der hadde litt av en attitude også. Jeg så på prisene, en simpel hvit topp kostet nærmere 187 dollar. Det lønner seg å se på prisen med en gang, før du blir forelsket i et plagg og går i fellen. Jeg kjøpte en superfin gul kjole på butikken Sorella. Utrolig mye fint der, til typ "nelly" priser. Den gule kjolen jeg kjøpte kostet 350 kroner, helt okei. Og de har like fine klær som Koutore i Norge typ.

Fashion in LA? (Seriøst, folk går nesten nakne på klubbene her.. og det er fullt akseptert. Nesten forventet)

Senere så tok jeg Uber til The Grove i Hollywood. Ganske fint shopping sted med alt du kan tenke deg.

Og en ting til! Jeg er så svak for fine biler. Her kjører de rundt i de fineste bildene i verden, Rolls Roys ++ you name it. Jeg måtte ta bilde av denne G wagonen, i matte GRØNN!!! My favorite color. 😍

​Det her var de bildene jeg tok igår. De siste dagene har jeg hatt så mye å gjøre og vært så sliten at jeg ikke har hatt tid til å blogge, men nå har jeg utrolig nok fått smelt sammen tre innlegg på under 20 minutter? Dette blir bra 👌🏽

Nei, nå må jeg virkelig komme meg til skolen! Har et sinnsykt problem med kontaktlinsene mine også, jeg tror ikke de passer. Nå ser jeg nesten bedre uten linser enn med, men å gå med briller her er litt problematisk ettersom man må ha på seg solbriller til en hver tid også.. The struggle is real. 

Jeg har faktisk festet helt fra torsdag til søndag også, gir dere mer info om festene og bilder i neste innlegg. Sortering is the key! Vi snakkes. 

Likes

Comments

Her om dagen tok jeg turen til Santa Monica Pier for å spise lunsj, og videre til Venice Beach etter en tur på stranden. Her er noen bilder!

FISH TACOS! Alle porsjoner her er sykt store. Har ikke klart å spise opp noe her en eneste gang! Bortsett fra Lobster Pizza... Wow!

Over til Venice Beach....

Som jeg skrev i forrige innlegg er Santa Monica et veldig rent område. Strendene er også rene, synes jeg, mens lokale synes Venice og SM Beach er de styggeste. Men jeg har jo ikke sett 1% av LA enda. Drar du hit bruker du forresten 50% av tiden din i eller på en Uber. Trafikken her er helt sinnsyk, du må regne med å dra noen timer før avtalt tid dersom du skal et sted under rushen.

På Venice beach er der alt skjer. Det kan ikke beskrives. Underholdning over alt, og ganske "syke" folk.

Har du vært i LA før?

Likes

Comments

Hei!

Det har vært et par hektiske dager med en del ting å gjøre for min del. Jeg kom til Los Angeles den 19 Juli rundt klokken 18, da var klokken 9 timer senere i Norge. Mine første timer i LA var helt ærlig vonde, for jeg kom til mitt Airbnb og satt meg ned og hadde ingen å snakke med. Jeg er vant til å reise, og vant til å være borte lenge fra familie og venner - men denne tidsforskjellen er noe for seg selv. Man føler seg fort ganske alene når dagen min såvidt har startet, når den er over midnatt i Norge. På kveldene har jeg sittet og ikke hatt en eneste person jeg kjenner pålogget. Jeg har kjent veldig på savnet de første dagene.

Los Angeles er et veldig fint sted, varmt og alltid noe å finne på. De første dagene fikk jeg meg mobil nummer, så jeg også har internett. Deilig! Så har jeg shoppet litt vel mye, det er en feil jeg tror mange gjør når de kommer til et nytt land. Man må huske at man skal bo her i mange måneder, og at man får flere muligheter til å gå på VS, Forever 21 og Sephora. Slik tenkte ikke jeg, og gikk løs på butikkene den første dagen. On the bright side har jeg masse nytt og fint som jeg er fornøyd med.

Nå bor jeg som sagt i Airbnb, de første 11 dagene. Jeg skal på skolen om to timer og begynne orientation. Jeg er både spent og nervøs, og gleder meg til å se Santa Monica College for første gang.

Jeg skal bo med noen svenske jenter som også skal studere på samme plass. Når vi har fått ordnet leilighet så skal jeg få ta bedre bilder av ting jeg har kjøpt og vise dere. Jeg har tatt mange bilder allerede som jeg vil vise dere, men tror jeg deler opp noen innlegg så det ikke blir alt for mye. Har så mye å fortelle dere, informasjon, pros and cons.. Overall så er de fleste her ganske overfladiske. Det er forventet at du har lange negler og fine klær til en hver tid. På Søndag var jeg på fest hjemme hos Odell Beckham Jr, der vi måtte gi fra oss telefonene blant annet. Ganske kul fest, men tenk deg at alle de fineste instagram jentene du noen gang har sett på internett, var samlet på ett sted. Det er lett å føle seg stygg der for å si det slik, haha!

Jeg får skrive mer senere, nå får jeg vise dere noen bilder fra mine første dager i LA!

Flyturen på 10 timer og 45 minutter gikk ikke så smooth. Skulle ønske jeg fikk sove litt, men det gikk ikke!

Dette var fra min første uber tur. Glemmer ikke følelsen av da jeg så alle de fine palmene for første gang! Under her er bilder fra min shoppingspree i Santa Monica på 3rd street her om dagen.

Jeg gik altså helt alene, og har vært mye alene de siste dagene. Litt ensomt, men det gikk greit.

Dette var fra min 1 og 2 dag. Har litt flere bilder fra Venice beach og ellers i Santa Monica. Igår gikk jeg på Melrose Avenue alene fra klokken 12 til klokken 18. Så møtte min venninne Vega meg og vi dro på Cheesecake factory. Nam!

I Santa Monica er det mye roligere og renere enn resten av LA. Hollywood er kaos, men det er der alt skjer. Det er så utrolig mange kontraster i en så stor by, naturligvis.

Nå skal jeg gjøre meg klar til første dag på skolen! Håper det står bra til med alle hjemme. Følg meg på instagram dersom dere vil se instastories og bilder. Vi snakkes!

Likes

Comments

Hei igjen! To innlegg på en dag, ikke dårlig 😊

Jeg delte et par bilder fra Italia turen i forrige innlegg, og så satt jeg meg ned å gikk igjennom potensielle bilder til bloggen og kom fram til at jeg vil vise dere flere bilder fra turen. Dette blir jo en mix med forskjellige lysforhold og redigeringer, og det gir en tidligere fotograf og blogger litt anxiety - men men. Jeg får ordne opp i det i fremtidens innlegg. Here you go!

Elsket bygningene og alle detaljene der! Sjekk ut fargen på denne døra 😍 Jeg elsker denne grønnfargen!

Sånn! Har ganske mange flere bilder, men nå merket jeg at det ble litt tregt her å laste opp/inn. Dere får gå inn på min instagram dersom dere vil se flere bilder fra Italia! Jeg heter Vanessamonstad der.

Har du vært i Italia før? Og hvor isåfall?

Ha en fin dag alle 😘

Likes

Comments

Hey guys! Long time no speak.

Jeg prøver å forstå denne bloggplattoformen, nouw. Rart egentlig, helt siden jeg var liten har jeg vært kjempe teknisk av meg - mens nå merker jeg at denne generasjonen forstår mye mer enn meg og at ting blir mer og mer komplisert. De fleste sier jo internett og ting er lettere, men det synes ikke jeg lenger! Begynner å føle meg kjempe gammel, det nye kameraet jeg kjøpte hadde wifi i seg liksom... What?! I need to step up my game. 😭

Siden sist har jeg gjort ganske mye faktisk! Jeg har tatt meg en todagers tur til Hareid for å besøke Oldemor og familien. Deretter dro jeg, Madeleine og hennes mamma Tone til Italia og hadde en kjempe herlig tur! Vi var i Cesena og Rimini, der Madeleine kommer ifra. Var utrolig kult å bli kjent med den italienske kulturen, og bli tatt inn i varmen av Madeleines kjempe hyggelige italienske familie. Her er noen bilder!

Nydelig mat i Italia! Ryktene er sanne 😍

Som kanskje flere av dere vet så flytter jeg til Los Angeles ganske snart. Nærmere sagt 9 dager. Jeg gruer meg og gleder meg. Jeg kan liksom ikke sette ord på det heller, hvorfor jeg gruer meg. Jeg har reist så utrolig mye i mitt liv og dette burde egentlig kun være noe jeg gleder meg til. Jeg tror at skolesystemet gjør meg redd, frykten for å ikke lykkes. Frykten for å måtte sette meg på flyet tilbake, halfdone. Jeg vil virkelig få det til, forså om jeg kun studerer i ett år eller fem. Kanskje jeg kommer tilbake neste år, jobber, og drar igjen året etter? Eller skal jeg studere på university og satse på å bli der så lenge som mulig? Muligheten er mange.

Bortsett fra pakking og sortering av alle verdens papirer (har du studert i US så vet du nok hva jeg snakker om), så har jeg unnet meg litt oppgraderinger her og der. Jeg har solgt mitt speilreflekskamera, det satt langt inne i sjela, men jeg fikk det gjort. Min store, tunge følgesvenn byttet jeg ut med denne skjønnheten:

Sony A5100! Jeg elsker dette lille kameraet. Det har alt en kan ønske seg, i et lite kamerahus. Touch skjerm, utrolig mange fokuspunter og en bra linse - dette kameraet er komplett! Videokvaliteten er to die for, jeg er så fornøyd og gleder meg til å filme og knipse masse bilder så mine følgere kan se.

Jeg har også kjøpt meg den nyeste Macbook Proen, 13" i space gray. Den er så fin! Touch baren er også ganske kul. Man må bare bli vandt til å bruke den, hehe.

Dette ser jo ut til å bli et superlangt blogginnlegg, men jeg vil bare catche opp når jeg er in the mood. Som dere kan tenke dere er det utrolig mye som skjer for tiden, så blogging er ikke akuratt det jeg har hatt så mye tid til. Jeg reiser ned til LA den 19, og har velkomstseminar på Santa Monica College fra den 25 til den 28, og etter det har jeg fri en hel måned! Jeg skal filme masse til dere og ta bilder, lage guider og litt av hvert. Bare kom med ønsker dersom det er noe dere vil se mer av. Var en jente som kommenterte hun ville se en sminkevideo, det kan jeg få ordne! Så gøy, lenge siden jeg har lagd det.

På lørdag, den 8, hadde jeg en avskjedsfest hjemme der jeg ba mine nærmeste venner. Det var kjempe koselig, Takk til alle som kom, og takk til mamma som vartet opp med spekefat, ostefat og laksewraps. Du lagde utrolig mye godt og gjestene elsket det.


Tror jeg runder av her jeg. Får samle sammen bilder jeg har tatt og planlegge blogginnlegget mer neste gang. Nå har jeg jo skrevet for to måneder! Haha. Jeg lover å holde dere mer oppdatert nede i LA 😘

Likes

Comments

Hei dere!

Dette er ganske spennende for meg, og nytt - enda jeg blogget i 6 år tidligere. Jeg har alltid blogget på blogg.no, men jeg føler ikke det er den plattformen jeg skal gå for denne gangen. Tidligere har jeg blogget om livet mitt, ting jeg har spist og standard blogg-ting, men denne gangen vil jeg gjøre det bedre og eventuelt inspirere mine lesere enda mer. Jeg skal nemlig flytte til Los Angeles, California om akuratt to måneder.


Jeg sluttet å blogge i 2015 da jeg flyttet til Brazil, rett og slett fordi jeg følte jeg ikke nådde frem til mine lesere lenger. Jeg følte meg ikke motivert, og instagram har heller blitt mitt sted hvor jeg deler bilder, ikke noen blogg lengre. Jeg har veldig lyst til å prøve ut nouw, og se om jeg får til blogg og skole samtidig. Jeg personlig, elsker å lese blogger om studenter i utlandet, og spesielt i USA og California. Derfor håper jeg mange av dere er klare for innlegg av solfylte dager og kule opplevelser fra min reise der borte.

Still trying to figure out hvordan Nouw plattformen fungerer, så gi meg litt tid, haha!


Likes

Comments