View tracker

Hejsan alla glada! Jag är här igen med en ny uppgift.

Något jag älskar är att vara med mina simmarkompisar, de är de som står mig närmst, vi träffas 1-2 gånger per dag och man lär sig något nytt varje dag. De är också de ända som kan relatera till hur den andra simmaren känner sig. Det är ganska svårt för en person som inte tränar att relatera till hur trötta vi är eller hur ont vi har. alla relaterar verkligen till allt på simningen.

Många tror att vi simmare bara ses på träningarna och/eller träningar men så är det inte, vi ses mycket mycket mer än det. Vi brukar hitta på olika aktiviteter att göra tillsammans på fritiden, det är inte så svårt att hitta mellanrum eftersom vi alla tränar samtidigt så det är lugnt. Vi har delat så mycket minnen så man kan knappt räkna! Jag har haft bilder från väldigt många bilder från olika tillfällen med några/alla från simgruppen som jag har skrivit ut och sedan klippt ut och satt upp på min vägg hemma !

Det är klart att man blir irriterad eller tröttnar på de men vi är så många så man har alltid någon annan att gå till, men  man blir sams  nästan direkt ändå!


vi har delat så många olika minnen och jag är så tacksam för att för alla dessa minnen, but there's more to come som man säger! vi ska till polen och barcelona efter Nyår så det taggar vi till<3333


ha det jätte bra vi hörs<3333

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej allesammans! Ni har säkert sett att jag lagt upp några blogginlägg som man typ inte brukar blogga om, och det är för att jag får uppgifter av min lärare att blogga om. Och nu har jag fått en till.


En sak jag stör mig på är när lärarna ger eleverna läxor under olika lov, med det menar jag att lärare kan glömma bort att man har andra ämnen och lärare. Så under ett lov till exempel höstlovet, Jag förstår om man inte har jobbat på lektionerna, då är det klart att man får plugga på sin fritid. Men om man faktiskt har jobbat på lektionerna så ska man inte få läxor på lovet, vi har ju lov för en anledning. För att vila ut oss för att kunna fortsätta skolan utan att dö (inte på riktigt men du förstår). Om vi ändå ska få en massa läxor så kan jag lika gärna gå i skolan hela den veckan, vi behöver inte ha något lov eftersom jag bara skulle sitta och plugga hela tiden. Vi blir liksom inte utvilade om vi ändå ska få en masssa läxor!!

Det här är verkligen något jag HATAR.


Tack för mig, Take care<33 pözz

Likes

Comments

View tracker

hejsan!

För tre veckor sedan hade jag så kallad praktik men även kallad prao. Jag praoade på en privat förskola som hette " Pelikanen" Det var jätte kul! Jag fick leka med barnen och även fick jag se hur det var att jobba där. Det är mycket att hålla reda på, barnen springer runt hela tiden och man måste vara uppmärksam hela tiden.


Den förskolan jag praoade på var en montessori förskola, och vad jag fick höra inbar det att de fick vara ute en hel del och körde sig saker via lek!


Jag fick jobba på en avdelning som heter "Pluto" där gick det mellan 1-3 åringar, och vanligt vis brukar jag inte tycka om att vara med småbarn för länge men det var mycket roligare än vad jag trodde!😄😄😄

Jag fick mycket beröm och personalen var jätte trevlig!

Jag tyckte som sagt att det var jätte kul att praoa där men man blev jätte trött , det tog väldigt mycket på energi.😅

Jag skulle nog kunna bli fröken men det är inte min första prio, jag blir nog helst inte det om jag ska vara ärlig men vem vet i framtiden kanske! 😌😌

  • 4 readers

Likes

Comments

Hej allesammans!

Jag hade tänkt attskriva upp några tips på hur man kan plugga till ett prov på ett ganska lättsätt. Det här är sådant som hjälper för mig, sedan kan det variera frånperson till person.

Om du har ett glosförhör i engelska eller ditt extra språk så kan du

· Göra smålappar där du på ena sidan Skriver det engelska ordet och sedan samma ord fastpå svenska på andra sidan så lär du dig fortare.

Om du harfått ett häfte med frågor och text som du ska kunna resonera kring. Då kan du

· Ta ett collagehäfte ochskriv ner både frågan och när du läser frågan och sedan repeterar samma svarnär du skriver ner det i boken lär du dig förmodligen fortare.

Du kan även ta ett glas med någotdu gillar och kanske en macka eller något för att orka plugga ett tag. Du kanäven ta en paus i mitten. Jag tycker även att det kan vara bra att vara i enlugn miljö där du har studie ro.

Det här är några studietips som fungerar förmig så jag hoppas att något av

Dessa studietipskan hjälpa dig, Tack för mig. Vi hörs ta hand om dig <333

Likes

Comments

Hej hörni!

det här inlägget skulle lagts ut förra veckan den 23 oktober men det blev lite senare😌

Vad har ni gjort i helgen? gjort något speciellt?

själv så fyllde jag år den 22 oktober och samma dag så skulle jag tävla i norrtälje, jag simmade 200 meter ryggsim. jag skulle nog inte säga att det gick jätte bra men det gick helt okej!
Dagen efter skulle jag också tävla och simmade 200 medley, 100 frisim och 100 fjäril, det var väldigt kul men det gick mindre bra där🙁

Men under söndagen så var jag och några simmare på resturang och åt lunch, det var jätte gott😍 vi satt på restaurangen ett bra tag, men det var jätte mysigt! Därefter gick vi till Espresso house där jag tog en Caramel frappino med kaffe,såååå gott😋Nu i lördags så firade jaa min födelsedag med mina kompisar, jag bestämmde mig för att vi skulle spela laserdome så det gjorde vi. Vi hyrde hela arenan och spelade, vi var totalt 23 personer. det var verkligen jätte kul! Vi var i bromma för att vi hade varit på alla andra ställen och vi ville prova ett nytt ställe. Sedan efter att vi hade spelat bokade vi bord på Jensens böffhouse på sveavägen, det fanns inte jensens i bromma så vi tog buss och tåg in till stan. Det var hur mysigt som helst, vi hade verkligen jätte kul och jag fick en hel del presenter som jag inte hade förväntat mig hahah. 😁😁😁


gjorde ni någpt speciellt i helgen? vadå?

Tack för en as bra dag alla som var där💖💖💖

Hoppas ni får eller har haft en jätte bra dag så hörs vi😃😃

  • 15 readers

Likes

Comments

Hej!

För mig är det snart dags för gymnasieval för mig, är det så för er också? isåfall vet ni vad ni ska välja?

Jag menar, det är ju ändå rätt mycket att tänka på. Vilken skola, vilken linje och se till att det är något sim intresserar en.

Jag har lite panik angående gymnasievalet. Jag funderar på om jag ska söka NIU eller inte eftersom det inte har gått lika bra på träningarna på sista tiden, Men jag kämpar på så gott det går

Jag var ju på gymnasiemässan i torsdags alltså igår, jag trodde inte att det skulle hjälpa men det gjorde faktiskt det, jag fick veta en massa saker som jag inte visste om de olika gymnasierna. Jag har en lite hum om vart jag ska gå, så det är väldigt skönt. Jag tror också att jag vill gå sam-beteende


Om du också ska välja gymnasium, vet du vad ska du välja? om inte, lycka till!💕

Likes

Comments

Heeej hörni, jag har inte bloggat på ett tag eftersom jag vill ha bra inlägg att lägga ut. men jag har inte fått några bra bilder till det jag hade tänkt att blogga om. men det kommer inom kort, hoppas ni ursäktar mig😅

Men idag är det söndag och jag ska plugga lite, vanligt vis brukar jag ha både kvälls och morgon träningar på söndagar men idag är vi lediga. Förutom att plugga har jag inte så mycket på schemat idag förutom att kolla upp min praoplats, jag har nämligen prao v.43

Hoppas ni får en bra dag, ta hand om dig!💕

  • 28 readers

Likes

Comments

Hejsan! På min blogg kommer jag att dela med mig om vad som händer i mitt liv.

                                      Namn: Vanessa Hübinette

                                      Ålder: 14

                                      Intressen: Simning, Mode och smink

Jag håller alltså på med simning och har gjort sedan jag var 3 år gammal, jag håller på med simning än idag. Jag gillar att matcha kläder och hålla på med smink. Det här är alltså den första gången jag bloggar hoppas ni gillar den.

Likes

Comments