Header

har varit sjuk så himla länge så har inte vågat gymma men nu när jag äntligen börjar tillfriskna så kör jag igång igen!
Usch va skönt det kommer vara!

Likes

Comments

Av. Ellinor Löfgren - tidningensolo.se/pdotter

Likes

Comments

Min helg har varit så underbar, i fredags firade vi Ida och åt supergod mat och hade det jättetrevligt.
I lördags så åkte vi tidigt på lördagen till Gustavsvik i Örebro och badade, det var jätteroligt och så skoj att vara med alla tjejer. Vi tajtade ihop oss och hade det bra!
Söndags va kyrkan och sen var jag ba hemma och pluggade och sov.
Idag så är båda mina lektioner inställda så jag stannar hemma och pluggar idag, åt precis frukost och snart ska jag sätta mig och läsa min roman!

Likes

Comments

Nu sitter vi uppdelade i två bilar, åker snart förbi Allingsås, 3 timmar kvar sen är vi framme i Örebro!

Likes

Comments

Hos Vanessa nu, blir kvar till någon gång efter klockan tre och då blir det jobb i några timmar. Inte alls taggad... Men har iaf något att se fram emot sen då jag och mina vänner ska ut och äta för att fira Ida!

Likes

Comments

Efter en dag med städning och en hel del plugg med min Bästavän så sitter jag återigen i min säng, kollar på serie och äter choklad.
Ska sova efter detta avsnittet, har en fullspäckad helg med massa saker att göra med vänner, jobb och kyrkan!
Puss och kram

Likes

Comments

Sitter i min säng med morgonrocken invirad runt om mig och smuttar på mitt morgonkaffe medans jag går igenom olika sociala medier.
Börjar klockan 8 och då blir första lektionen ett svenskaprov som jag dumt nog inte pluggat till, detta resulterar i att jag kan ca 1 epok av 5 st och har insett redan nu att jag inte kommer klara detta provet, som tur är min lärare en jävligt go en så kommer förmodligen finnas chans till att göra det någon gång igen om jag har tur, och då ska jag vara riktigt förberedd.
Har förmodligen bara två lektioner idag så direkt efter skolan ska jag hem och köra stor röj på mitt rum som verkligen ser förjävligt ut och resten av dagen ska spenderas med plugg tills Alice kommer och då ska vi plugga mer tillsammans.

En del av mitt stökiga rum... Usch och fy!

Likes

Comments

Klockan ringde för 20 minuter sen och jag ska snart upp och sätta på mig lite kläder och få något i magen, ska sen ner på vårdcentralen för att prata om min förkylning och förhoppningsvis få kokilana som är en hostmedicin.
Har ju varit förkyld sedan alla hjärtans dag och det går inte över, plus har ju sådan hosta så det är inte skoj :(
Ska också till min osteopat idag och hon ska kolla på min rygg igen och se om det blivit lite bättre och så.
Så det är väl mest dagens planer idag, ska hinna med att plugga också!
Men nu måste jag upp ur denna sköna säng och börja med att göra iordning mig.
Puss och kram!

Likes

Comments

Detta med plugg? Har ett prov på onsdag och på det kan jag 1/5 och sen har jag en filosofiinlämning på fredag som min lärare inte ens gått igenom som ska vara på 4 sidor som jag inte heller har börjat med.
Sen dom kommande veckorna efter det, så har jag typ 3 till prov och två inlämningar... Går inte så bra nu, det är så mycket jag vill göra som jag inte kan för att skolan hindrar mig.
Alla mina vänner är ute och umgås och jag måste plugga, andra vänner frågor om vi ska träffas men jag måste många gånger tacka nej då jag inte kan för att skolan tar upp min fritid. Usch detta jävla dilemma med hur man ska finna balans mellan skola och fritid plus jobb på detta.

Likes

Comments