hej!

jag kommer flytta min blogg och starta en helt ny blogg som jag känner att jag vill lägga all min energi i så jag hoppas ni flyttar med mig till den nya bloggen och att ni kommer fortsätta läsa den :)

detta är den nya bloggen, där får ni reda på mer :)

http://www.nattstad.se/casacainelui

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

nu har jag jobbat i nästan 2 veckor och jag är redan trött på att jobba. nu har jag bara en vecka kvar sen så får jag ha sommarlov ca 3-4 dagar innan skolan börjar igen
  • 46 Readers

Likes

Comments

hej

jag kommer starta ett projekt om några dagar där det kommer handla en del om gatuhundar i rumänien. så fort projektet har kommit igång lite, alltså när jag har förberätt alltihopa och så, så kommer ni få veta mycket mer om det :)
  • 47 Readers

Likes

Comments

förlåt för att jag har varit så dålig på att blogga de sista dagarna. anledning till det har varit för att jag har jobbat och varit ganska trött när jag har kommit hem men nu i helgen ska det hända en del så då kommer jag blogga ganska mycket :), hoppas ni inte är allt för sura på mig ;)
  • 48 Readers

Likes

Comments

nu ska ni få veta tio saker om mig som ni kanske inte visste

1. jag tycker väldigt mycket om djur ( har 10 hundar hemma)

2. jag hatar att städa vilket gör att mitt rum ser ut som ett helvete

3. jag ville gå lumpen men nu siktar jag på att bli hundförare inom polisen istället

4. jag kan inte spara pengar. vet dock inte varför

5. jag skulle inte kunna åka iväg eller göra något utomhus utan smink, (iallafall mascara)

6. jag hatar folk som är uppkäftiga och tror det vet allt.

7. jag tycker det är väldigt viktigt hur mn klär sig.

8. jag tycker om barn

9. jag älskar skor, har ganska många skor

10. jag kan inte vara utan min mobil

  • 53 Readers

Likes

Comments

så nu är frågestunden avslutad och tyvärr blev det inte en ända fråga men vi får väll hoppas på att det blir några frågor nästa gång :)
  • 57 Readers

Likes

Comments

igår fick min pojkvän och hans familj gäster och hans mormor tog med sig sin hund prince vilket khila tyckte var jätte roligt. igår kväll så busade hon med prince hela kvällen och idag så har de busat hela morgonen även när vi satt och åt frukost så skulle de busa. nu har prince åkt hem och khila ligger och sover, hon är helt slut nu, hon har legat och sovit i ca en timme nu men hon och prince har iallafall haft det jätte roligt ihop :)

  • 65 Readers

Likes

Comments

Glöm inte frågestunden. Om ni har några frågor så får ni fråga lite nu. Frågestunden avslutas ikväll kl 21.00 hoppas det blir några frågor :)
  • 64 Readers

Likes

Comments

tänkte lägga ut en frågestund nu så ni som vill veta lite mer om mig, kan få fråga vad ni vill. jag avslutar frågestunden imorgon kväll kl 21.00 och jag svarar ärligt på alla frågor, så det är bara att fråga hur mycket ni vill och vad ni vill :)

  • 65 Readers

Likes

Comments

äntligen är det helg. denna dagen har varit ganska stressig och jobbig. kl 14.00 slutade jag på jobbet och kl 14.19 gick bussen från tollarp och kl 15.12 gick min buss till osby från linderöd så jag har haft väldigt tajt med tiden där och när jag var i hässleholm var det sjukt varmt så jag fick ont i huvudet av det men nu har det släppt lite och nu kan jag njuta av min helg tillsammans med min pojkvän och khila <3
  • 64 Readers

Likes

Comments