Header

Idag fick det bli lite nya saker till både mig och djuren. Så skönt att ha nya skor nu när man har gått och fått ont i fötterna av de gamla då de var rätt slitna. Kände även att det var dags att köpa en ny kattlåda till katten för den gamla han hade var betydligt för liten för honom, har dock fått plocka bort luckan på den nya för att han inte vågar gå på toan när lyckan hängde där så tills han är van vid den nya toan så får han vara utan lucka och sen får jag börja lära honom att luckan inte är så farlig som han tror.

Har ju även börjat med min vikt minskning så det kommer en liten uppdatering om vad jag gör, hur jag äter osv

Love V

Likes

Comments

Hej!
Kände att det inte hade hänt så mycket idag och jag var väldigt uttråkad så jag valde att ta en promenad med min kära vän. Var trevligt. Hittade även lite roliga skyltar på vägen tillexempel som övergångsställ mitt ute i ingenstans på en grusväg haha.

Nu har jag bestämt mig för att gå ner i vikt. Iallafall ner till typ 60-65kg och det ska jag börja med redan imorgon vilket innebär för mig att gå promenader, mycket motion och pulver dricka och massa nyttig mat. Får väll se hur detta kommer gå.
Det kommer såklart komma upp uppdateringar om hur det går

Love V

Likes

Comments

Nu är det dags för mig att sätta mig och börja plugga igen, skönt att det bara är fyra månader och att det går snabbt men det ska ändå bli roligt att för göra en ordentlig utbildning nu

Och när jag väl är klar så kan jag äntligen öppna mitt egna hunddagis.. Ser verkligen fram emot det. Ska bli kul

Love v

Likes

Comments

Då var vi på sista träffen i osby igår. Det var ganska trevligt dock så finns det ju alltid folk som inte förstår vad arrangörerna säger eller så spelar de bara tröga och inte vill fatta. Jag menar hur svårt är det att förstå när man blir tillsagd att hålla sig innanför avspärrningen och ändå ska stå utanför och springa mitt på banan och göra alla irriterade och sura vilket gör att allt tar så himla mycket längre tid. Kan tycka att folk i åldern mellan 18 år och uppåt borde ha mer vätt i skallen men tydligen inte, jag tyckte det var ganska trevligt ändå även fast det finns tröga människor som ska förstöra för andra.

Love V

Likes

Comments

Här är några snygga hösttäcken till hanar

Frosttäcke: Ett täcke som är lätt och smidigt för hunden. Täcket passar bra till kyligare dagar.
summit parka korp: Ett smidigt och omarbetat värme täcke som funkar bra vid kyliga dagar tillexempel efter träningar.
Regntäcke: Ett täcke som skyddar mot både vatten och vind. Täcket har 3M- reflexer och ett justerbart magbälte som knäpps på ryggen som gör det lätt att klä av och på.

Love V


Likes

Comments

Här är några få täcken till hösten 

Frosttäcke: Ett täcke som är lätt och smidigt för hunden och som passar bra vid lite kyligare tillfällen 
Regntäcke: Ett täcke som är lätt att ta på och av med hjälp av spännet på ryggen. Funkar bra till regniga dagar och även när det är kyligt.
Frilutfsoverall: Ett täcke som skyddar mot både smuts som vatten. Täcket har även 3m- reflexer och en öppning på ryggen till sele eller halsband. 

Love V

Likes

Comments

Träningen med khila gick ganska bra idag, hon var ofokuserad lite då och då men till slut fick vi till det och då gick det hyfsat bra. fick bli lite uppfriskning på targeten och det vi tränade sist

Träningen med tyson fick bli sitt, ligg och stå idag men den mesta fokusen på sitt och ligg då han verkligen behöver träna på det. Det gick lite sådär i början men till slut fatta han det ganska bra. ursäkta att den sista bilden blev lite mörk

Love V

Likes

Comments

​Godmorgon!

Idag startade jag/vi dagen lite lugnt, så det fick bli lite mys ute i det fina vädret och sen gjorde vi en god smoothie. Jag har även hunnit städa lite i köket så det ser snyggt ut. Det är så skönt nr man gör allt sånt direkt så att man slipper stå med det senare för nu har jag tid med andra roligare saker och slipper tänka så mycket på att hela tiden städa, riktigt skönt.

Får se lite vad dagen ger idag men om vädret håller i sig så blir det nog lite träning med hundarna för det behöver de verkligen  nu efter ett långt uppehåll. Nu har de varit utan träning sedan jag tog studenten så det börjar bli dags igen 

Nu ska jag fixa lite med sidan så det blir gjort så ni får ha det så bra så länge 

Love V

Likes

Comments

Hej!

Nu var det ett tag sedan jag bloggade sist. har funderat mycket på hur jag ska göra med bloggen och har kommit fram till att jag kommer lägga den mesta tiden på att blogga om mina träningar med mina hundar och hur jag tycker att det har gått. Sedan kommer jag ju såklart också skriva om min fritid osv en det blir inte alls lika mycket som det var innan utan det blir mest om djuren. hoppas ni kommer gilla det och om det är något ni tycker att jag ska förbättra så skriv det gärna till mig så ska jag försöka fixa det

love V

Likes

Comments