Header

Måste börja med att säga att planerna för gårdagen inte alls blev som planerat. Tanken var att vi skulle gå upp kl 08.00 för att åka hemifrån kl 09.00 och vara i Älmhult kl 10.00 när ikea öppnar.. men det slutade med att vi gick upp typ kl 11 och åkte in till stan och var där till kl 14.

Inne på ikea var vi väll typ runt kl 15.15 och inte ens då blev de som planerat, gick ut med saker jag inte ens hade planer på att köpa och hem åkte vi utan mina blomkrukor jag ville ha och utan nya handtag till alla skåpsluckor då ikea inte hade de rätta måtten, så jävla typiskt när man hittat exakt de man vill ha och så passar det inte ihop med måtten..

Fick iallafall tag på as snygga tavlor, alltid något 👍🏻

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej och välkommen till mitt liv höll jag på att säga, haha.

Nej men jag tänkte väll mest berätta om vad och varför jag valt att göra just detta.

Det är så att jag har vuxit upp med djur och jag älskar att ha djur runt om kring mig, spelar liksom ingen roll om det är hund, katt, fisk, fågel eller vad det nu än kan vara. Sedan min uppväxt har jag lärt med en del och även gått en utbildning till djurskötare och allt det jag har fått lära mig vill jag dela med mig av och kanske till och med lära andra som kanske inte vet eller kan.

Hos mig kommer du kunna se mycket av hundträningar, skötsel av akvariefisk men även en stor del av min vardag och mitt jobb då jag äger en hundsalong

Jag hoppas du kommer gilla det lika mycket som jag och att du kanske får hjälp med det du behöver ha hjälp med eller att du kanske bara hittar inspiration här hos mig

Ha det toppen så höra vi

Love v

Likes

Comments