Header

hey søde læser

så min video op på min youtube kanal vanessa helene. video er fra min tur i berlin, håber i vil se den og husk at tænke over at jeg ikk helt har styr på det med imovie. men nu er den i hvertifald oppe.


knus ❤️❤️

V❤️❤️

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Hey søde læser❤️

Jeg vil lige fortælle jer at jeg er på vej til Berlin nu. Vi køre ind i Tyskland om lidt men jeg vil lige give en opdater senere på aften.

Knus💜
V

Likes

Comments

hey


Her er videoen omkring min konfirmation. I må gerne tænke over at det er første gang jeg bruger imovie.


KNUS

V💜❤️😘

Likes

Comments

Hey søde læser.


Jeg ved godt at det er længe siden jeg sidst har skrevet på bloggen. men jeg har haft en del at se til bland andet min konfirmation og blå mandag. Jeg har også haft en masse andre ting at lave og se til. Jeg er ved at lave en video omkring min konfirmation til jer. Den vil komme op en gang imorgen.


Jeg vil også gerne sige at jeg havde en helt igennem fantastisk dag med alle de mennesker da var med til at fejre mig. Jeg er glad for hver og en hilsen.


Jeg håber at i alle har det godt og nyder det varme og dejlige sommervejr.


knus

v💗☀

Likes

Comments

Sundere bananmuffins

En muffin indholder 50 kcal

Det skal du bruge til 12-13 stks:

3 stks mindre/mellem MODNE bananer

6 æg

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 175 C

Mos bananerne i en skål, og hæld æggene i. Bland balladen og fyld i muffinsforme. Jeg bruger altid nogle af silikone

Fyld evt. chokolade, hakkede nødder, bær… i, og stil dine muffins i ovnen i 10-15 min. afhængigt af ovn. Mine får 12 min. til de er gyldne på toppen og der ikke hænger noget ved, når jeg stikker en gaffel i.

Likes

Comments

Sunde bounty barer

– opskrift på hjemmelavet bounty

15-20 små bounty barer

Ingredienser

1 dåse fuldfed kokosmælk (400 ml)
150 g groft kokosmel
1 tsk. vaniljepulver
Lidt havsalt
80 g chokolade, f.eks. ISIS (sukkerfri) eller Ichok (vegansk)


Stil din kokosmælk på køl i en times tid, så kokosfedtet flyder til toppen og stivnes. Herefter åbnes dåsen og kokosfedtet hældes ned i en skål (ca. 200 ml).

Det flydende kokosvand kan du drikke, mens du laver dine sunde bounty barer 😇

Bland kokosfedtet sammen med ca. 150 g fint kokosmel, vaniljepulver og lidt havsalt. Massen skal være fast og saftige.

Find en frysevenlig bøtte (ca. 12 x 9 cm). Du kan også bruge en firkantet madkasse. Læg et stykke bagepapir ned i bøtten og klip kanterne til.

Fordel din kokosmasse i bøtten. Lad dine bounty barer stå i fryseren i ca. 20-30 minutter. Skær dem ud med en ekstra skarp kniv.

Smelt chokoladen og vend bounty barerne i chokolade. Gerne flere gange. Drys ekstra kokos ovenpå.

Opbevar dem i en lufttætbeholder.

Likes

Comments

Hey søde læser💗

idag vil jeg skrive lidt om min beslutning om at tabe mig 5 kilo inden min konfimartion. Den måde jeg tabte mig på var at løbe, lave en masse øvelser og selvfølgelig spise sundt. Jeg har altid været glad for min krop, men det var mere det med at man ikke kan få det tøj som de andre i ens klasse har. Når men, min mor sagde som en gulerod til mig at jeg fik 100kr pr kilo jeg tabte.

Når men jeg nåede mit mål om at tabe 5 kilo inden min konfirmation. jeg vejede mig den 2 april efter 5 måneders sund mad med masser af motion og selvfølgelig har jeg også tilladt mig selv at få en lille smule slik i gang i måneden. Jeg har jo også bagt nogle sundere kager foreksemple https://nouw.com/blog/post/edit/29840869 som er en sund banankage med knas, som smager vidunderligt.


Når men jeg fik 500kr af min mor for at have tabt de 5 kilo før min konfirmation. jeg vil gerne tabe 2 kilo mere inden min konfirmation. 💓

knus v❤


Husk i kan hvad i vil og i skal tro på jer selv.

Likes

Comments

Hey❤️

Der er intet bedre end en dejlige nybagt banankage til kaffen/the'en🍌🍰 Så her får i en opskrift på en sundere banankage☺️



(et godt stykke til 8 personer – 15 min + bagetid)

Du skal bruge:
100 g sukker
2 æg
3 modne bananer
20 gram smeltet smør
1 stor tsk vaniljesukker
1 tsk bagepulver
Et drys salt
110 g hvedemel
50 g mandler
100 g chokolade

Så nemt kan det gøres:
Start med hakke mandlerne groft. Kom dem i ovnen i 5 minutter ved 180 grader (dette kan undlades, men det smager altså bedst), lad dem køle af. Pisk sukker og æg luftigt i en skål. Mos bananerne med en gaffel og rør det ned i æggemassen sammen med det smeltede smør. Tilsæt vaniljesukker, bagepulver, mel og salt i dejen. Hak chokolade og mandler groft og vend det i dejen.
Kom dejen ned i en smurt form (jeg brugte en aflang rugbrødsform på 28 cm) og bag kagen ved 180 grader i ca. 40 minutter.
Lad den køle af inden du spiser den.


Likes

Comments

Hey søde læser❤️

Jeg vil lige spørge om i vil hjælpe mig og Esbjerg skøjteklub ved at gå ind og stemme på os i ok puljen http://woobox.com/ukyoyv/gallery/wqwtsOVIpzo det ville hjælpe os helt vildt,hvis i gad at bruge 2 sekunder hverdag på at stemme på Esbjerg skøjteklub.☺️⛸

Billedet viser nogle af os piger som er på vej hjem fra skøjtekonkurrence, som sandvanligt skal bilen jo have noget benzin. Så er vi jo nød til at tanke ved den nærmeste ok tank☺️⛸

Det vil betyde utroligt meget for os løber i Esbjerg skøjte klub og vores bestyrelse og træner.

Knuz ❤️
V

Tusinde tak 😊

Likes

Comments

1. Jordbærsoftice

· 500 g. frosne jordbær

· 1 dl. sukker

· 3,5 dl. fløde

· 1,5 dl. jordbærmarmelade

Blend alle ingredienser i ca. 20 sekunder, indtil massen får en lækker og blød softice-konsistens. Det tager næsten kortere tid at lave sin egen softice end at købe den i kiosken. Mums, siger jeg bare!


2. Macarons med hindbærcreme

· 200 g. smuttede mandler

· 200 g. flormelis

· 222 g. sukker

· 0,8 dl. vand

· 8 pasteuriserede æggehvider

· Rød frugtfarve

· 250 g. mascarpone

· 3 spsk. hindbærsyltetøj

Blend mandlerne, så de bliver til mel, og tilsæt flormelis. Kog vand og sukker i 5 minutter, og pisk halvdelen af æggehviderne stive. Pisk nu sukkerlagen i æggene i ca. 7 minutter, indtil massen er afkølet. Bland den anden halvdel af æggehviderne med mandel-flormelis-blandingen, og tilsæt forsigtigt frugtfarve, indtil blandingen har præcis den lyserøde farve, du vil have. Vend langsomt dine to blandinger (mandel-flormelis og sukkerlagen) sammen, og sprøjt den ud på en bageplade som små cirkler. Bag dem ved 110 grader i 12 minutter. Imens de bager, rør du mascarpone og syltetøj sammen og sprøjter cremen mellem dine macarons, når de er kommet ud af ovnen.


Tip man kan også puttede 3 spisesker kakao i, så har du chokolade macarons med hindbærcreme.

Likes

Comments