Contains affiliate links

hej bloggen<3


idag vil jeg fortælle jer lidt om hvad jeg godt kunne tænke mig at købe til mit værelse.


Den første ting er et citron træ. Jeg ved ikke hvorfor jeg gerne vil købe et citrontræ. Jeg synes bare at citroner er en rigtig flot frugt med sin flotte gule farve. Jeg synes også det kunne være så fint og flot med et citron træ på mit værelse. kan købes på bilka.dk


Den anden ting er et sæt royal copenhagen kurs med blå musel malingRoyal Copenhagen og et sæt af de her som er helt hvide og så har de gummi i bunden og de fåes i mange flotte farver.Royal Copenhagen det er dem der har den forskellige farvet gummi i bunden.


Den sidste ting er en Nescafé Dolce Gusto Piccolo kapsel kaffemaskine jeg synes de er mega gode og de forskellige kapsler der passer til enhvers smag. Jeg elsker den der hedder Dolce Gusto Chococino 8+8 og Nescafe Dolce Gusto Cappuccino 16 stk. Jeg elsker den måde du laver din kaffe eller kakao på.

Det er de tre ting jeg godt kunne tænke mig at købe til mit værelse.


Knus

v<3

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Contains affiliate links

hej bloggen


Idag vil jeg vise jer 4 flotte sommerkjoler som du kan bruge til både fest og hverdag. De kjole jeg har valgt er kjole som jeg kan se mig selv i.


Den første kjole er en flot fersken farvet kjole med flæseærmer. Kjolen kan nemt bruges til hverdag med et par flotte hvide sneakes, men ønsker du at at bruge den til fest kan du style den op med et par flotte stiletter og et sæt smykker. Kjole kan købes her: http://www2.hm.com/da_dk/productpage.0557485006.html#Fersken.


Den anden kjole er en super flot og feminin kjole.Denne her kjole er en kjole som vil passe perfekt til en shoppetur med veninderne i hverdagen og den kan også bruges til arbejdet. Denne kan også bruges til en fest fordi den har en flot hvid blonde kant, hvilket gør den utrolig flot.New Look den fåes i tre forskellige farver.


Den tredje kjole er en flot kjole med mønster. Denne her kjole er nok mere en man bruger til fest eller hvis man har lyst til at have en lidt mere finere kjole på i hverdagen. Jeg synes den er utrolig flot og den kan bruges med et par flotte hvide sandaler eller et par smukke og enkle stiletter. Wallis den er lidt dyre end de andre, men den er utrolig smuk.


Den sidste kjole er en utrolig simple,menogså utrolig elegant. Jeg elsker kjolens flotte blå farve og så er jeg helt vild med det flotte sølv bælte der er syet fast på kjolen. Jeg synes mere at denne her kjole egner sig til en fest eller en aften ude med veninderne. Den passer perfekt med et par flotte blå stiletter.Anna Field


jeg håber at i fik en ide til en kjole.

knus

v <3


Likes

Comments

Hej bloggen

Jeg vil lige fortælle jer at vi får besøg af 3 japanske drenge i alder 13-14. Jeg glæder mig helt vildt meget.

Lidt info om hvor de kommer fra.

De kommer fra byen yokohama og Yokohama er Japans anden største by lige efter Tokyo . Yokohama ligger på den japanske ø honshû. Yokohama har 3,6 mio. indbyggere og de er også en af Japans vigtigste havnebyer. Yokohama har en samlet areal på 437.38 kubikmeter.

Knus
V

Likes

Comments

Hej bloggen

Her er min opskrift på jordbærtærte🍓


Jordbærtærte
Til: 8 personer

Mørdej:
300 g hvedemel
100 g flormelis
150 g blødt smør
1 æg, str. M/L

Sigt mel og flormelis i en stor skål, og smuldre smørret heri mellem hænderne til det ligner revet ost. Ælt ægget ned i dejen. Stop med at ælte, når dejen er glat og hænger sammen. Læg dejen i en pose og på køl i 30 min. Herefter rulles dejen ud – ca. 2-3 mm i tykkelsen og placer den udrullede mørdej i tærteformen. (jeg brugte en aluminiumsform med løs bund)

Marcipanmasse:
100 g rå marcipan
100 g rørsukker
50 g blødt smør
1 æg, str. M/L
1 spsk hvedemel
1 knsp salt
1/2 citron, saften

Ælt rå marcipan, rørsukker og smør godt sammen, gerne med hænderne – ingen marcipanklumper. Rør ægget i massen og rør herefter hvedemel, salt og citronsaft i massen til den er homogen. Kom massen op i den ubagte tærte, og bag tærten ved 200 grader varmluft i ca. 15-20 min. Lad tærten køle helt af i formen.

Vaniljecremen:
3 dl sødmælk
3 past.æggeblommer
1 god vaniljestang
80 g rørsukker
2 spsk maizena
1 dl piskefløde

Skrab nænsomt vaniljekornene ud og bland det med lidt af sukkeret. Kom den tomme vaniljestang op i en gryde med 2 dl af sødmælken og bring den i kog. I en anden skål blandes vaniljesukkeret, sukker, æggeblommer, maizena og 1 dl sødmælk. Når mælken er ved kogepunktet kommes æggeblanding op til mælkeblandingen, og der røres godt til indtil det begynder at tykne. Pisk den gerne over varmen godt i nogle minutter, så maizenaen er kogt ud. Kom vaniljecremen op i en frysepose, og læg cremen på køl i min. 1 time (vaniljecremen skal være helt kold). Kom vaniljecremen op i en skål, fjern den tomme vaniljestang og pisk cremen sammen med en elpisker. Pisk fløden til en let flødeskum og vend den forsigtigt sammen med vaniljecremen.

Herudover:
100 g mørk chokolade
1 bakke jordbær

Smelt chokolade og pensle chokolade ud over den afkølede tærte, og stil den på køl til chokoladen har sat sig (10 min.). Kom 1/3 af cremen op i en sprøjtepose og smør resten af vaniljecremen ud over tærten. Sprøjt en fin perlekant rundt langs kanten (hvis du synes, ellers smøres al vaniljecremen ud over tærten). Pynt af som du synes, jeg skær nogle tynde skriver af jordbær og lavede en lille jordbærblomst i midten af kagen.

PS min creme er lidt gul i det og det er fordi jeg bruger æg fra vores silkehøns❤️

Knus
V❤️

Likes

Comments

Hej bloggen

Her er min opskrift på flødeboller.Hjemmelavede flødeboller opskrift

Mængde: 40 stk (cirka)

Ingredienser

Mørdej:


300 g hvedemel
150 g smør (stuetemperatur)
100 g flormelis
1 æg


Flødeboller:

500 g god mørk chokolade
3/4 dl vand
300 g sukker
75 g glukosesirup
½ vaniljestang
3 pasteuriserede æggehvider
1 spsk sukker

Forskelligt pynt

Fremgangsmåde

Ælt alle ingredienserne til mørdejen sammen til en ensartet dej. Stil dejen koldt i en halv time inden den rulles ud.

Stik cirka 40 bunde ud med en diameter på 6 cm og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.

Bag bundene ved 180 grader til de er gyldne.
Pensl hver bund med lidt smeltet chokolade.

Bring vand, sukker, glukosesirup og vaniljekorn i kog. Massen skal koge indtil den er 117*C (brug gerne et sukkertermometer her).
Hvis du ikke har et termometer kan man se temperaturen ved, at massen skal begynde at blive en smule lysebrun i farven.

Pisk æggehviderne sammen med 1 spsk sukker, indtil det lige skummer godt op.Pisk sukkerlagen i æggehviderne ved lav hastighed på køkkenmaskinen.
Sæt hastigheden op igen, og pisk i ca. 17 min, indtil massen er kølet helt af.

Brug en sprøjtepose med tyl eller en almindelig frysepose og fyld marengsen i. Tryk en bred masse med top på hver af bundene og lad dem hvile i mindst én time.
Herved tørrer overfladen en smule og det er nemmere at dyppe dem i chokolade.

Smelt chokoladen over vandbad og dyp flødebollerne i chokoladen.

Sæt dem på en rist med bagepapir under, så den overskydende chokolade kan dryppe af, og pynt dem inden chokoladen smelter.

Til sidst sættes flødebollerne i køleskabet så chokoladen kan stivne.

Knus
V❤️

Likes

Comments

Hej bloggen

Idag vil jeg give jer fem gode grunde til at tage på vi unge Sommercamp.


1. Du får de bedste veninder på tværs af Sjælland,Fyn og Jylland👭

2. Du får den bedste og fedeste uge i sommerferien⭐️☀️

3. Hvert år har vi unge lavet en surprise, i år skulle Alekxander Oscar havet spillet. Men han måtte DSV melde afbud. Men surprisen var mega god🎤🎼

4. Du lære en masse spændende ting👩🏼‍🏫bla selvforsvar, diy og selvtillid.

5. Du får et indblik i efterskolelivet og du har de sødeste og bedste instruktører omkring dig💜som passer utroligt godt på dig.


Jeg vil gerne sige tak til vi unge for at have fået denne ide med at lave en vi unge Sommercamp. Jeg kommer helt klart igen næste☺️

Knus og 😘

V

Jeg vil også gerne sige tak til projekt S for at have lært os piger om hvordan vi booster vores selvtillid positivt.

Likes

Comments

hej bloggen<3


Jeg synes det er pisse irriterende at folk ser os blondiner for at være pisse dumme og ikke kan finde ud af en skid. Jeg bliver altid så sur når folk siger at blondiner ikke kan en skid og de bare er dumme, men det er vi blondiner jo ikke. men hvis vi f.eks. siger hvad står yt for? siger folk kæft hvor er du dum, men er det en brunette eller anden hårfarve er det bare haha det står for youtube. jeg ved ikke hvor mange gange jeg har fået at vide at jeg skulle tænke mig om og bruge den hjerne jeg, nå nej du har ikke nogen du er bare en dum blondine.


Jeg er træt af at vi blondiner bliver kaldt dumme også selvom vi er klog ligesom alle andre. Jeg tænker tit gid jeg ikke havde blondt hår. Jeg vil gerne fortælle jer at blondiner ikke er dumme. Folk ser blondiner som at være dumme på grund af de mange dumme blondinejokes, som folk som ikke har en skid at tænke på, har lavet på grund af ren kedsomhed. Det pisser mig af forDI vi har alle ret til at blive behandlet med retfærdighed uanset hår- og hudfarve. Jeg bliver sur og ked af det når folk med det samme stempler mig som en dum blondine som ikke kan finde ud af en skid.


knus jeres

V<3

Likes

Comments

Hey søde læser💜


Torsdag

Torsdagmorgen startede som alle de andre dage med at vi blev vækket af instruktøren Nanna kl 8:30. Vi fik lov til at sove en halv time længere. vi havde vi workshoppen selvforsvar,hvor vi lært hvor de svageste punkter er på kroppen. Vi havde også DIY og fra ide til virkelighed. Fra ide til virkelighed havde vi besøg af to fra New Nordic Youth der hed Jane og Dennis. De fortalte om at de havde købt et 4 stjernede hotel og det har de lavet om til en efterskole. Men det er helt klart en efterskole jeg skal kigge på. Det meste er dagen forgik bare som de andre dage.


Fredag

Fredagmorgen startede med af nanna kom og vækket os og så gik vi op i hallen til morgenaktiviteten dans. vi havde lært en dans til sangen Ocean View af Alekxander Oscar. Da vi havde dansede dansen et par gange gik vi ned til morgenmad. Da vi havde spist gik vi til workshops og der havde vi instafood, motion og blog/ instagrammer. Instafood gik ud på at vi pyntet cupcakes og fik taget en masse flotte billeder af vores cupcakes. Til instafood havde vi besøg af @frederikkewaerens. Frederikke er en helt vildt sød pige med et kæmpe talent og til blog havde vi besøg af Anne Charlotte Vogel som også var mega sød. Da vi havde været til workshops gik vi op p værelserne for at gøre os klar til fest. Vi fik helt vildt lækker aftensmad😋 Da vi havde spist gik vi op og festede og hygget os. en vildt fed aften. Vi gik i seng kl 23.


Lørdag

Idag stod vi op og fik morgenmad og så gjorde vi rent på værelserne og pakkede sammen. Vi gik op i hallen og fik dansede for vores forældre og fik sagt tak for denne gang og farvel.


Jeg vil klart anbefalde jer at tage på vi unge sommercamp næst år. Du får mange nye venner og en helt vild fed uge.


link til efterskolen: http://www.newnordicyouth.dk


Knus❤

Jeres V

Likes

Comments

Hey søde læser❤️

Jeg vil i dette blogindlæg skrive om hver dag på vi unge Sommercamp☺️💜 Jeg håber i vil nyde det og det måske kan inspirere jer læser til at tage på vi unge Camp næste år

Mandag

Vi mødte op Kolding idrætsefterskole omkring kl 8:30, hvor vi checkede ind til vi unge Camp. Vi fik vores værelser og vores goodisbags udleveret. Vi blev vist hen på vores værelser og vi fik indrettet den jeg glæder mig til en uge igen i år på vi unge Sommercamp. Hen af dagen lavede vi nogle ryste sammen aktiviteter og så hyggede vi os bare.

Tirsdag

Tirsdag morgen blev vi vækket af instruktøren. Da vi var blevet vækket tog vi tøj på og skyndte os op til idrætshallen. Igår var morgen aktivitet yoga og der lavede vi noget udstrækning. Da vi havde lavet yoga gik vi til morgenmaden, hvor der var en masse lækker morgenmad. Vi piger er omkring 80 piger og så er vi inddelt i 3 hold til de forskellige workshops. Igår havde vi workshoppen " Du smuk som du" med to helt vildt fantastisk piger fra projekt S. Pigerne hedder Lenn og Vikcy og de var mega søde og gode til det de gør. Jeg vil lave et opslag om det vi lærte hos projekt S i næste uge. Vi havde også foto og besøg af Julie og Marie fra selve bladet vi unge. Julie og Marie fortalt om hvordan det var at lave vi unge og hvordan de gjorde. Tirsdag aften var vi også nede at bade☺️
Vi hyggede os bare med bål og skumfiduser inden vi skulle i seng.


Onsdag
Vi blev vækket af instruktøren derefter skyndte vi os at gøre klar til at komme ud og løbe. Vi løb to kilometer da vi var færdige gik vi ned og spiste morgenmad. Da vi var færdig med at spise gik vi op på vires værelse for at gøre klar til de workshops vi skulle igennem idag. Igen i aften var vi også ned at bade sammen med Michelle og Nicoline de er vores søde, søde naboer. Nu har vi lige haft rengøringsjov på værelserne. Vi har fået rugbrød til aftensmad. Røv sygt. Kl.22.00 er vi på vej i seng.

Det var der jeg havde for jer i den første del af ugen resten kommer op på lørdag. Hvor jeg tager til Kiel.

Knus jeres❤️
V

Likes

Comments

💜hey søde læser💜


💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜


Jeg sidder lige nu og ser en helt vildt god film på netflix der hedder Full Out. Den er mega god og jeg synes at den passer perfekt på dette indlæg.


Som i nok kan se eller har set her på min blog går jeg til kunstskøjteløb, hvilket er en sport som både har spring og "dans" Det jeg mener med dans er at vi skøjtepiger udtrykker også vores musik gennem vores kroppe,hvilket man også gør i dans. jeg er sådan en pige der altid er glad og jeg danser altid uanset hvor jeg er.


Men det har også taget mig en helt del tid at tudre gør alt det som jeg gør feks. kan jeg være en tur i bilka og mens jeg venter på at min mor kan betale, ja så kan i måske godt gætte det,men jeg begynder altid at danse. Jeg har også lært mig selv at det er okay at jeg skiller mig ud og ikke er som alle andre. jeg elsker at gøre sådan noget som at danse i gågaden, bilka og alle mulige andre steder, men vi er jo også nogle der skal kunne tudre at skille sig ud.


Når men det jeg mener er at jeg tit får af vide af mine venner at det er sejt og lidt pinligt at jeg danser alle steder jeg. Jeg får tit af vide at jeg skal have et skøjteprogram, hvor jeg kan udtrykke mig og bruge min krop til at bring min musik til liv.Jeg er ikke bange for at skille mig ud og være anderleds. Jeg tænker ikke over hvad andre tænker om mig mere. jeg har lært mig selv at det er godt at være anderledes og turde rive sig løs og danse.


Vi har alle vores op- og nedture.

Men det er måden, vi håndtere dem på,der definerer, hvem vi er.

Vi må gøre det, vi ikke tror, vi kan gøre.

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

knus

V💜

Likes

Comments