Hejhej, sorry för ingen uppdatering ifrån flytten men de finns tydligen inte ström i huset & nu har vattnet slutat rinna i kranarna så inte kunnat uppdatera något. Men ikväll kommer de upp. Om allt går som det ska!
Hoppas ni haft en bra helg ändå!😛

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Imorgon sker flytten som mest. Min säng flyttas imorgon så detta är min & Filips (min kille) sista natt i detta huset. Mamma sover i nya huset inatt men orkade ej flytta min säng så morgon dagen ser ut såhär:


(dagen)
1. Vakna & släppa ut hästarna.
2. Lägga mig i sängen med Filip igen.
3. Fixa stallet.
(kvällen)
4. Ta ihop min säng.
5. Flytta dom sista grejerna
6. Flytta in helt i det nya.

Så imorgon kväll ska jag försöka uppdatera med tanke på att vi ej har WI-FI eller att jag ej har surf så kommer jag inte vara social eller kunna nås..men ifall jag är med Filip så kan jag uppdatera lite om han är snäll och internetdelar <333

Såå... Vi hörs imorgon och hoppas ni haft en bra Fredagskväll? :)


Likes

Comments

Hejsan,


Nu är det så att jag skapat en ny blogg.. Vet inte riktigt hur detta kommer gå med tanke på att den andra fick rätt mycket pauser och så vidare. Men vi får väl se hur detta går. Vill ni besöka min andra så heter den www.Nouw.com/Vannee.

Hoppas ni kommer trivas här inne, för här inne kommer jag skriva en del om vad jag gör på dagarna osv, vilket inte är så mycket längre. Men ska flytta till helgen så kan bli en update på det och skillndader mellan husen osv.

Likes

Comments