View tracker

I USA

Hej nu hör ni äntligen från mig! Jag ska verkligen försöka bättra mig haha!

Förra torsdagen var det thanksgiving och massa black friday! Vi började med en stor måltid tillsammans med min värdmammas familj, spelade spel och gick runt bordet och sa vad vi var tacksamma för! Det var super god mat, älskar thanksgiving mat, önskar att vi hade det i Sverige.

Black friday var en upplevelse, vi åkte på torsdag natt och kom hem efter all shopping 11.30 sov ett par timmar sedan 04.45 var det dags för black friday, åh älskade det!


Förra söndagen var det cheer banquet, det är en middag där hela laget äter tillsammans och ledarna delar ut awards, jag fick ett pris för finaste bilden, haha ja det var ett pris för att alla blir tydligen inte bra på bild! Utöver det fick vi seniors julgranskulor och en filt med vårt namn och cheerleading år.

Nu kommer det lite bilder från november

Nu har vi haft lov och imorgon är det dags för skola!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

I USA

Hello!
Ja jag har varit super dålig på att blogga men det har varit både positivt och negativt denna månaden!

Vi ska ju börja med det positiva. Jag har skaffat extremt mycket nya vänner och lärt mig så mycket!
Jag trodde inte att jag skulle träffa sånt underbart folk som jag gjort på två månader, träffat en tjej som verkligen är min soulmate.

Cheerleadingen går sjukt bra, vi har haft rosa rosett och poms denna månaden för att uppmärksamma bröstcancer vilket är så oroligt fint. Nu i fredags hade vi också senior night för cheerleaders och football killarna, super kul.

Vårt team är så sjukt bra detta året och jag vill inte att det ska ta slut.

Vi har också haft homecoming och fler bilder kommer snart!

Men nu kommer vi till det negativa eller mindre bra, folk här är väldigt inne i valet och det börjar helt ärligt irritera mig nu, det är det ända som man ser på tv, eller så ser man skyltarna utanför deras hus med antingen Trump/Hillary, vill bara att valet ska komma!

Konservativa , det är vad folk här är. De ser väldigt annorlunda på sex,giftemål och på gaypar eller abort, det är i dom här ämnena jag oftast diskuterar tills jag kokar av ilska.
När man bor i Sverige där allt detta accepteras och stöttas är det så svårt att komma till ett land där de ser så olikt på det, det är verkligen en kultur chock !

Men annars älskar jag det här , jag vill inte åka hem alls!
💗🇺🇸🎀

Likes

Comments

View tracker

I USA

Hej haha yes jag lever!!

Det har hänt mycket på senaste tiden så nu är det ett tag sedan jag uppdaterade!

Skolan här rullar på och nu har man kommit in i en rutin dvs skola , läxor vänner och cheerleading varje fredag💗

Inte nog med att jag trivs super bra här, jag blev även frågad till homecoming för en vecka sedan!
Det var så gulligt, längtar verkligen och såklart kommer det bilder på det!

Så nu ska jag sova fast än jag fått världens dunder förkylning, ha det toppen!

💋

Likes

Comments

Nu har jag varit här i en månad. Det har varit super bra hitintills, men även mycket känslor. 

Jag antar att känslorna har strömmat dels för att High School var en sådan stor kulturchock för mig samt att jag tyckte de första dagarna var super jobbiga. Det som var jobbigt var att jag inte kände en trygghet vilket man inte gör förens kanske en månad i skolan eller något. Jag hade super svårt med min matte och alla läxor man får här tär på mig dagligen, jag har en tendens att alltid stressa upp mig mer än vanligt. Jag har även haft det svårt att skaffa vänner i mina klasser. Alla här känner redan varandra och är i olika gäng,där av känner jag mig så otroligt ensam, denna ensama känslan förstår bara utbytesstuenter. De vill inte släppa in en i deras gäng, vet inte hur länge det kommer dröja men jag vet att jag klarar det.

Jag tror att jag känner såhär eftersom allting här är nytt!

Jag hoppas att nästa skolvecka blir bättre.

Likes

Comments

I USA

Hej lovies!
Imorgon är det dags för min första dag på amerikansk High School är så fruktansvärt nervös just nu asså fy!
Hoppas allt går bra.
Imorgon kommer iallafall Kaylee och hämtar mig klockan 7 så ska vi käka frukost och sedan börja dagen i skolan!

💋❤️
Skriver mer imorgon när dagen är över!

Likes

Comments

Hej lovies!
Igår hade jag mitt första game!
Det var så kul och speciellt o heja på dem.

Förstod dock inte mycket av själva matchen men tyvärr förlorade vi😥

💋

Likes

Comments

I USA

Hej hoppas allt är bra med er! Jag har låtit bloggen vila några dagar eftersom det är så många nya intryck här varje dag.
Jag har iaf tränat som vanligt och vi fick även våra uniformer igår. Jag fick en annorlunda eftersom de inte hade tillräckligt (såklart min tur) men jag bryr mig inte så mycket och coachen jobbar på det!

I måndags var jag och min vmamma på möte i skolan där jag valde klasser och fick även en liten rundtur , ska förklara klasserna mer i ett separat inlägg.

I tisdags var vi på ett tivoli som kallas E-town fair och det var så kul. Jag Abby och Kaylee kollade på en "cowshow" och vann en massa guldfiskar , det var så annorlunda.

Idag har jag och Abby varit på starbucks & Marshall en billig affär med allt. Älskar att de har körkort här allt blir så spontant och det är lätt att ta sig runt.

Här kommer lite bilder från denna veckan
❤️💋🇺🇸

Likes

Comments

I USA

Har nu äntligen kommit till min värdfamilj & börjat dra igång med cheerleading träningen, det är väldigt kul men lite svårt emellan åt. Min kropp mår dock så bra av att träna nästan varje dag.

De senaste dygnet har jag haft sleepover med Abby,Nicki& Kaylee. Har haft så jäkla kul med dem tjejerna. De har varit så snälla och välkomnat mig så himla bra! Vi har käkat på olika ställen, åkt till en amish marknad samt bara chillat. Idag gjorde vi exempelvis rosetter till cheerleadingen, det var så kul.
De brukar köra mig till träningarna och vi har så kul tillsammans när vi tränar också.
❤️🇺🇸

Likes

Comments

I USA

Nu sitter jag på flygplatsen LGA i New York.

Jag är äntligen på väg till värdfamiljen och inlägg om Prep Coursen kommer snart. 

Som tur så är jag inte ensam utan flyger tillsammans med bästa Ida hela vägen till Harrisburgh. Där kommer jag äntligen träffa min värdfamilj och min local coordinator dvs den som är ansvarig för mig under mitt år och den som kommer och hälsar på hos studenterna ibland, hon verkar super duper trevlig.

Jag är dock nervös över min cheerleading , eftersom det är något som jag aldrig testat förut och alla tjejer är antagligen tusen gånger bättre än mig. Jag vet att jag kommer träna osv men det är ändå lite nervöst och jobbigt att komma in som helt ny i en sport, men det är allt detta utbytesåret handlar om att säga JA till nya saker du aldrig gjort förut. Det är lika bra att utmana sig själv, det var därför jag tackade ja till Cheerleadingen för att utmana mig själv. Cheerleading träningarna börjar imorgon (15AUG), det är nog bra att börja göra saker direkt.

Jag kommer kanske inte ha internet på 1-2 dagar nu men uppdaterar så fort jag kan.


Jag saknar och älskar er alla där hemma i Sverige.

🇺🇸

xoxo

Likes

Comments

I USA

Hej nu är jag äntligen framme i New York och låter bilder tala!❤️

Likes

Comments