View tracker

Hej! skriver ett sista inlägg här innan det är dags, idag under dagen ska jag bara vara hemma och städa lite, senare åker jag hem till Sara och sover där. Imorgon följer hon med mig och det känns så skönt att ha ett stöd där, I love you Sara! Så idag ska jag nog äta en fet pizza för imorgon måste jag ha fastande mage.

Så, hur känns det? Det känns bra! det är ett väldigt, väldigt litet ingrepp så det känns ju som att jag fortfarande kommer komma ut som mig själv. På ett sätt känns det overkligt då det är något jag velat sedan 10 år tillbaka. Det komiska i allt generellt är att när man ser folk operera sig så är det nästan som att de förskönar det, typ lite som att gå och shoppa, eller bleka tänderna. Många får det att framstå så. Men jag ska inte ljuga, det är väldigt nervöst. Många tankar susar men jag har 110% förtroende för min kirurg.


När läkningsprocessen är över så tänkte jag dela med mig av min resa. Kommer nog vara rätt uttråkad hemma i en vecka så droppar nog in här och slänger iväg ett meddelande. Wish me luck!

Likes

Comments

På fredag smäller det och jag måste säga att jag börjar bli väldigt nervös, det är liksom blandade känslor av nervositet och förväntan. Har haft lite konstiga drömmar den här veckan, allt från att drunknat i en tsunami till att träffa en pygme apa på ett tåg i Asien (ni som känner mig vet att jag skulle dö sötdöden om jag fick träffa en fingerapa) ja som ni ser, lite knasiga drömmar :-)

Likes

Comments

Kommer ni ihåg när jag skrev i somras om en grej jag kommer göra i början på nästa år? Jo, den lilla hinten jag gav i förra inlägget är att jag ska operera mig! Konstigt nog är jag inte så nervös eftersom detta är en grej jag har velat göra i många år, men jag kommer nog bli det när det närmar sig ännu mer.

Jag vet ju att det är tabu att skriva om sånt, men samtidigt så lever vi i ett samhälle där operationer blir vanligare och jag tycker det är bra att många väljer att dela sina tankar och erfarenheter så de personerna som faktiskt väljer att göra det kan läsa runt och få reda på bra information om bra kirurger osv. De som inte är för operationer kan kolla bort.

Likes

Comments

En hummermacka, pommes, kaffe och sallad senare ligger jag hemma med mina mjukisbyxor och snöret i midjan liksom försvinner snart. Lite så känns det, men ändå tänker jag på nutellan som står i skåpet..

Har ni inte varit på detta ställe så måste ni dra dit, magisk mat! Om ni gillar hummer dvs. Rekommenderar det starkt! Jag diggar konceptet med hummer som annars kan vara rätt dyrt, väldigt avslappnad stämning och så får man pommes på sidan :-)

Snart börjar min operation närma sig men konstigt nog är jag inte nervös? Yes you heard me!

Likes

Comments

Hejhopp!! Har ni haft ett bra nyår? Mitt hade väl kunnat varit bättre, var i stan på en fest som var helt okej så jag och syster min drog hem relativt tidigt :) nästa nyår vill jag antingen dra utomlands eller så blir det en hemmafest!

Vad har ni för nyårslöften då? Jag har faktiskt inga om jag ska vara ärlig, jag tar saker lite som de kommer. Jag känner dock på mig att det här kommer bli mitt år!

Likes

Comments

Hej på er fina själar där ute! Va julen är mysig alltså. Kändes dock lite konstigt att vara hemma i Sverige i år då jag har varit i Mexico 2 år i rad. Vet inte vad jag gillar bäst.. jag är ju en sommarmänniska i hjärtat och själen.

Jag har iaf ätit massa julgodis och mat tills jag mått illa men det är ju så det ska vara på julen, på julen får man göra det hehe. Sen somnade pappa framför Kalle när det var Ferdinand. Man ba hallå somna framför Robin Hood istället?

Och vad ska man göra idag då? Vad ska ni göra idag?

Likes

Comments

Den här tjejen Amanda hon är en speciell person, just look at her! Bae alert gånger tusen! Agerade fotograf idag och det var ju faktiskt superkul och man blir så ju inspirerad när man fotar så vackra personer i fina miljöer! Min fina vän.

Kameran jag använder är en Sony alpha 5000. Har suktat in mig på ett objektiv jag förmodligen kommer köpa till nästa år, har ni något objektiv ni gillar?

Likes

Comments


Har haft ett litet uppehåll här med bloggen då privatlivet har varit lite upp och ner, så har inte haft någon ork för att blogga men tänkte att jag skulle titta in här och säga hej! Hur mår ni?

Tänkte bege mig in mot stan och trängas bland folk för att se om det går att fynda något nu under black friday. Jobbade igår och herregud alltså, så kul men så sjukt mycket folk! Vad ska ni göra idag?

Likes

Comments