Ni vet när man ba "okej idag ska jag bara ta lite hilighter" så slutar det med att glittret ba stirrar på en och ber om att få sitta på ens kindben, så slutar det med att man står där som en discolampa tillslut.

Men jag älskar denna hilighter ändå, den räcker ju helt otroligt länge. Men den har väldigt mycket pigment i sig så till vardags använder jag en annan från dior som är lite mer matt. Har ni denna? Vad tycker ni om den?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har inte bloggat på typ tusen år, hej! Har inte haft någon inspiration eller motivation till att blogga. Livet har kommit emellan. Hur mår ni?

Har gjort en pakt med en kompis nu att vi ska ge fan i att platta håret på ett halvår, okej vid speciella tillfällen men annars ska vi hålla oss borta! Så nu ska håret växa och bli långt!

Hur ofta använder ni värmestyling?

Likes

Comments

Sitter och väntar på att laxen i ugnen ska bli klar så jag kan hugga in. Lax är så sjukt enkelt att göra och så är det gott och nyttigt!

Juste, fick ett meddelande att min soffa är påväg nu snart också. Men tills dess får ni vägg selfies :)

Likes

Comments

Vaknade idag med huvudverk men trotsar den och drar och käkar sushi. Jag som inte ens tycker om sushi.. vet inte varför jag ska plåga mig själv? Är det verkligen så att man "lär" sig att tycka om det, och om, varför ska man lära sig att tycka om något som man inte tyckte om från första början?

Måste säga att jag är väldigt nöjd med min sminkning! Älskar när man verkligen har hittat produkter man kan lita på till 100%

Vad ska ni göra ikväll?

Likes

Comments

Lite oglamorösa bilder speciellt på mig (måste bara påpeka att min fluffiga kofta är life!) men det är så livet ser ut just nu! Är min alldeles egna wifey kan man säga. Försöker hålla upp det här med matlådor till jobbet för det värsta jag vet är att slösa massa onödiga pengar på lunch.

Så vad gjorde Vanessa? Det vart råris med kycklingfilé med en fyllning av Philadelphia, spenat, paprika, rödlök, citronsaft och vitlökspulver. Toppa kycklingen med olivolja, salt och rosmarin och sen in i ugnen!

Om ni testar så får ni berätta vad ni tyckte! :)

Likes

Comments

Detta blir min andra natt i lägenheten. Känns väldigt ensamt, men självklart jättespännande med eget, tog ett stort kliv in i vuxenvärlden kan man säga!

Igår när jag skulle sova hörde jag som ett hysteriskt bankande från köket, visste inte vart jag skulle ta vägen så jag låg och tänkte om jag skulle face'a spöket som förmodligen hade fiesta i köket, tog mig modet och så var det bara kranen i duschen :-) någon annan som är mörkrädd?

Just nu har jag bara en säng i the main room och ett bord i köket, ska kolla på soffa imorgon så när lägenheten börjar kännas som ett hem ska ni få massa bilder! Så jag slänger istället upp en annan bild på nosen! Jag kommer berätta mer om min operation snart!

Likes

Comments

Alltså jag är så glad så jag inte vet vart jag ska ta vägen! Där satt jag igår vid matbordet och åt min spaghetti med tomatsås och reflekterade över livet, så kommer mamma med de där fantastiska nyheterna. "Du har fått ett förstahandskontrakt!" Liksom va? Varken jag eller spaghettin hann reflektera över vad mamma sa, liksom kan du upprepa?! Och glädjetårarna började komma fram.

Jag tror att mycket här i livet handlar om timing och jag känner verkligen att det här kommer bli mitt år och blocket.se kommer nog bli min best friend hehe. Ska kolla på en soffa på måndag, nu får ni hänga med på mycket inredningsinlägg här, men vem gillar inte inredning?

Nej nu ska jag sova, godnatt fina ni.

Likes

Comments

Jag har på senaste tiden blivit inspirerad av internationella bloggare. Jag tycker de flesta i Sverige klär sig likadant och det kan ibland bli lite tråkigt (dont get me wrong, jag tycker svenskar över lag klär sig väldigt modemedvetet och fint, men jag tycker inte riktigt någon sticker ut, alla köper samma saker, ser likadana ut.)

Har länge följt den här super trendiga tjejen Negin. De flesta kanske redan vet vem hon är, om inte, så är hon en bloggare/entreprenör från Amsterdam. Jag ÄLSKAR hennes stil, hur hon kombinerar färger, mönster, olika stilar och vågar sticka ut! Hur kan man inte bli inspirerad? Sen är hennes hår liksom goals. Jag känner att jag vill köpa alla färger förutom svart när jag kollar hennes instagram, blir så inspirerad!


Vad tycker ni om det svenska modet jämfört med resten av världen? Har ni någon internationell bloggare som ni följer och tycker klär sig unikt?

Likes

Comments

Hejhopp!! Har ni haft ett bra nyår? Mitt hade väl kunnat varit bättre, var i stan på en fest som var helt okej så jag och syster min drog hem relativt tidigt :) nästa nyår vill jag antingen dra utomlands eller så blir det en hemmafest!

Vad har ni för nyårslöften då? Jag har faktiskt inga om jag ska vara ärlig, jag tar saker lite som de kommer. Jag känner dock på mig att det här kommer bli mitt år!

Likes

Comments