Okej, det var ett tag sen jag bloggade och som sagt jag ska bli bättre på det. Iallafall försöka. Jag tänkte eftersom det var så längesen betyder att jag inte har haft tid och det stämmer verkligen till 100 %. Hela tiden nånting. Men innan sommaren varj med min familj till italien och det här inlägget får handla om det och bilder från Italien.

Vi var alltså på silver bröllop resa till Italien. Vi var till Rom, Almalfikusten och på vägen tillbaka till Pompei bland annat. Det var jätte fint Italien, med god mat, och varmt!! Temperaturmätaren visade på 37 grader!! Det var lite jobbigt och gå och turista i Rom i nästan 40 grader, men klaga ska man inte, för någon sommarvärme här har jag inte känt ännu...

Det här är bilder jag har tagit med min nikon kamera men har inte ännu hunnit redigera bilder. Jag borde få pappas bilder också för han tog jätte fina bilder också, samt att jag fick en del fina med min mobil också. Men har inte hunnit komma till datorn än.

Vi börjar med lite Rom bilder.


Bilderna får som sagt tala för sig själva. Vi var till de flesta tursitaktioner såsom Collesum, Spanska trappan, Fontana de trevi, Vatikanstaten osv... Vi bodde mitt i rom nära till allt tog 3 minuter att gå till Piaza Namona (som jag inte har med på bild) Vi tog sedan hyrbil till Sorrento och Almalfikusten!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Som jag sa var jag på Jannike album release konsert-The girl in The picture.

Klänningen som jag hade på mig är från zara, en favorit! 

Jannikes musikvideo till in My head kom också ut och den är jag faktiskt med i! Väldigt roligt och spännande att se videon och hur de går till att spela in en musikvideo :) Tack för att jag fick vara med och tack igen för en jätte trevlig kväll!

/Vanessa

Likes

Comments

Hej på er och glad påsk!

Jag måste säga skäms på mig som inte har lyckats skriva nånting efter jag fått igång bloggen. Men det är mycket just nu och det är mycket i SKOLAN. Har typ 1000 arbeten som ska in känns det som och det är bara att försöka göra det.

Jag har varit på konsert eller min vän som var dirigent åt mig när jag var lucia släppte sitt album och hade release konsert. Väldigt spännande, roligt och bra musik bjöds det på. Man kan beställa albumet här https://www.jannikeofficial.com/

Imorgon är det långfredag vilket betyder att det är påsk! Jag är i Helsingfors på påsken, kommer att läsa och skriva lite och på lördag ska jag på Saara Aalto konsert på hartwall aarena! Så grymt häftigt! Saara aalto var med i brittiska x factor och kom andra plats. Hon sjunger HELT OTROLIGT, hon är alltså från Finland. Så det ska bli väldigt roligt att höra henne!

Annars blir det inget större påskfirande förutom att jag kommer koka lite ägg och äta upp dom!

Ha en bra påsk

Likes

Comments

Hej!

Det är första inlägget och har aldrig bloggat med nouw förut så det blir spännande! Sitter just nu i skolan och skriver arbeten som ska lämnas in samt lite bilteoriuppgifter som jag måste ha gjorda! Har förövrigt inte bloggat på jätte länge så vi får se hur det här går och hur det känns.
Iallafall det är en förkyld liten Vanessa som sitter i "tysta salen" på Arcada och skriver. Måste göra något annat än skolarbete, liksom en liten paus. En paus större paus skulle verkligen vara behövligt när man tittar ut och ser ett så grått och mörkt Helsingfors.

Jag hoppas att ni får en fin dag iallfall och jag hoppas jag lär mig snabbt hur Nouw.com funkar och det blir en rätt hyfsad blogg tillslut.

Kramar Till er

Bild från Pinterest.

Likes

Comments