Header

När man älskar någon, då finns man där, man ställer upp och finner tid för personen.
Men att säga elaka saker bakom Personens rygg och att bara vilja ses när man själv får ut nått av de som exempel information, då älskar man inte personen. Att säga att man älskar någon men bara strunt i den och personens känslor. Då älskar man inte någon.
Skuta påstå att du älskar nån när allt du gör bevisar motsatsen.
Så trött på dina lögner

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 37 Readers

Likes

Comments

Idag får vi nyckeln till lägenheten vi ska flytta till!! Ska bli så härligt att äntligen bli "klara" med flytten.
Ser verkligen fram emot att inreda mitt nya rum.

  • 64 Readers

Likes

Comments

Då va de snart dags att åka tillbaka till jobbet, varit vaken hela natten på grund av att jag jobbade natt igår så har man ju lyckats vänd på dygnet igen..
Sitter just nu i soffan och kollar på The flash och hoppas på att tiden ska gå lite snabbare.

  • 99 Readers

Likes

Comments

När man som barn fått veta att ens föräldrar ska gå isär blir situationen jobbig hemma. Men får man tid att vänja sig att vara varannan vecka hos ens föräldern och andra veckan hos andra så blir barnen så småningom vana vid detta. Men man behöver tid. För många innebär separationen en kris, som är mer eller mindre djup. Skilsmässan kan också väcka känslor av sorg och ilska. Som vuxen kan man samtidigt känna sig glad och lättad över att man har genomfört skilsmässan och avslutat ett förhållande som kanske var dåligt för både barn och föräldrar. Vilka känslor man än har så kan det ta tid för barn att acceptera förändringarna och att hitta former för det nya livet.
Det räcker ofta inte med ett samtal med barnen om skilsmässan. Det är bra att vara uppmärksam och låta barnet bestämma hur ofta och hur länge han eller hon vill prata. Små barn förstår ofta mer än man tror, medan större barn ibland inte orkar höra eller ta så mycket ansvar. Det är bra att vara uppmärksam för vad barnet har för frågor och funderingar. Man kan också försöka sätta sig in i barnets situation och utgå ifrån den när man resonerar. När det gäller barn i tonåren kan man tänka på att inte belasta dem med detaljer om vuxenrelationen. De är och behöver fortfarande vara barn. Så va uppmärksam på vad dina barn säger.

  • 178 Readers

Likes

Comments

Taco mys med ett härligt gäng hos #bella20

  • 200 Readers

Likes

Comments

En grym dag på jobbet med bästa jenni, tur man har henne!!

  • 199 Readers

Likes

Comments

​I tidig ålder känner barn en trygghet hos sina föräldrar.

Banen har ofta en god relation till föräldrarna tills tonåren. Då barnet blir ungdom och ska ta egna beslut och ansvar, ofta har man då en förälder man har bättre relation till, en som förstår en och som man kan prata om allt som pågår i sitt liv med, och en som man helst inte pratar med. En som man bråkar med och inte förstår sig på. Är man ( som jag) äldsta syskonet får man ta mycket skit. Man har begränsningar, krav, förväntningar. Men de kanske inte är så konstigt, föräldrarna har aldrig gjort detta innan, och det finns ingen utbildning att gå för att bli en bra förälder. Så helt enkelt är man en test kanin som föräldrarna lär sig av, så dom kan göra mer rätt med yngre syskon.

Men om man nu haft en bra relation till ena föräldern i hela sitt liv och sedan blir bort prioriterad på grund av att föräldern träffat en ny partner. Då rasar ens värld samman, man ställer sig frågor som, duger jag inte? Betyder jag inget för hen? Varför vill hen inte spendera tid med mig ?

Att ge dina barn tid, uppmärksamhet och stöd är viktigt. De är de som skapar vår interaktion, och vår världsbild. Du som förälder är de viktigaste i ditt barns liv, för dina beslut påverkar inte längre bara dig själv utan dina barn också. 

Likes

Comments

Vakna precis, knappt sovit något inatt.
Så lyxa till de lite med pannkakor och te i soffan.

  • 221 Readers

Likes

Comments

Vet att många barn/ungdomar har föräldrar som går isär eller skiljer sig.
Hur handskas man med de som barn ?
När är man redo att ens föräldrar träffar någon ny?
Blir sambo? Gifter sig ?
Är de efter en vecka ? En månad ? Ett halvår ? Ett år ?
Enligt studier så behöver barnen i familjen fortfarande känna en trygghet hos båda föräldrarna. 

''Om man har en ny partner kan det vara klokt att vänta med att låta honom eller henne bli en del av barnens liv. Även när barnen och den nya partnern har träffats, är det viktigt att man som förälder fortsätter att umgås mycket på tu man hand med sina barn.

Om då den ena föräldern bara prioriterar sin nya partner, hens barn och lägger sina egna barn åt sidan är de då konstigt att barnen mår dåligt ?
Svar, NEJ! Ens barn ska alltid komma i första hand. De är ditt kött och blod. Som föräldrar är du ansvarig för ditt barn oavsett ålder. Tycker de är otroligt konstigt hur en vuxen föräldrar kan strunta i sitt egna barn. Spelar ingen roll hur kär man är, eller hur jobbigt föräldrarna haft de tillsammans. Dina barn kommer först. Ha kvalitets tid med dom. För just nu, existerar inte du i deras vardag.

  • 252 Readers

Likes

Comments

Sitter hemma hos Olivia och dricker lite te, snackar lite skit och har de trevligt. Älskar att komma hem till henne och få prata ut om allt som pågår omkring en hela tiden. Hon har ju kännt mig sen sex år tillbaka så hon vet hur jag funkar och ger dom bästa råden!

  • 263 Readers

Likes

Comments