Hej på er, hur mår ni?

Idag har inte så mycket hänt, en vanlig torsdag. Kom hem från skolan vid 15,15 tiden & då satte jag mig med plugget direkt, eftersom jag har otroligt mycket plugg till imorgon :// kanske inte de roligaste & göra på en torsdag. Hursomhelst har dagen gått åt plugg & skola men nu ska jag nog bara ta de lugnt resten av kvällen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Hur mår ni? Med mig är de bra förutom att jag är så himla trött, tror de beror på detta tråkiga mörkret som är dygnet runt känns det som. Så himla trist eftersom man får noll motivation.

Annars är de en vanlig dag idag, inte så mycket som händer. Slutar vid 15 idag, ska direkt hem & väll hemma lär de bli plugg. Ikväll är de även träning som står på schemat så de blir en onsdag i vanlig ordning.

Likes

Comments

Hej på er!

Hur är de? Shit så himla längesen det var nu men I am back, hur taggad som helst.

Anledning till dålig uppdatering är väll helt enkelt för jag har lagt bloggandet åt sidan, men nu är jag somsagt tillbaka.

Men detta var det lilla för detta inlägget då jag nu måste ta tag i plugget då denna veckan är den värsta. Är det bara jag eller är det alltid så att lärare trycker in alla proven sista veckan innan lovet? Tar verkligen på krafterna. Men nästa vecka är det ju faktiskt lov! Så himla taggad, har inte så mycket som jag har planerat utan tar det mer spontant hehe. Men nu lär jag plugga samhälle. Kram

Likes

Comments