Header
View tracker

Du visade mig att man måste vara sin egna hjälte, att alla saker i världen går att uppfylla om man verkligen vill. Att ingenting är omöjligt utan att man måste vilja ha det så mycket att det är värt blod svett och tårar.
Du fick mig att inse att det visst finns kärlek, att det finns någon som tar sin tid och lyssnar även på ens bekymmer.
Du visade mig att du verkligen känner mig som ingen annan.
Du vet när jag mår dåligt och på något magiskt sätt får mig att skratta när jag inte ser någon mening med att le.
Du höll mig när det enda jag ville var att komma bort. Du var där, du gick aldrig. Och än idag kan jag inte förklara hur mycket jag tackar dig för det.
Utan dig skulle jag inte vara så stark som jag är idag och även om du inte själv vill tro det så är det sant.


Men det bästa av allt är att med dig kan jag vara Vanessa. Vanessa som gråter när Disney filmen inte ens ha börjat , Vanessa som kan kolla 24/7 på skräck och tvinga dig kolla med, Vanessa som skrattar av panik när du vill skrämmas. Vanessa som har en hel säck med känslor som ligger huller om buller- men du, du sätter dig och tar din tid  för att förstå allt. Det är det du gör , du är du.

"A perfekt relationship is just two imperfect people who refuse to give up on each other"

Grattis på födelsedagen min andra halva , jag älskar dig och önskar att jag kunde fira din dag med dig med tårta , skräckfilm och massa mys för sånna är vi. Snart är jag hemma och då ska jag äta upp dig med pussar.

Besitos

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Griego - mango papaya 2st
2 dl hallon
Några jordgubbar
5 dl blåbär

Det är såå mycket lättare att äta nyttigt i chile! Folk som känner mig väl vet att det räcker att jag andas in lite choklad och går upp 2 kilo, haha. Det har alltid varit väldigt lätt för mig Att gå upp och ner i vikt, det svåraste har varit att hålla kvar vid en "nyttig livsstil". När jag är i chile mår jag så mycket bättre och stor del av det är pågrund av maten jag äter. Såklart finns det dagar där det enda jag vill äta är completos men grönsaker och frukt finns alltid tillgängligt och tro mig att det är så mycket godare än i Sverige. Utan att jag märker det går jag ner i vikt och min hy bli allt bättre. Detta var min frukost idag. Ser inte ut att vara mycket men tänk på hur mycket bär det är 🙈
Idag ska vi även börja med julpyntet och det är något jag och min familj älskar! Det kommer komma upp snart
Besitos ♡

Likes

Comments

View tracker

Sushi Sakura säljer den godaste sushin i världen!

Kl 15:00 åkte jag och min moster till La Reina för att träffa våran vän Kitty, hon överraskade oss med världens godaste sushi. Om ni någon gång är i La Reina ät sushin på sushi Sakura😩
Som vanligt när jag är hos vänner så tar jag med mig mitt smink och sminkande Kitty i en bra timma.

Nu är jag tillbaka till min mosters lägenhet och ska plugga lite för att sedan äta mer sushi och kolla på the duff (världens chickflick, Love IT )

Besitos

Likes

Comments

Jag har egentligen ingen aning hur man Bloggar men kommer improvisera tills jag förstår en aning. Första inlägget handlar väll om att man ska presentera sig själv och skriva om vad bloggen ska handla om m.m. Fast jag vill hellre bara köra på och se hur det går.

Igår kl 23:00 kom jag hem efter 3 awesome dagar ifrån El Quisco. Våran familj har ett hus 5 min från stranden! Vet inte riktigt om ni vet något om Chile. Jag kan säga att allt är perfekt tills du doppar din tå i havet, det känns som om isberget på Titanic har startar krig med din fot. Så bada gör jag inte, istället försöker jag sola mitt bleka ansikte som bara kommer bli en foundation nyans mörkare.

Något jag kan göra i timmar är att gå runt i olika marknader i San Antonio och kolla på allt människorna säljer, för 1000 pesos köpte jag mig världens finaste halsband som jag aldrig kommer vilja ta av mig. Mannen som sålde dessa gemstone halsband förklara för mig att den jag valde ska skydda mig från det okända.

Vid 3 tiden åker jag till en vän i La Reina, så skriver då!

Besitos ♡

Likes

Comments