Header

Jeg føler at ikke alt er helt ferdig enda og at det er mye igjen som jeg må hakekrysse på lista. Det er 226 dager til bryllupet og alt jeg har klart er lokalet, brudekjole, slør, bolero, fotograf, gjesteliste, videofolk og ring.

Det er en del å gjøre igjen, som f.eks så har vi ikke fått meny og ikke har vi bryllupskake. Ikke vet vi om vi vil gi ut bonger til drikke, eller om folk kjøper selv i baren. Herregud, det er mange sånne detaljer jeg henger meg opp i og det er fordi jeg vil kun ha det helt perfekt for oss begge på den store dagen!

Jeg er en skikkelig stressa brud noen ganger og føler at jeg vil bare gi opp, men heldigvis så er det mer rolige dager enn stress. Jeg gleder meg skikkelig og min kommende mann er faktisk enda mer gira!

Jeg er glad for at Christopher kommer med sine egne meninger også på hvordan han vil ha det den dagen. Det meste av gjestelisten har jeg bestemt selv, egentlig hehe mens resten er han med og bestemmer med meg!

Han har sett brudekjolen, men ikke meg med den på! Det skal jo bli en overraskelse i seg selv og han har heller ikke lyst til å se meg i den enda. Før jul så skal vi se etter dress og ring til han. Ringen er egentlig valgt så vi får se om vi ikke får kjøpt det snart!

Jeg gleder meg skikkelig! Det blir en dag vi begge sent glemmer <3

Likes

Comments

Igår ble lille snuppisen vår 11 mnd og snart har vi en 1-åring i huset! Tredjedagen i barnehagen er overstått og imorgen kan hun være der så lenge hun bare vil. Vi tenker å hente henne rundt 1300-tiden, så det ikke blir for mye for henne den første uken. Neste uke må vi prøve å kjøre fullt ut for om to uker skal Christopher starte igjen og pappapermen er ferdig.

Jeg føler at familielivet på en måte starter på ordentlig når han starter å jobbe igjen, for da skal Davina bli levert og hentet i barnehagen mens vi to skal jobbe når hun er der. Det er liksom "familielivet" som jeg har hatt en vane med fra da jeg bodde hjemme. Men nå er det mitt eget barn. Min lille familie.

Det er rart det der. Aldri hadde jeg trodd at i alder av 21 skulle jeg sitte igjen her med hus, bil, mann og barn. Dette skulle jo ikke skje lille meg før om ihvertfall 10 år. Men se her a gitt! - og jeg vil seriøst ikke bytte det mot noe annet i denne verden.


Å være mammaen din er helt unik og jeg gleder meg til å følge deg videre for hver dag som går.

Herlighet, jeg bir helt sentimental av det her. Jeg sitter faktisk og griner nå fordi jeg er så lykkelig. Jeg kunne aldri ha forestilt å være mor, egentlig. Men her er jeg og jeg har aldri vært stoltere. Jeg er så stolt over å være mamma. Å være mammaen til Davina.

Davina har uten tvil forandret meg som person og jeg liker den personen jeg er blitt. Samtidig så kan det komme dager hvor jeg er usikker og skikkelig forvirra over meg selv for jeg vet ikke helt hvor jeg står. Men er det noen som elsker meg uansett i denne verden så er det hun <3

Jeg må være ærlig med dere. Jeg har jukset bittelitt med 10 mnd-bildene hennes, hehe. Jeg skiftet på jenta to ganger og tok bilder, haha... Men bare se så nydelig hun er da:

Jeg elsker deg

Likes

Comments

Herregud, så dårlig jeg er! Jeg har ikke oppdatert en eneste gang i hele oktober og jeg har heller ikke tatt noen bilder av Davina. 10 mnd bildene har ikke blitt tatt og allerede nå på tirsdag blir hun 11 mnd. Jeg føler meg skikkelig dårlig, men samtidig så kunne jeg ikke ha gjort noe med det.

Rett etter jeg kom hjem fra Romania har jeg jobbet så å si hver eneste dag unntatt 2 søndager, og det er ikke tull engang. Jeg har switchet fra den ene jobben til den andre, og har derimot ikke hatt en mulighet til å ha noe fri.

Nå blir tidene fremover litt bedre og jeg kan puste ut litt lettere. Så, bildene jeg legger ut idag er ikke "tradisjonelt" som bildene som har vært, men jeg får prøve å ta noen andre imorgen som jeg kan sette i albumet hennes her hjemme. 10 mnd-bildene hennes ble tatt på IKEA, faktisk - haha.

Davina gjør så mange morsomme ansiktuttrykk om dagen og det beste er når hun gjør det her:

Det minner meg om meg selv, faktisk! Jeg gjorde det hele tiden da jeg var liten. Ihvertfall på alle de bildene jeg har sett av meg selv fra mine "yngre dager".

Jeg syns faktisk at hun ligner litt på meg når hun gjør det der! Søtiss hehe

Davina blir bare smartere og smartere for hver dag som går. Her om dagen så fant henne ut hvordan hun kunne nå høytaleren som vi har til tven ved å hente en leke som var litt høy også stelte hun seg på den så hun kunne nå høyere opp i høyden!

Jeg kan ikke fatte hvor hun har det fra, men herlighet - den jenta der imponerer og overrasker meg stadig!

Imorgen er det første barnehagedag for lille snupp, og jeg syns tiden har gått altfor fort. På denne tiden ifjor var jeg gravid og vi feiret bursdagen til Christopher med kake mens jeg hadde babymage. Jeg kan huske at vi snakket om tiden fremover. Det er rart det der!

Likes

Comments

Ojj shit! Så flaut å tenke på at det er en mnd siden sist jeg blogga, haha. Jeg har helt glemt bort denne bloggen, dessverre. Men jeg har vært så utrolig opptatt denne mnd her. Jeg er ferdig med mammaperm og har startet å jobbe igjen. Må si det var veldig rart å komme tilbake på jobb, men det har gått fint!

Uansett, lille snuppeluppen vår ble 9 mnd igår! Tiden går fort og hun er alltid i full fart nå. Ikke lenge til Davina begynner i barnehagen heller! Nå blir det noen deilige og fine uker med familien min, for Christopher går ut i pappaperm nå og jeg gleder meg sånn! Å jobbe i skift som vi har gjort nå har ikke vært noe morsomt i det hele tatt. Det å ha maks 2 timer om dagen med hverandre er ikke så moro. Og de to timene bruker vi på å spise middag og ordne litt med Davina.

Men første uken i pappapermen til Chris blir jeg borte. Jeg drar nemlig til Romania i natt! En venninne av meg er der nå og har vært der 3 uker, så siste uken skal jeg være der med henne så reiser vi hjem sammen. Jeg både gruer meg og gleder meg, for jeg har aldri vært borte fra verken Davina eller Christopher lengre enn en helg. Nå blir jeg borte en hel uke!

Jeg bare håper virkelig ikke Davina bestemmer seg for å gå uten å holde seg på noe den uken jeg er borte, for da blir jeg så lei meg! Men jeg vet at det vil gå så bra, for Chris er virkelig flink med henne. Det er også veldig betryggende. De kommer til å ha det så fint uten mamma en uke <3

Nå skal jeg bare ta meg en kopp kaffe, så skal jeg og Davina en tur til byen. Mye må gjøres idag før avreise!

Vi snakkes! Neste blogginnlegg blir fra Romania, hihi <3

Likes

Comments

TALLET ER 8! Tenk, om bare få 4 måneder så er jenta vår 1 år. Jeg syns året har gått så altfor fort og før jeg vet ordet av det skal jeg på jobb igjen. Tro det eller ei, denne arbeidsnarkomanen her har virkelig ikke lyst til å dra på jobb, haha.

Det har blitt en vane å være hjemme 24/7 i ett år nå, så livet mitt er på en måte kun det om dagen. Være med Davina hele tiden og bare gå rundt her hjemme. Rydde huset, lage middag og ja - you name it. Husmorsrollen har tatt over livet mitt, rett og slett.

Noen ganger så kan det bli litt kjedelig, men når jeg ser tilbake nå så har det vært en fryd med glede. Det har vært veldig deilig!

Se så langt hår hun har fått! Det blir bare lengre og tykkere. Det er så fint! Jeg kan faktisk flette henne nå, og hun er helt nydelig med hestehale også. Herlighet, lille jenta mi <3

Også må jeg bare fortelle dere en kjempefin nyhet! Hehe, jeg har skaffet Davina en Instagram-konto. Der vil jeg oppdatere hver dag med bilder av henne og hennes hverdag.

Jeg har fått kritikk for det, både privatmelding og på Jodel (faktisk, lol). Men vet dere hva? Det at Davina blir "eksponert" på nett er verken ditt eller tanta di sitt problem. Og, hvis dere skal bry dere så utrolig mye om hva jeg gjør som foreldre så kan dere heller bidra med å kjøpe bleier og våtservietter. Seriøst.

Det fins verre ting her i verden å bruke tiden deres på. Jeg trur virkelig det hadde vært fred hvis alle hadde brukt den tiden de bruker på å hate og snakke dritt om folk, og heller bruke det til noe fornuftig som f.eks spre glede og rose andre.

Jeg syns ærligtalt det er idiotisk å si at jeg er en dårlig mor fordi jenteungen ikke er 1 år engang og hun har Instagram. Vel, newsflash people - hun har allerede blitt eksponert på nett helt siden fødselen og snart blir det bilder av Davina i selve butikkhyllene. Hver gang jeg blogger så skriver jeg alltid om henne og legger ut bilder, så jeg skjønner ikke greia og forskjellen.

Også tenk en ting a: Mary Kate og Ashley Olsen ble eksponert på landsdekkende-TV da de var små, og serien ble verdenskjent. Så - hold kjeft :- )


Uansett, verdens vakreste baby er 8 mnd idag<3 Mamma elsker deg

Likes

Comments

Det syns på bloggen at ferien har vært! Det skal være sikkert og visst, og det er heller ikke bare-bare å ha en baby i huset når det er fellesferie. Christopher har en uke igjen av ferien sin, og det er utrolig deilig. For da har vi en uke til gode å kunne reise litt nå som de fleste har begynt å jobbe igjen! Spørsmålet er bare hvor vi skal dra, eller om vi drar i det hele tatt. Vi får se :- ) 

Forrige helg var vi og svigers på Nordens Ark i Sverige med Davina. Der var det alt fra tiger, ulv til jærv og frosk. Vi storkoste oss og snuppa vår fikk så utrolig mye inntrykk! Hun elsker dyr, så det var morsomt å ta henne med på en slik tur. 

Farmor og Davina <3

Herlighet, som jeg elsker tigere! De er så utrolig majetiske dyr at jeg nesten vil bli det selv i mitt neste liv, haha. Se så fine de er da!

​Idag skal vi ikke gjøre så mye trur jeg. Skal en svipptur innom Sarpsborg bare. Vi blogges etterpå! Davina er jo allerede blitt 8 mnd idag, så da må det ett eget innlegg til, hihi :* 

Likes

Comments

Idag har det vært en tung dag for mange. 5 hele år siden. Vi hadde minnemarkering på Rødsfjellet idag for ofrene som ble drept, 22 juli. 2011. Halden mistet en vakker sommerfugl. Kjære Elisabeth kom aldri hjem. AUF Halden og Halden Arbeiderpartiet samlet idag for taler og verdi stillhet.

Under kan dere lese talen min. Jeg vil bare si, hold dine nærmeste så godt som overhodet mulig. Så lenge som overhodet mulig. For livet er for kort. <3

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte eller hva jeg skal si. Jeg er tom for ord. Det er nå hele 5 år siden Norge ble rammet av den største ugjerningen siden krigen. Vi var alle i stor sjokk. Vi var fortvilet. Vi var alle i sorg. Vi stilte oss selv det store spørsmålet - hvordan kunne dette skje oss? I trygge, lille Norge?

Vi har alle lært masse fra den dagen. 22 juli 2011. Vi har opplevd sorgen. Sjokket. Fortvilelsen, og ikke minst - det store håpet. Men hva gjorde vi den dagen? Vi slo ikke tilbake med hat og hevn. Vi lot ikke hatet, sinnet og og hevnen gå ut over oss. Tvert imot stod vi sterkere sammen noensinne.

Vi ble en hel nasjon. Aldri før har jeg følt meg så norsk. Vi heiser flagget høyere. Vi reiste oss opp og vi viste kjærlighet. For folket. For landet. Mot terror. Rosene har aldri vært høyere.

Jeg kom til dette vakre landet fra Thailand da jeg var 6 år gammel. Nå er jeg 20. Jeg husker den dagen veldig godt. Faktisk, et av de minnene jeg husker mest av alt. Jeg kom da Norge var samlet som en nasjon. Jeg kom hit på nasjonaldagen. Da jeg ankom Halden, i en bil, så var utsikten fylt med glede. Alle mann veiet det norskeflagget og alle var... Lykkelige. Jeg tenkte inni meg "dette landet er jo helt fantastisk" - samtidig så trudde jeg at alle vaiet i vei med flagg, blåste i fløyter og musikkorpset spilte nasjonalsangen på grunn av at jeg kom til dette landet.

Men der tok jeg jo grundig feil. Allikevel, så liker jeg å holde fast til det minnet for alltid. For jeg visste inni meg, at her... Her kommer jeg til å stifte familie og bo for resten av livet. Jeg hadde rett. Vi ser forskjellige ut. Utseendemessig (noen hvite, brune, svarte, røde og listen fortsetter), men jeg har lært med årene at på innsiden så er vi ikke så forskjellige som vi skal ha det til. Vi har samme tanker. Samme følelser. Alle har en bakgrunn. Ulike religioner. Men alt i alt, så er vi EN nasjon. Vi er like, alle mann. Og, vi må aldri glemme det. Den verden vi lever idag, er ikke lenger den vi kjenner til. Men vi må bare stå sammen. Kjærligheten overvinner alt. Ingenting løses med vold.

Vi viste terroren for 5 år siden ved å stå sammen som en hel nasjon. Ingen var ulike og alle var likegyldige. Vi var alle like mye verdt. Jeg står den dagen idag og jeg ser på datteren min. Min 7,5 mnd gammel jente. I hennes 7,5 mnd lange liv, så har vi sett, hørt og for noen opplevd skyting, drap, terror, fattigdom og flere ødelagte nasjoner. Jeg vil minne henne hver dag på at uansett hvor vi er, uansett hvor man befinner seg så vær tapper og vær snill.

Bruk den makten du har, fra din egen stemme. Vis den solidariteten, kjærligheten og godheten. Det er akkurat DET som slår tilbake all hat, alle fordommer. Det er det terroren frykter. Det er akkurat det vi må holde oss til. Verden er på sitt verste den dag idag. Men Norge har vist at vold ikke løses med vold. Vi viste verden noe de aldri hadde sett maken til. Verden snakket om oss. De hyllet oss.

Måten vi taklet terroren på er beundringsverdig. Måten vi stod sammen på. Beskrivelse av Norge "mangfold, solidaritet og humanitet" - dette er våre åpne og tillitsfulle verdier, og felleskap. De døde ikke forgjeves. De døde for det de stod for. For de flotte verdiene vi har i dette landet. De stod mot hat. Mot ekstremister. Mot fordommer og mot fremmedfrykt. Vi må aldri glemme det. Det spres mer enn noensinne her i Norge og andre land. Men sammen må vi vise. Norge er et lite land. Vi er små, men sammen er vi store. Vi må holde oss sammen. Og det er nettopp dette vi må ha i våre hjerter. Det er nettopp dette som kan stoppe all hat.

Og, jeg siterer "om en mann kan vise så mye hat, tenk så mye kjærlighet vi kan vise sammen". Da sier jeg den dag idag "om DE kan vise så mye hat, tenk så mye tapperhet, kjærlighet og godhet vi kan vise sammen! For vi er mange. Som en hel nasjon. Som det Norge har!" Dette er den måten vi skal hedre våre kamerater på. For vi er mye større enn det mange tror. Mine kjære kamerater. Vi hever rosene høyere i år. La oss spre den kjærligheten, tapperheten og godheten vi har. Legg ned våpnene og hev fram rosene. For jeg - jeg har en drøm. Den drømmen er å slå all hat med kjærlighet. Sammen med dere.

Likes

Comments

Idag har vi kost oss så masse i det fine og varme været vi har fått her i Halden! Igår kveld kom Noahs Ark til Halden, og det er egentlig ganske "stas" siden det ikke skjer så mye i den lille byen vår. Men jeg skal være ærlig - Halden er helt fantastisk om sommeren!

Vi bestemte oss for å sjekke ut Noahs Ark, og jeg ble veldig imponert over håndverket der. Ganske mye var laget for hånd, veldig detaljert og ingenting feil. Nå er jeg overmiddels interessert i alt som har med all slags sånt kunst, så hahah

Billettene kosta 220,- for voksne. Jeg syns det egentlig var litt drøyt, siden man går bare rundt og det eneste der inne som var levende av dyr var jo fisker og kaniner. Ellers var båten fylt med bamser i alle slags forskjellige dyrearter.

Jeg syns hele båten var imponerende, med tanke på jobb og håndverk. Men jeg kunne aldri ha brukt så mye penger på det igjen. Det er mine ærlige meninger :- )

Men det hele er jo moro for ungene! Davina koste seg veldig ihvertfall, siden det var så mange bamser der. Hun er så utrolig glad i bamser og jeg merker at samlingen her i huset begynner stadig å vokse. Hehe

Det eneste utstoppa dyret som var der, var jo giraffene. To store giraffer.

Etter en tur på museet så stakk vi på Grotten og spiste is på torvet. Deretter dro vi hjem for å kose oss med mat ute. Sjømat og litt kjøtt, og salat. Utrolig deilig og lettvint middag!

Davina sover nå, og nå har jeg og Christopher alene tid på verandaen. Jeg skal bare blogge ferdig også må jeg fortsette med å gjøre ferdig 22.juli-talen min.

Imorgen k 12 så er det samling på Rødsfjellet for dere som vil komme! 5 hele år siden terrorangrepet. 2 år siden jeg snakket foran en samlet folkemengde. Jeg gruer meg litt. Jeg har ikke stått foran så mange folk på lenge.

Jeg håper ihvertfall at det er så mange som mulig som vil komme <3 Vi blogges!

Likes

Comments

Idag har vi hatt besøk av kjære Tonia i hele dag. Vi bestemte oss for en tur på stranden idag siden det var så varmt og fint vær. Det vil si at min årets første bad er tatt og det var ikke så deilig som jeg så for meg. Vannet var helt ok-kaldt for å si det sånn!

Det var første gangen Davina var på stranda også, og hun har faktisk aldri kjent lukten av saltvann før. Heller ikke kjent! Derfor var det også ekstra moro idag, for hun koste seg helt alene på gressplenen der og så ut mot havet. Hun fikk også kjent på sand for første gang og det var jammen meg stas Både skrik og latter kom frem, så moro var det å kjenne på sand! 

Selv om det ikke var den beste varmen vi har kjent i en juli mnd, så må man allikevel huske på å smøre seg med solkrem! Luften er kanskje ikke så varm, men solstrålene treffer en uansett. Derfor fikk jeg også brukt mine fine solkrem-produkter på stranden idag. Alle mann smurte seg og det beste av alt er at den er veldig vannresistent, og da har man solkrem lenger enn de som er uten!

Den er fin til både store og små, og jeg liker at du ikke blir så hvit på huden som de fleste solkremene kan bli. Den er i riktig bra konsistent også, og den er ikke altfor tjukt!

Også må jeg jo fortelle dere om denne JOOST! Det er en liten flaske med full av forskjellige vitaminer som du trenger i hverdagen. Det smaker som saft og man trenger faktisk bare 1-2 dråper i et glass. Herlig! Davina er veldig glad i den, og hun begynte å gråte da hun ikke kunne få mer enn en flaske, haha.

Den er veldig god, og det er så bra å ha med denne lille boosten overalt. Det er så greit nå som det er varmt.

Også må jeg jo fortelle dere om denne JOOST! Det er en liten flaske med full av forskjellige vitaminer som du trenger i hverdagen. Det smaker som saft og man trenger faktisk bare 1-2 dråper i et glass. Herlig! Davina er veldig glad i den, og hun begynte å gråte da hun ikke kunne få mer enn en flaske, haha.

Den er veldig god, og det er så bra å ha med denne lille boosten overalt. Det er så greit nå som det er varmt.

Vil du vite mer om produktene? Mail meg gjerne eller kontakt meg på Facebook :- )

Likes

Comments

Hvem skulle tro at bryllup tar så sinnsyk lang tid å planlegge? Ikke minst, hvor morsomt det faktisk er? Det er litt stressende også merker jeg, siden jeg er litt alene om det her. Trur ganske mange kjenner seg igjen når jeg sier at mannen gjerne nikker eller kommer med denne setningen "ja, du bestemmer, elskling" - arggh, hehe.

Men det er bare moro da, og Christopher inkluderer seg i det litt av og til. Siden jeg har mer tid enn han til å planlegge det hele så skjønner jeg også på en måte at jeg blir "tha boss" i det hele. Jeg har skrevet en sjekkliste over hva jeg har klart og hva jeg trenger. Så kanskje noen av dere kan hjelpe meg litt også?

Vi skal ha både middag og fest på hotell, så alt av meny, pynt osv ordner hotellet. Sånne ting er ganske greit, for da slipper man selv å beregne ut mengder av drikke, mat, snacks ect. Så jeg føler at alt det der er ferdig. Men andre ting som kanskje stresser meg litt er f.eks de små tingene som ikke er med der. Ihvertfall, her er sjekklisten av hva jeg har klart:

  1. Lokalet (følger med alt av pynt, mat, dessert, drikke ect)
  2. Kirke og dato
  3. Fotograf
  4. Gjesteliste
  5. Save The Date
  6. Ringer
  7. KJOLE! (Jeg har funnet kjole!)

Dette er det jeg kommer på i farten, men herlighet - jeg har funnet kjole! Og, igår henta vi ringen min. Christopher sin kjøper vi neste mnd, bare for å fordele litt og ikke kjøpe alt på en gang.

Kjolen er helt fantastisk, forresten! Den skal vi hente allerede neste torsdag og det er seriøst en helt unik kjole. Jeg må skryte litt (igjen, hehe)... Jeg er faktisk den eneste i Halden og i Norge (så langt) som har den kjolen. Kjolen er spesialsydd fra Russland og igjen, heeelt fantastisk.

Jeg fant ut at det var den rette kjolen da jeg ikke ville at Christopher skulle se meg i den. Selv om jeg noen ganger har så lyst til å vise den, hihi. Men de andre gangene vi har vært og prøvd kjoler, så har jeg ikke brydd meg noe særlig om å vise meg i de for ham, men nå.. Ikke søren, vente til neste år, hehe

Bare se på den ringen a! Ikke rart det kribler i magen min akkurat nå, for nå er det for real hahah. 

Vi har også fått levert ut det meste av "save the date"-kort, men problemet er vel bare gjestelisten. Jeg er usikker på hvem jeg skal be eller ikke, men de nærmeste er klart. Jeg håper vi får levert resten i løpet av denne uken så vi slipper å tenke på det! 

Jeg gleder meg så sykt til å ta med alle dere på denne reisen. Det er så spennende og morsomt syns jeg, også er det ekstra gøy å se tilbake til det også <3 

Nå får jeg snart besøk av en venninne, så vi blogges senere! 

Likes

Comments