View tracker

VARDAG

Idag är en dag som jag hoppas aldrig tar slut, mest för att jag absolut inte är redo för veckans kommande prov. Har lite inre panik.

Men jag tror nog säkert att jag ska klara mig igenom det. Men håll gärna en tumme 😉

Min söndag är ungefär som min lördag, lång och mycket att stå i. När jag kommer hem är det skolböckerna som gäller!! Måste skriva ett tal som måste sitta tills på onsdag, för då har vi nationella...ni hör ju stressfaktorn. Det är därför bloggen läggs åt sidan nu i helgen, skolan måste gå före!

Ska göra mitt yttersta för att hinna med allt, men om det inte går ihop, vet ni varför ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

VARDAG

Efter att vi ätit lite gott igår fortsatte vi vår kväll på en uteservering med mysiga filtar och gasolvärmare där vi tog goda drinkar!

När drinkarna var uppdruckna begav vi oss vidare till Hipp, en klubb i Malmö. Jag stannade inte så värst länge, jag var så trött redan innan vi stack ut haha! Det tar på en att gå i skolan, sen ta stallet, hoppträna och sen fixa sig inför festligheterna. Men en stund blev det allt!

Jag har en lång dag framför mig, men ska försöka kika in vid eftermiddag och dela med mig utav något spännande, annars hörs vi helt enkelt ikväll!

Likes

Comments

View tracker

Jag vaknade för en stund sedan och läste denna artikeln och blev så vidrigt äcklad.

Jag följer inget av dessa latchoprogram, varken ex on the beach eller paradise hotell mest för att det inte intresserar mig men också för att jag tycker programmen är skrattretande och nedvärderande! Trots det går det inte att missa vad som händer inne i husen.

Jag har hört män 2016 säga att kvinnor ska vara orörda, att de ska lära dem allt från början, hur de har uttalat sig om att kvinnor endast duger till sex och jag blir otroligt äcklad. Jag ifrågasätter hur FAN detta ens kan godkännas och få sändas på Tv. Nu handlar det om att personen ifråga gick ut med det själv i media, men det har inte vart så speciellt fina saker som sänds i tv heller i just dessa programmen!

Jag är väl medveten om att programmet ska vara något man småskrattar åt. Men om vi vänder på det, dessa personer blir stjärnor på en natt. Deras Instagram går från 30 följare till 300.000 och plötsligt är de halva Sveriges idoler. Jag förstår inte det, jag fattar verkligen inte det.

Jag vill också ifrågasätta tv-bolagen som producerar detta. Hur tror ni det formar de som kollar? Hur tror ni 10- åriga Adam tänker när största idolen anser att det är okej att stoppa upp fingret i sin sovandes flickvän för att kolla om hon vart otrogen? Tror ni det gör honom gott? Knappast! Ni formar en skev bild av verkligheten. Gör man något sådant ska det få större konsekvenser! Det ska inte bli något som skrattas bort!!

Jag skulle ALDRIG vilja förknippas med någon som uttalat sig så grovt sexistiskt och kvinnoförnedrande. I mina ögon är det helt ofattbart att det finns personer som dessutom försvarar honom.

För jag som tjej är så jävla trött på att ha nycklarna mellan knogarna på vägen hem, alltid vända mig om flera gånger om för att säkerhetskälla så att verkligen INGEN förföljer mig. Jag hatar att inte känna mig trygg och jag hatar att det ska vara så. Men mest av allt hatar jag att ingen faktiskt riktigt ser allvaret i detta.

Vi borde göra allt för att minska detta beteende - inte uppmana det. Jag tycker att innehåller av det som sänds måste granskas ännu en gång. För det är fan inte okej!

Snälla tv-bolag, låt honom inte fortsätta utan konsekvenser. Sätt en gräns. Det är inte okej, det är så fel man kan komma och jag vill inte att fler ska tro att det är okej!

Nu blev det inget mysigt morgoninlägg, men detta var så otroligt mycket viktigare!

Vi hörs lite senare ❤️

Likes

Comments

VARDAG

Alltså bara lyssna på denna låten, när ni är klara, starta hela albumet!

Skojar inte om jag haft denna listan på repeat i snart två månader. Jag döör så fruktansvärt bra! Och imorgon gästar han Idol. Haha så typiskt att det inte var i samma veva som horse showen. Skulle verkligen velat se honom!

Vad tycker ni om låten/låtarna?

Likes

Comments

VARDAG

Jisses, går inte dagarna jättefort? Halva veckan har nyss passerat och nu är det minsann inte långt kvar till helg!

Nä men godmorgon på er, hur mår ni? Jag hade fruktansvärt ont i magen igår. Det var så illa att jag fick avbryta träningen med Bella. Jag fattar inte, alla läkare vi gått till har lagt ner undersökningen eftersom de inte hittar något. Men något måste det ju vara? Jag får otroliga smärtor efter jag ätit och sen håller det i sig. Det
Är så otroligt stötigt eftersom det påverkar mig. Jag kunde inte stå upp på säkert en kvart efter att jag hoppat av Bella. Det hade vart okej om det hänt nån gång. Men detta händer ofta och det är så jobbigt haha!

Men nog om min mage, torsdag, jag har en lite längre skoldag framför mig, men det känns bra. Det är lektioner som jag verkligen behöver! Jag hoppas på att få gjort en del så jag kan ta bort lite från min "att göra" lista.

Hoppas er torsdag blir bra så hörs vi i eftermiddag ❤️

Likes

Comments


Better Blogging Nouw