ANNABELL 355

Nä alltså vi är fortfarande nere i vår svacka. Jag blir så arg och frustrerad och jag har ingen aning om vad det är. Men hela hon känns sne?! Inte mycket, åh det är så svårt att förklara. Bara sådär lite sne?

Hur som så var galoppen mycket bättre idag än igår. Men jag känner att vi kommer få fortsätta traggla detta ett tag. Imorgon ska jag jobba i serpentiner i alla gångarter för att få henne ordentligt mjuk, tänker mig att jag ska jobba i åttor och få till galoppbytena också.

Traven var medelmåttig. jättefin när jag släppte stigbyglarna, men så fort jag travade lätt så sprang hon "iväg" Har så svårt för att förklara idag? Men jag kommer lägga lite mer jobb utan stigbyglarna imorgon. Det ska och måste funka. Jag blir så otroligt påverkad av ett dåligt pass. Låter löjligt men jag kommer störa mig på detta tills jag hoppar upp imorgon..

Likes

Comments

VARDAG

Halvvägs igenom veckan och snart är den över. Jag har nog aldrig sett fram emot helg så mycket som jag gör nu.

Idag har jag en kort skoldag framför mig. Tack för det! Behöver använda den tiden till lite extra plugg efter stallet. Jag har ett stort natur prov i slutet av veckan. Jag har bra med instuderingsfrågor som jag ska läsa igenom och reflektera över. Mitt störtats problem är att "ta tag" i det.

Bella och jag ska öva på tempoväxlingar. Gas och broms. Kände att det glappade lite igår. Sen ska hon få sitt back on track täcke på sig. Jag tyckte hon kändes lite stel. Jag antar att det beror på att hon stått en vecka men vill samtidigt vara på säkra sidan så om det inte blir en förbättring tills nästa vecka igen kommer jag ta ut en geoprakor som kan känna igenom henne.

Helt sjukt så nojig man kan bli. Men sån är ju jag. Vill att allt ska stämma kring Bella. Uppdaterar er senare med dagens ridpass ❤️

Likes

Comments

känslor

Jag är en person som älskar se andra människor lyckliga, jag dör för ett leende som lyser och ögon som glittrar. All time! Men jag är också en person som går sönder när jag inte räcker till. Jag vill göra alla glada och nöjda. Sätter hög press på mig själv och blir besviken när det inte går som jag vill

Jag är så förvirrad och har helt tappat bort mig. Ena dagen lyser jag, andra dagen vill jag sjunka genom marken. Det jobbiga är att jag inte vet vad tipparna beror på? Dagens ridpass...Bella var fin men jag red dåligt. Alltså verkligen dåligt. Höll på att rida över en kon för att jag inte hade full fokus fast än att jag försökte?! Det gick bara inte. Antingen glappade tygeln, eller så dog min skänkeln, eller så gasa jag på så jag tappade henne eller så tog jag i med halvhalten lite för tydligt och stannade henne. Jag vet inte vad, men det är något som gör att jag inte håller fokus.

Jag lägger så mycket tankar på vad det kan vara. Skolan? Vänner? Press från samhället? Jag vet att jag mår dåligt av skolan, har alltid gjort, får ont i magen när jag tänker på framtiden och vill börja gråta när någon säger att de är besvikna över mina handlingar. Något fel är det, men jag vet inte vad.

Hur svårt ska det vara att få alla att gilla en, få ridpassen att gå klockrent, få höga betyg, ha ett socialt liv och skratta?! Jag har så många frågor som jag måste få svar på. För om jag fortsätter att överanalysera såhär kommer jag gå sönder.

Jag behöver hjälp innan jag drunknar...

Likes

Comments

VARDAG

I mina ögon var det bara du som skulle ha priset, du fick mina och många andra i ridsportens röster. Vi vill göra oss hörda. Tack för du hjälper oss!

Jag tycker det är helt ofattbart att så många reagerat så negativt på att Peder vann. Aftonbladets sportsida skriver en artikel och drar liknelser till "dressyrryttaren Rolf-Göran Bengtsson" är det ett skämt? Tyvärr inte! Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta..

Peder, du är bäst och värd vartenda röst. Jag rös genom ditt tal tillsammans med många andra. För det är så som du säger, ridningen är magisk och svår att sätta ord på. Precis lika svårt som det är att förstå att resten av Sveriges sportintresserade inte kan förstå att vår sport är den näst största och att de som är en del av den är beredda att jobba riktigt hårt för att uppnå det vi vill. Att ridsporten ska få synas!

Ni vet själva kontakten mellan häst och ryttare - den är magisk, och det är vår sport - ridsporten! Är så glad att jag är en del av denna fantastiska värld!

Likes

Comments

VARDAG

Godmorgon!
Klockan har passerat sex och jag är påväg in till simhallen med Cornelia. Vi ska simma innan skolan. Hurtigt va? Klockan sju kommer vi vara framme och i poolen.

Sen är det skolan som gäller. Jag har en lite längre dag framför mig i skolan men den brukar gå rätt fort. Jag har roliga ämnen och inga hålor så det är skönt.

När jag kommer hem ska jag byta om till stallet och rida Bella. Jag kände inte igen henne alls igår, nog för att hon brukar vara som en helt annan häst att rida varje dag men igår visade hon verkligen en helt ny sida. Hon ville absolut inte gå förbi hörnorna och kastade sig hit och dit i början av passet. Så idag ska vi fortsätta rida vid hörnorna och jobba på ökningarna.

Uppdaterar er senare om hur det gått i dagens ridpass❤️

Likes

Comments

känslor

...Att starta Bella en LC innan 2017r slut. Inget högt, inget att stressa över utan bara för att ha kul!

...Att få vara lycklig. Låter lite klyschigt men jag drömmer om att få leva ett liv där jag skrattar massor!

...Att få jobba med nån sorts media. Jag hade älskat att få babbla ut i en radiokanal eller diskutera något spännande ämne i något mysigt morgonprogram.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw