Header

VARDAG

Godmorgon! Är ni vakna? Någon tävling på schemat? Någon som ska till bokmässan?

Jag har varken tävling eller ett besök till bokmässan på agendan idag. Men jag ska faktiskt upp till Göteborg! Jag, Evelin, Alfred och Frida ska till Liseberg idag. Lite sådär spontant. Men ändå kul. För att avsluta sommaren helt. Vi har tur med vädret och som det ser ut nu kommer det bli 20 grader.

Vi har planerat detta så länge och egentligen skulle vi åkt redan på sommarlovet. Men ni vet, något kom i vägen och så blev det inte av. Men nu äntligen rullar vi upp mot Göteborg och Liseberg! Jag är så redo för att åka allt som går att åka! 

Det absolut bästa med blogg är att kunna titta tillbaka och hitta gamla bilder! Här är jag och mina vänner i flumrider 2014! Kolla så härliga leenden. Man blir ju helt varm i hjärtat!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

VARDAG

Äntligen fredag. Hela kroppen skriker efter helg. Jag ställde klockan extra tidigt så jag skulle kunna se något avsnitt av Gossip Girl innan alarmet gick.. Funderar på att ta med mig frukosten till sängen och lyxa till det ordentligt. Sånt som man bara gör ibland.

Min fredag stavas fest och vilket jag verkligen ser fram emot. Jag har verkligen inte vart ute på evigheters evigheter. Jag har stannat i stallet och framför datorn...Heh, så ikväll ska jag och ett lite större gäng bege oss ut till dansgolvet. Frågan jag ställer mig är jeans eller klänning. Jag vill ha klänning, men det blir en kylig kväll. Hej, vanessa 40+ Hehe, men att frysa är det värsta jag vet. Usch! Fryser med jeans och tjocktröja i vanliga fall. Hur ska jag då klara mig igenom en hemfärd på 1.5 timme i klänning med temperaturen på fyra grader. Nä, klädvalet återstår att se! Nu ska jag starta ännu ett avsnitt av Gossip girl!

Likes

Comments

VARDAG

En dag närmre helg...Usch. Har ingen rolig vecka framför mig. Ser inte fram emot något och inget händer. Att inget händer kan förvisso vara väldigt skönt ibland. Men oftast är det väldigt tråkigt. Speciellt för mig som älskar att vara igång och ha mycket att göra!

Min tisdag ser för övrigt ut som den brukar. Skolan, stallet och plugg. Heh. Bella ska gå ett ordentligt pass på banan och det behövs verkligen. Tänkte lägga in lite bommar så hon får lyfta lite på benen.

Imorgon är en mycket roligare dag som jag ser fram emot! Helst vill jag bara att denna dagen ska ta slut!

Likes

Comments

VARDAG

Blä vilken dålig dag jag har haft idag. Jag missade bussen och jag blev inte godkänd på ett prov. Vilket jag inte förväntade mig med tanke på att jag sköt upp allt som har med pluggandet att göra. Men oturen slutar inte dör, utan den forsätter! Min scarf från Burberry "försvann" helt plötsligt under skoldagen. Det tog priset, jag älskade den så så så mycket. Passade till allt, lagom längd och åhhh! Varför kan folk inte skillnaden på mitt och ditt. För att inte tala om hur dyr den var...

Likes

Comments

VARDAG

Min kväll avslutades på resturang. Ska erkänna att jag var trött när när klockan ringde imorse. Kände mest "kan denna dagen vara över" heh, peppande inlägg!

Idag har jag så mycket plugg att ta tag i, och så lite tid att plugga på. Vi har "prov" i samhälle imorgon och jag har som vanligt skjutit på det. Jag fattar helt ärligt inte varför jag gör det misstaget om och om igen. Att jag inte lärt mig på alla dessa år i skolan? Konstigt!

Nä men söndag morgon, solen skiner hos mig. Trots det är det bara 12 grader. Sommaren är över på riktigt nu.

Likes

Comments

ANNABELL 355

Hittade denna bilden i mitt kamera album. Den är ungefär 1 år gammal. Minns det så tydligt, här hade det gått några dagar efter att hon kommit ut från boxvilan. Men samma gamla Bells ❤️

Idag ser hon nästan precis likadan ut, kortare man men med lite fler gråa hårstrån. Lika pigg och lika tokig. Undrar om åldern någon gång kommer påverka henne. Hah, känns inte som det i dagsläget..

Likes

Comments