Heia, i går var vi i Split pga. at det var stygt vær her i Tucepi. Så vi var bare på stranden noen timer bare. Vi gikk litt rundt og tok bilder og spiste middag og shoppet litt. Det eneste jeg shoppet i går var et par sko. Det er ikke første gang jeg er i Split, for vi har leilighet k bosnia som bare tar sånn ca. 2-3 timer til Split. Så vi pleier å dra dit på dagsturer i blant når vi er i Bosnia. Men like vel så føler jeg meg som en turist når jeg kommer dit siden jeg alltid går med kamera å vlogger og tar bilder...hahahaha. Jeg tenkte å lage en Croatia / Bosnia haul når jeg kommer hjem så dere får se det jeg har kjøpt. Men den kommer da på Youtube. Så gjerne abboner for å se vlogger og vanlie videoer.

HA EN GOD KVELD VIDERE, XOXO NESSA <3

Likes

Comments

Dette er en ganske grei look på de kveldene som er litt mer kaldere, nå er jeg i Croatia og her er egentlig denne for varm men siden mange kanskje er i land som ikke har ca. 30 grader ++ så er den her perfekt. Jeg kjøpte denne nylig og jeg husker dessverre ikke hva butikken heter med min gullfisk hjerne. Jeg vet at bildene har dårlig kvalitet, men det er fordi jeg har mitt store kamera hjemme i Norge så da blir det ikke den beste kvalitet akkurat nå. Men når jeg kommer hjem så kommer det bedre kvalitet. Kommer hjem i Juli en gang..

SES I MORGEN, XOXO NESSA 💘

Likes

Comments

Hallo alle sammen, mange av dere kjenner meg kanskje igjen av min tidligere blogg. Jeg har alltid vært litt misfornøyd med min tidligere blogg på blogg.no pga. utseende og egentlig alt. Endelig har jeg funnet den rette  bloggnettverket og utseende på bloggen, så klart så er det noen ting jeg ikke er helt fornøyd med enda men det er noe jeg selv kan endre på. Jeg er så glad for at jeg har sommerferie som varer i ca. 2 måneder, for det føler jeg trenger. Nå er jeg i Croatia og har allerede vært her siden Lørdag. Det eneste jeg har gjort til nå er at jeg og familien har vært på stranda hver eneste dag vi har vært her, men det er jo egentlig ganske greit siden jeg har godt av å slappe av og bare nye solen og bli tan selvfølgelig.....hahaha . Nå på denne kvelden så gikk vi ut for å spise og gå en liten tur rundt i nærområdet.

Akkurat nå som jeg skriver dette innlegget så er klokken ca. 00.40, så jeg tror jeg egentlig burde legge meg nå siden jeg skal opp tidlig for å gå til stranden, selv om vi alle vet at jeg ikke kommer til og stå opp tidlig i morgen....hahaha

God natt, XOXO NESSA💜

Likes

Comments

Instagram@_vanesak_