I dag har det vært veldig deilig, jeg har fått gjort mye nyttig som gjør at jeg ikke trenger å gjøre så veldig mye før trening i morgen. Jeg har blant annet laget deler av middagen vi spiste i dag, og gått tur med Charlie som er min hund. Hvis dere har lyst og vite mer om han og ha et egent innlegg om han så kan jeg lage det hvis dere har lyst til det😉. Jeg hr også ryddet og vasket rommet og egentlig bare slappet av resten av dagen. Noe på Netflix så jeg må anbefale og se er " Riverdale " som sikkert alle vet hva er nå, siden det har blitt en VELDIG populær serie.

Jeg skal ikke si noe annet enn at det er en av de beste seriene jeg har sett, og er VIRKELIG til å anbefale 😍


Nå sitter jeg foran mac-en og skriver dette innlegget....hahaha no shit😝

Dette innlegget er ikke langt men jeg skal prøve og få til med litt outfit`s bilder og bedre bilder etterhvert👍

Ses i morgen, Xo Xo Nessa 💜

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

🎶 Denne gangen tenkte jeg å gjøre en liten vri på dette og vise dere mine topp 6 rappe sanger og 6 andre sanger som jeg absolutt ELSKER!! 😍 Jeg håper dere liker dette og vil se dette videre. Har sett mange andre bloggere som har gjort dette, og jeg må bare si at jeg har funnet mange sanger som jeg elsker nå som jeg har funnet hos dem. Kanskje noen av disse sangene faller i smak hos dere. 🎶

Hvis du vil følge mine 2 lister på Spotify så heter den ene listen " 2k17 " og den andre " On & off " der kan du følge med på når jeg får nye sanger i listene.Husk at de nye sangene ligger nederst i listene.

Ha en fin fredag videre alle sammen, ses i morgen XoXo Nessa💜

Likes

Comments

Nå for tiden har jeg fått tilbake motivasjonen til og blogge igjen. Jeg elsker å ta bilder og skrive ting som jeg elsker og har et stort interesse av. Derfor tenkte jeg og starte bloggen min igjen og bare vise dere hva jeg har og tilby. Jeg er kanskje ikke den beste på og formulere meg bra og skrive på en god måte, men hey vi er jo her for å lære... hehe. Bloggen vil ikke bli erstattet med YouTube -kanalen min men jeg vil heller at dere ska bli mer kjent med meg og at dere skal få mer innblikk om hvordan jeg er som person og hva mine tanker og meninger er. Som sakt så er dette en Livsstil, mote og skjønnhet blogg, så det er mye forskjellig som kommer her. Jeg har tenkt å blogge så mye som mulig, men jeg kan ikke love dere at det kommer et innlegg hver dag, ettersom jeg har en youtube kanal, skole og andre ting jeg må tenke på. 

Gjerne følg meg på snapchat for mer informasjon og ++ 

Snapchat : vanesayoutube

Youtubekanal : Vanesa K

Xo xo Nessa 💕

Likes

Comments

Heia, i går var vi i Split pga. at det var stygt vær her i Tucepi. Så vi var bare på stranden noen timer bare. Vi gikk litt rundt og tok bilder og spiste middag og shoppet litt. Det eneste jeg shoppet i går var et par sko. Det er ikke første gang jeg er i Split, for vi har leilighet k bosnia som bare tar sånn ca. 2-3 timer til Split. Så vi pleier å dra dit på dagsturer i blant når vi er i Bosnia. Men like vel så føler jeg meg som en turist når jeg kommer dit siden jeg alltid går med kamera å vlogger og tar bilder...hahahaha. Jeg tenkte å lage en Croatia / Bosnia haul når jeg kommer hjem så dere får se det jeg har kjøpt. Men den kommer da på Youtube. Så gjerne abboner for å se vlogger og vanlie videoer.

HA EN GOD KVELD VIDERE, XOXO NESSA <3

Likes

Comments

Dette er en ganske grei look på de kveldene som er litt mer kaldere, nå er jeg i Croatia og her er egentlig denne for varm men siden mange kanskje er i land som ikke har ca. 30 grader ++ så er den her perfekt. Jeg kjøpte denne nylig og jeg husker dessverre ikke hva butikken heter med min gullfisk hjerne. Jeg vet at bildene har dårlig kvalitet, men det er fordi jeg har mitt store kamera hjemme i Norge så da blir det ikke den beste kvalitet akkurat nå. Men når jeg kommer hjem så kommer det bedre kvalitet. Kommer hjem i Juli en gang..

SES I MORGEN, XOXO NESSA 💘

Likes

Comments

Hallo alle sammen, mange av dere kjenner meg kanskje igjen av min tidligere blogg. Jeg har alltid vært litt misfornøyd med min tidligere blogg på blogg.no pga. utseende og egentlig alt. Endelig har jeg funnet den rette  bloggnettverket og utseende på bloggen, så klart så er det noen ting jeg ikke er helt fornøyd med enda men det er noe jeg selv kan endre på. Jeg er så glad for at jeg har sommerferie som varer i ca. 2 måneder, for det føler jeg trenger. Nå er jeg i Croatia og har allerede vært her siden Lørdag. Det eneste jeg har gjort til nå er at jeg og familien har vært på stranda hver eneste dag vi har vært her, men det er jo egentlig ganske greit siden jeg har godt av å slappe av og bare nye solen og bli tan selvfølgelig.....hahaha . Nå på denne kvelden så gikk vi ut for å spise og gå en liten tur rundt i nærområdet.

Akkurat nå som jeg skriver dette innlegget så er klokken ca. 00.40, så jeg tror jeg egentlig burde legge meg nå siden jeg skal opp tidlig for å gå til stranden, selv om vi alle vet at jeg ikke kommer til og stå opp tidlig i morgen....hahaha

God natt, XOXO NESSA💜

Likes

Comments

Instagram@_vanesak_